Anymore השיר החדש מהאדיקטד טור
B Beautiful Disaster New member 6/7/06 #127 חח מצוין../images/Emo3.gif נראה אותך פה שוב? [לא, זה לא משפט פתיחה גרוע ]
I ICדרוש New member 5/7/06 #97 ../images/Emo80.gif../images/Emo12.gifכל הכבוד!../images/Emo24.gif וואי, יפה לך...חתיכת ציון בקרוב אצלי ...
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gifכל הכבוד!../images/Emo24.gif וואי, יפה לך...חתיכת ציון בקרוב אצלי ...
O otollo New member 5/7/06 #107 ../images/Emo180.gif../images/Emo45.gifבקרוב אצלנו ../images/Emo10.gif רק שאני שנה לפנייך ><. פאק אני כבר טכנית בכתה ט' ואז זה שנה הבאה :S. אמאלה *פאניקה* .
../images/Emo180.gif../images/Emo45.gifבקרוב אצלנו ../images/Emo10.gif רק שאני שנה לפנייך ><. פאק אני כבר טכנית בכתה ט' ואז זה שנה הבאה :S. אמאלה *פאניקה* .
I ICדרוש New member 7/7/06 #180 ../images/Emo80.gifנמממ...כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif
../images/Emo80.gifנמממ...כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif
O otollo New member 5/7/06 #118 ../images/Emo180.gifמשתדל >< זה עוד שנה וחצי גם ככה. כבר יהיה לי זמן להלחץ למרות שזה נשמע ממש מפחיד :S.
../images/Emo180.gifמשתדל >< זה עוד שנה וחצי גם ככה. כבר יהיה לי זמן להלחץ למרות שזה נשמע ממש מפחיד :S.
ל ליטול B New member 5/7/06 #98 ואייי בידיוק באתי להגיד שיש ציונים חח מה זה משנה כמה קיבלתי העיקר עברתי..(אני ניגשת למועד ב' חח )
N nogafe New member 5/7/06 #99 אה...אה....מה?../images/Emo12.gif קיבלתי 30 שזה 29 נקודות יותר ממה שציפיתי כל הכבוד לי!
ל ליטול B New member 5/7/06 #101 חחחחחחחחחחחחחח תקווי שמועד ב' יהיה קל שלא תקבלי את הניקוד שציפית במועד א'...
N nogafe New member 5/7/06 #104 זה החשש הכי גדול שלי... אבל מנסיוני אני מנחשת שמועד ב יהיה יותר קל....סך הכל הם קיבלו מלא תלונות על הקושי האדיר של הבחינה אז אני משערת (סליחה, מקווה) שיהיה עכשיו יותר טוב... חוץ מזה, מה רע ב30? זה ציון יפה...עגול כזה...והמספר שלוש נורא שקסי
זה החשש הכי גדול שלי... אבל מנסיוני אני מנחשת שמועד ב יהיה יותר קל....סך הכל הם קיבלו מלא תלונות על הקושי האדיר של הבחינה אז אני משערת (סליחה, מקווה) שיהיה עכשיו יותר טוב... חוץ מזה, מה רע ב30? זה ציון יפה...עגול כזה...והמספר שלוש נורא שקסי
N nogafe New member 5/7/06 #116 ממה שאני עשיתי שנה שעברה... מועד ב' ממש ממש קל... אבל די לפתוח פה לשטן המתמטיקה- להתכונן טוב ולקוות לטוב! בגרות אחרונה!!!!
ממה שאני עשיתי שנה שעברה... מועד ב' ממש ממש קל... אבל די לפתוח פה לשטן המתמטיקה- להתכונן טוב ולקוות לטוב! בגרות אחרונה!!!!
ל ליטול B New member 5/7/06 #102 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif תקווי שמועד ב' יהיה קל שלא תקבלי את הניקוד שציפית במועד א'...