../images/Emo32.gifמשעמם לי ורק רציתי להכריז../images/Emo32.gif

שמחשבי תוקן ושופץ וחוזר לפעילות סדירה תודה רבה... לאב יו

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifLive

היום ב-20:30 תוכלו לפגוש Live בפורום חמסה את בנות הלהקה, שיבואו לענות על שאלות הגולשים. רצוי להכין שאלות מראש כי זמנן של הבנות מוגבל. כמו כן, נתקשר בשידור חי לגולש שזכה ב"משחק החמסה". יהיה כייף! כולם מוזמנים!

../images/Emo32.gifסתם רציתי להגיד לילה טוב../images/Emo32.gif

וכמובן חג שמח ותהנו בסדר פסח אם בא לכם לשתף בתוכניות למחר בערב איפה חוגגים את הסדר חופשי.. לילה טוב אנג'לינה פיפל

נסיון של מאה מיסטיקנים../images/Emo162.gif

יעל חן, עיתונאית וסופרת שעשתה תחקיר מעמיק על מיסטיקנים ישראליים וסיכמה אותו בספר חדש שיצא לאור, תתארח היום ב-19:00 בפורום וידויים ותספר על חוויותיה. כולם מוזמנים

¥EleVatioN¥

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

השכנים האלה אני יכנס בהםםםםםםם שמו לי מוזיקה מזרחית דוסית כזאת אלוהייייייייייייים פול ווליום שמו העירו אותי הכלבים זונות האלה כמובן שלא שתקתי להם

../images/Emo13.gif תודה בובה ../images/Emo8.gif

עוד מעט אני אשתלט מחדש על גלריית אנג'לינה מחודשת למחשב שלי חיחי חג שמח אנשימייייםםםםם

¥EleVatioN¥

New member
מזל טובב../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

בהצלחה עם הגלריה החדשה

pinoki

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif

באו נאסוף את כל ה
ים ... ואם יש לכם להוסיף ....אז בשמחה

¥EleVatioN¥

New member
אופה../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

אז לא להעלות לפה את התמונה...

pinoki

New member
הודעה חשובה מאוד ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שימו
חג פסח הגיע ולאחר ניקיון פסח וביעור החמץ אתם מתבקשים לשמור על המקום נקי וללא חמץ.... נא לא לאכול ליד הפורום עם חמץ... (אני רצינית) מי שיפר זאת.... אממ.... אז הנה שימרו על המקום כשר ומצוחצח ושיהיה לכולנו פסח שמח וכשר עם הרבה מצות ושוקולד ((הכל כשר) חג שמח

בהביבו

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif 0-?????

לני את ממש מפחידה אותי!.

למעלה