moshikobahar

New member
../images/Emo45.gif חלק מהשירים היו מתאימים יותר

לגוון של גילמור וחלק היו מתאימים יותר לגוון של ווטרס

the mnm factor

New member
כרגע מנית 10 שירים...

ונדמה לי שגם את WISH הם שרים ביחד. אז להגיד שהם חלקו את השירה זה אומר לעשות עוול מסוים לווטרס ששר את רוב רובם של השירים...

RoieL

New member
ממש לא

מהאלבום SOS גילמור שר את רוב השירים- עד אנימלז שבו ווטרס שר את הרוב והחומה שבה הם חלקו את רוב השירים. את הפיינל קאט אני לא מחשיב לאלבום של פינק פלויד, אלא לאלבום סולו של ווטרס... ודווקא בדיוויז'ן בל יש לא מעט הברקות, אלבום לא רע לדעתי. והיי הופס היא פשוט יצירת אמנות.

The Walrus

New member
ממש לא...

אתה פשוט טועה. בוא נעשה טבלה קטנה: (מבוסס על האתר האמין הזה:http://pinkfloydhyperbase.dk/) סייספול: 2 גילמור, 2 רייט, ווטרס אחד ובארט אחד. מור: 4-1 גילמור, אחד משותף. אומהגומה: כל אחד רבע תקליט, כמות שווה. אטום הארט מאדר: גילמור אחד, רייט אחד, ווטרס אחד. מדל: 3-1 לגילמור (מזכיר לי משחק כדורגל...), לא כולל echoes (שהוא משותף עם רייט). וגם שורה אחת למייסון... אובסקיורד: 2 לגילמור לבד, 1 לווטרס לבד. פעמיים גילמור ורייט ביחד (burning bridges נחשב ביחד, למרות שהם לא שרים ביחד אלא בית בית), שיר אחד רייט ו-ווטרס בפזמון (stay). אחד של רייט לבד. דארק סייד: גילמור סולן בהכל, חוץ משתי השירים האחרונים שווטרס שר וtime שהוא חולק עם רייט. וgreat gig in the sky, שקלייר טורי שרה. מכאן התמונה מתחילה להשתנות, כי ווטרס משתלט על הלהקה... וויש: ווטרס שר את הקול הראשי בshine on, היצירה הראשית (גילמור ורייט מלווים). גילמור שר בwish you were here, רוי הארפר בhave a cigar, וwelcome to the machine... טוב, יש על זה ויכוח מי מוביל, אבל שניהם שרים. אנימלס: ווטרס שר הכל חוץ מהחלק הראשון של dogs. החומה: כאן עבדתי קצת שונה. אם שניהם שרים בשיר, ננתי נקודה לשניהם. תוצאה סופית: 23:10 לווטרס, זאת אומרת גילמור שר ב10 שירים, מתוכם ב3 הוא הסולן היחיד (יונג לאסט, גודביי בלו סקיי, דה שואו מאסט גו און). הפיינל קאט: ווטרס שר הכל חוץ מnot now john. בקיצור, די ברור שבתקופה הראשונה גילמור הוא בהחלט הסולן הראשי... אחר כך ווטרס השתלט על הלהקה, אבל זה כבר סיפור אחר.

MerlinTheWizard

New member
כנס

קודם כל אחד מאלבומי ה"זוועה" האלה הוא The division bell שהוא לדעתי אחד האלבומים היותר טובים של פינק פלויד. (אחרי dark side & wish you where here) גילמור שר שם והוא עושה את זה מעולה !!! שלא נדבר על הסולואים של הגיטרה שהוא עושה באלבום הזה פשוט מדהים ... וגם מהקטעים שיצא לי לשמוע מהאלבום החדש שלו ובאמת שלא שמעתי את כולו גם שם הוא עושה עבודה מעולה ... נ.ב הכל נאמר ברוח טובה לא להחיל ויכוחים ...

the mnm factor

New member
סבבה, זו דעתך

למה זה צריך לשנות לי משהו? אבל תיקון אחד אני חייב לתת אחרי החומה אין יותר פינק פלויד.

Welsh

New member
אלא מי?

ווטארס שבימיו הטובים החזיק בקול שמזכיר נייר זכוכית מגרד לוח? לא בדקתי, אבל אני משוכנע שאם נבדוק, את רוב שירי להקה (בתקופתו כמובן), שר גילמור ולדעתי, בצדק, יש לו קול מדהים (לא נשמע פקאצי מדי אני מקווה
).

the mnm factor

New member
כרגע בדקתי אחד לאחד

וווטרס שר יותר מגילמור... אבל אתם צודקים- גילמור בהחלט שר יותר ממה שחשבתי.

Welsh

New member
את כולם? זריז...

רק שאני אהיה ברור, גילמור לדעתי שר יותר, אם בדקת קרדיטים, לווטארס יש את הרוב מהכריע מכוון שהוא כתב\הלחין את רובם, אז מה בדיוק בדקת?

RoieL

New member
אחי

הקרדיטים הם לא למי ששר אלא למי שכתב. אני יכול להבטיח לך שממדאל בערך בכל שיר עם מילים (ז"א, גרייט גיג הוא ללא מילים) יש קרדיט לווטרס.

the mnm factor

New member
foxtrot ../images/Emo99.gif

אבל אז יצטרכו להביא את פיטר גבריאל... אני חושב שביקור בארץ כל כך מסובכת יגרום לו לרצום להתאבד.

Nadavcat

New member
../images/Emo188.gif שיר חדש ../images/Emo220.gif

שלום, מצורף פה קישור לשיר חדש שהקלטתי בבית. מוזמנים להאזין ! תודה. My Empty Town נ.ב. תפקיד השירה עדיין לא סגור מבחינת המילים

BLITZZZZ

New member
../images/Emo168.gifדרשות להקות להופעות !!!

להקות רציניות בלבד הופעות בסטודיו 49 (המוסד) צרו איתי קשר לפרטים נוספים תודה אבי 0547691296

למעלה