Darkmatter

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

סתם בא לי לפתוח שרשור. אגב, עוד כמה שעות הקלידן של דרים תיאטר [הלהקה האהובה עלי ביותר] יופיע בזאפה בת"א ואני לא אהיה שם... חיכיתי לכזאת הזדמנות, לפחות לראות מישהו אחד מחברי הלהקה בארץ, כבר בערך 5 שנים, ואני לא יכולה ללכת. קצת עצוב. כנראה שהזדמנות שכזאת כבר לא תחזור. היה אמור להיות לי גם בק-סטייג'... טוב, זה יהיה שרשור מיוחד. תספרו סתם חוויות חסרות משמעות או סתם מה שעולה לכן לראש. או שסתם תתנו לשרשור להדרדר לאבדון נטול תגובות...

ymz

New member
שרשור סתמי את אומרת

טוב אז אני סובלת מהיובש בשפתיים וידיים.יש לי ארסנל שלם של קרמים שאני מורחת על עצמי בלי הפסקהוזה לא עוזר.ויש לי עוד 45 דקות להיות כאן כי היום אני עובדת רק עד 4.ואחרי שחילקתי אתכן את האינפורמציה החשובה כ"כ אני הולכת למזוג לעצמי עוד כוס מים כי אולי זה מה שיעזור לי במאבק עם היובש.

MeWithoutU

New member
../images/Emo32.gifגם לי יש כמה דברים לכתוב...

ביום שבת הייתי בסופרלנד
נסעתי עם חבר שלי ועם ידיד שלי וחברה של הידיד... היה כל כך כייף...עלינו על כל המתקנים כמעט...ועל חלק עלינו כמה פעמים בעיקר על המפחידים...
ואתמול...צבעתי את השער לחום! (הטבעי שלי זה בלונד) היה לי בלונד עם פסים אדומים...ואז בלונד עם פסים אדומים ושחורים... והיה לי הכול אדום... ואז היה לי בלונד עם שחור... עכשיו אני עם חום...
דווקא יצא יפה...חבר שלי מאוד אהב
זהו...סיימתי לספר את השטויות שלי
המשך שבוע נעים וכייפי לכולן

ומה אצלי../images/Emo98.gif

יומולדת ולאמא שנתיים מתקרב.... קצת עצבנית המיוחד....
בתקופה האחרונה.... שבוע הבא אני באילת לכמה ימים עם חברות וזה משמח אותי...המטרה העיקרית היא להתעפץ
הרגשה כללית כבדה קצת....
והרבה תובנות לקראת גיל 30
ושמחה שאתן כאן!

מקווה שכן כנפיים לבנות יקרה../images/Emo41.gif

אשמח שניפגש .....ברור לא? למה את מופתעת? הרבה סימני שאלה! תבואי למלון ותתפנקי איתנו...רק בנות... שולחת לך מסר

מה שלי יש לומר זה....

שוס ענוההההההה FOX MEN רוצה חופשששששששששש נראה לי אני אנצל את ההזדמות ויבקש חופש בסופ"ש של הכנס הזה... ואיזה כייף לי, אחיין שלי בא אלינו בסופש הקרוב
ואחים שלי מחול (מה שאומר גם אחיינית שלי
) מגיעים כנראה בפברואר... יש למה לצפות

../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הגעתי לכאן כדי לנצח לא עברתי הכל כדי להפסיד לא אקבור את ראשי בחול לא אמעד ולא אפול אפרוש כנף ואעוף לירח אין גבולות מלבד הדמיון אין גבולות, אין דבר שאני לא אוכל לעשות אין גבולות מלבד הדמיון אין גבולות, אין דבר שאני לא אוכל לשנות הגעתי לכאן כדי לנצח את האכזבה לא עברתי הכל כדי לחיות את חיי בלי לחוות אהבה לא אקבור את ראשי בחול אלחם ואקריב הכל עד שאגיע אליך (אין גבולות/ ביצוע: סיון בהנם מילים ולחן: סאבלימינל) יומטוב שיהיה לכולכן

תודה על השיר!!!!

ממש בא לי טוב היום.. קלעת בול מזל שאת כאן..
ובכלל הולך להיות לך ממש כיף! שמחה בשבילך!

טוב..

עם יד על הלב עובר עליי שבוע מלא הרהורים ותהיות מרגישה שאני באיזה צומת עם כל מיני כיוונים וממש קשה לי לבחור את הכיוון הנכון.. מוכר לכן?

בהחלט מוכר...

הכי חשוב לזכור לעשות מה שטוב לך
וללכת עם הלב.. ואם את רוצה לשתף ואנחנו יכולות לעזור או לתת עצה... אנחנו כאן...

למעלה