מורן?? קרה מש'ו?
M moranush86 New member 12/6/06 #22 שריתוש תודה על הדאגה לא משהו מיוחד אני הגעתי למקום של חולי נפש!! ולאט לאט גם אני הופכת לכזאת. ואני שונאת אנשים שחושבים שאני משקרת או מנסהלעשות קומבינות בשביל להוכיח לאנשים דברים. אגב אריאל-צחוקים איתך פשוט אני לא מצליחה להפסיק להתפוצץ מצחוק
שריתוש תודה על הדאגה לא משהו מיוחד אני הגעתי למקום של חולי נפש!! ולאט לאט גם אני הופכת לכזאת. ואני שונאת אנשים שחושבים שאני משקרת או מנסהלעשות קומבינות בשביל להוכיח לאנשים דברים. אגב אריאל-צחוקים איתך פשוט אני לא מצליחה להפסיק להתפוצץ מצחוק
ש שריתוששששש New member 12/6/06 #23 מורן ../images/Emo12.gif עד כמה שאני מכירה אותך את נורמלית לגמרי... שום חולת נפש.. אז שתקי.. ובקשר לשקרים... לא הבנתי כ"כ על מה את מדברת אבל אל תשימי על אחרים... שיחשבו מה שבא להם העיקר את יודעת ת'אמת... זה מה שחשוב... וסליחה על החקירה.. אבל קרה מש'ו בינך לבין אריאל?
מורן ../images/Emo12.gif עד כמה שאני מכירה אותך את נורמלית לגמרי... שום חולת נפש.. אז שתקי.. ובקשר לשקרים... לא הבנתי כ"כ על מה את מדברת אבל אל תשימי על אחרים... שיחשבו מה שבא להם העיקר את יודעת ת'אמת... זה מה שחשוב... וסליחה על החקירה.. אבל קרה מש'ו בינך לבין אריאל?
כ כוכבה 27 New member 12/6/06 #24 מורן מה קורה מאמי אף אחד לא שווה שתעצבני,העיקר שאת יודעת שאת צודקת,זה הכי חשוב
M moranush86 New member 13/6/06 #33 ש"ג - שומר גדודי ש"ג זה בעיקרון ה"שער" של הבסיס שהדרך לבסיס היא רק דרך השער. ובצבא, ההגיון נשאר מחוץ לש"ג.
ש"ג - שומר גדודי ש"ג זה בעיקרון ה"שער" של הבסיס שהדרך לבסיס היא רק דרך השער. ובצבא, ההגיון נשאר מחוץ לש"ג.
ע עדי מחיפה New member 13/6/06 #46 כי היה איזה פרויקט של משאלת לב זה לעזור לילדים חולים במחלות סופניות ולעזור להגשים את המשאלה שלהם
ש שריתוששששש New member 12/6/06 #17 וואלה? מה קשור?? חחח יפה לכם... הלוואי שלנו יעשו כאלה דברים חח... שמחה שנהנתתת יש תמונות?
א אל האור10 New member 12/6/06 #29 זה בסדר חבר'ה לא קרה כלום מורן תתעודד עוד 3 חודשים כשהיא תהיה חיילת משוחררת..........
ש שריתוששששש New member 12/6/06 #30 וואי מסכנים האנשים... כמה פצועים.. נראלי אני לא עולה יותר על רכבות... איזה פחדדד