ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif

בטח שהופרדנו בלידה, נולדתי אחרייך בהפרש של 5 שנים ככה
וגם אני לא רציתי לכתוב שוטים ברבים, אז כתבתי שיש לי שוט, אולי שניים...ככה נמנעתי מזה

nogafe

New member
../images/Emo6.gif

נכון זו מילה מפגרת ברבים? צריך לעשות איתה משהו....אני אומרת הרבה פעמים שוט וזה ממש מציק...
חוץ מזה מה זה חמש שנים הפרש? הייתה לנו פשוט אמא עם הרבה סובלנות (והריון של פילים), זה הכל

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה,בטח, בקטנה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב,אני אומרת שתשיגי את הכרטיסים לארצות הברית כמה שיותר מהר, שנוכל עוד לראות איזו הופעה או שתיים של הטור ואז לעשות את מה שתיכננו
ועל זה נאמר- "מוהאהאהאהאאהאהאהאאה
"

nogafe

New member
טוב, זה תלוי בגודל שלך חמודה

יש לי כרטיסים ל23 ביולי- השאלה היחידה היא האם את יכולה להכנס למזוודה...
ואל תדאגי לטור- נתפוס אותה על איזה חוף ים (נחפש מישהי שלובשת שלושה משולשים קטנטנים, שזה בעצם 99% מהנקבות אבל שיהיה), נכניס אותה לתא המטען (של מכונית פורד כמובן) וניסע חזרה לבית שלי תוך כדי שתיית מיץ הרזייה ומריחת פרואקטיב! הה הה!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifהא-הא סטייל פנינה!../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif

שיט, 23 ליולי זה יום לפני הטיסה ללונדון
{לונדון
} טוב, נוותר על לונדון כדי לחטוף את קלי
...אני אשתדל להיות כמה שיותר קטנה-לא לאכול כלום מעכשיו ולהיות נערת גומי בשבועיים
טוב, העניינים סגורים
איי סי יו אט דה נמל תעופה

nogafe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תשמעי, מותר להעלות משהו כמו 20 ק"ג מזוודה למטוס, ככה שאני רוצה לראות אותך מלקקת חסה בשבועיים הקרובים, ברור? בלי כל השטויות של "אני עומדת להתעלף כי לא אכלתי שבועיים", ברור? תגידי תודה שאני בכלל עושה לך פתחי אוויר במזוודה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה שליטה!../images/Emo6.gif

חחח...הכותרת שלהם ממש הצחיקה אותי "...סמל מין" גאון מי שכתב את זה

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

>< זה מפגר , אך עם זאת קורע

a k c

New member
../images/Emo203.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

אוייי זה ענקקק!!!

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif שונאת אותה../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo189.gif

ראיתם, אפשר לעשות מישהו אדום בקומונות.

YouFoundMe

New member
ענק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

אני כבר חצי שעה בוכה... זה עצוב

למעלה