איך רק אני מתלהבת מדברים כאלה.. חחחחחחחחחחחחחח זה לפעמים פשוט מצחיק
D dilan angel New member 30/12/03 #26 טוב שאני לא עושה את זה כל יום../images/Emo12.gif בעעעעע! איזה פחד! נו מור מיקרוגל...
P pinoki New member 30/12/03 #20 אוףףףף כיף לךךךךךךך ולי לאאאאאאאא וגם חברה שלי מעוצבנת עליייייייי מה יהיה... דווקא קמתי עם מצב רוח... יום טוף
אוףףףף כיף לךךךךךךך ולי לאאאאאאאא וגם חברה שלי מעוצבנת עליייייייי מה יהיה... דווקא קמתי עם מצב רוח... יום טוף
Y yossi97 New member 30/12/03 #23 ../images/Emo24.gifפורום טומב ריידר ^אורלע^ כבלו את הפורום הפצצה!!!!!! ביותר!!!!!! תעזרו לקדם אותו!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 30/12/03 #24 פורום האורלע../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif חיחיח טנקס יוסיייייי אם למישו יש מה לומר על המשחק וכל מיני כאלה וצריך עזרה לעבור שלבים וכאלה מוזמן להכנס לשאול יוסי פרסם את הפורום גם בפורום משחקים וזה
פורום האורלע../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif חיחיח טנקס יוסיייייי אם למישו יש מה לומר על המשחק וכל מיני כאלה וצריך עזרה לעבור שלבים וכאלה מוזמן להכנס לשאול יוסי פרסם את הפורום גם בפורום משחקים וזה
ל לונה.. New member 31/12/03 #27 מה יש לכל העולם עם האייקיו הזה?! כל מקום שאני הולכת "עשית ת'מבחן של האייקיו?" גאדמט, אפילו לא ידעתי שזה עומד להתקיים, מה נסגר, על כוכב נולד היה פחות רעש אה, ובוקר טוב לכולם
מה יש לכל העולם עם האייקיו הזה?! כל מקום שאני הולכת "עשית ת'מבחן של האייקיו?" גאדמט, אפילו לא ידעתי שזה עומד להתקיים, מה נסגר, על כוכב נולד היה פחות רעש אה, ובוקר טוב לכולם