poster girl

New member
חחחח כן! ../images/Emo6.gif

ועוד הן בכלל לא דומות בצורת ההתבטאות שלהן =X

אביבא

New member
ברור!../images/Emo103.gif

קארין כ"כ בוגרת לעומת אחותה הקטנה. סליחה שאני ככה אומרת קארין,אבל זה מה שאני רואה

Beautiful Scar

New member
.............

השיחה הזאת לא מיותרת נכון אנלא אגיד אבל אני אומרת כ-א-ן שקארין תקלוט וכי ממש אבל מזה פאקינג ממש לא בא לי לדבר איתה אם אני יראה אותה איזה בוקס היא תקבל ממני זה שהיא אמרה לאמא שאני הולכת עם גל מזה ענינה?!?! אני אומרת מה יזיק לה אם תאחר? יזיק לה אם היא לא תאחר. איחור אופנתי כמו איך שנקרא אצלכם, אז למה לא?

oceanblaze

New member
חחח..

[השיחה הזאת מבדרת.
] קודם כל, תפסיקי לאיים על קארין. היא לא חייבת לך כלום. היא תעשה מה שהיא רוצה. וזה דווקא כן יזיק שהיא תאחר.
איחור אופנתי כמו איך שנקרא אצלכם אצלכם? מה אנחנו איזשהו סוג של כת?

oceanblaze

New member
חח מבדרת את..

מטערת להגיד לך, אבל את כ"כ לא קשורה. מה לעזאזל קשור וואנבי פאקצות.. בגלל שאנחנו מעריצות של בקסטריט בויז אנחנו וואנבי פקאצות? לפי זה, את וונאבי פריקית.

Beautiful Scar

New member
XD

אוקי עכשיו עצבנת אותי. אתן וואנבי פאקצות ראיתי במפגש. פ-א-ק-צ-ו-ת תחיי את העובדה את ידעת? יש פורום בשבילכן. פורום פאקצות. תהני לך. שמתי לב. שאתן שומעות גרין די. מיי קימקל רומנס. ס"פ.. וקולדפלי ודיס שיט מי ששומע את זה הוא וואנבי פריק אז אתן. וואנבי פריק'ס. ולא וואנבי פאקצות אף שאתן נראות ככה. anyway לא, אנלא שומעת את הזבל הזה ואנלא וואנבי פריק. ואת אפילו לא יודעת מזה פריק.

oceanblaze

New member
חחחחח..

מצטערת להגיד, אבל אלו כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת.. בהנחה שאני כן שומעת גרין דיי, מיי קימקל רומנס, קולדפליי ועוד.. אז אני וונאבי פריקית? אסור לי פשוט לאהוב את המוזיקה? אני צריכה לחשוב איך החברה תקטלג אותי? הוו..אבל אם את אומרת, זה בטוח צודק. הרי את שומעת סליפנוט וסיסטם, אז את הרבה יותר טובה ממני. זה מה שאת אומרת בעצם, לא? אני שונאת שמקטלגים אותי. שונאת. את לא מכירה מי אני לעזאזל, אבל את קובעת שאני פאקצה. למה? כי אני מעריצה של הבקסטריט בויז. הו, אז זה בטח נכון. לדעת אנשים אחרים אני מה שנקרא "פריקית". למה? כי אני שמה לק שחור, לובשת שחור, שומעת רוק, יש לי חבר פריק.. אז בטח אני פריקית, אלא מה. מה הקטע של אנשים להגיד לאחרים מי הם? "פריק", "פאקצה", "ערס".. מי אתם [וכן, מי את] שתחליטו לאנשים אחרים מה הם?

poster girl

New member
כ"כ מסכימה איתך!

אני פשוט שונאת סטיגמות!! זה כ"כ דבילי! מישהו בכלל קבע אי פעם מה זה "פריק"? או מה זה "פקאצה"? אז מה אם אני אוהבת סוג מסויים של מוזיקה?! אני אוהבת מוזיקה של בקסטריט בויז, של מיי קימיקל רומאנס, של גרין דיי, של קולד פליי ושל עוד המון! זה הופך אותי ל"פריקית וונאבי"? אוי באמת..

אביבא

New member
סתמי את הפה שלך../images/Emo103.gif

ומהר. היא אחותך ואת לא תדברי אליה ככה. זה ממש מעצבן כבר. קרציהההההה. אחיות קטנות זה כזה פאאק.

אביבא

New member
או.קי קודם כל סתמי ../images/Emo103.gif

תפה שלך ואל תעיזי להגיד עוד מילה אחת לקארין ולהדר שזה לאיים\לקלל החוצפהש לך עוברת כל גבול לא ישנו את המפגש רק כי את רוצה
ושלא תעיזי לדבר ככה שוב להדר ו\או לקארין . הדר מארחת את כול מי שרוצה לבוא מהפורום ואת ככה מדברת? החוצפה עברה כל גבול סליחה על הבוטות אבל זה כ"כ עצבן אותי והדר עוד מדברת איתך בנעימות היא כ"כ בוגרת לעומתך תרגעי כבר ואל תתפרצי ככה. ושוב,סליחה על הבוטות אבל זה מעצבן אותי בטירוף

TrAd RaD

New member
../images/Emo12.gifאולי תרגעי כבר??../images/Emo46.gif

מה את ילדה בת 5... תירגעי!! אם את תדברי ככה אל הדר או אל כל אחת מהפורום הזה.. אף אחד לא התייחס אלייך פה בכבוד.. יש לך איזה שהיא בעיה... אז אל תקללי ואל תאיימי על אף אחד.. אם את רוצה שיקשיבו לך תדברי יפה..!!!!
??
. . . . . . .
... חיחיחי

למעלה