סידיוס

New member
../images/Emo32.gif מבחן האי קיו

מישהו ראה את התכנית אתמול.. האי קיו שלי זה 127.. חחח אני מרגיש חכם :) :) מה האי קיו שלכם ?

סידיוס

New member
../images/Emo187.gif NEW YEAR DAY

עוד סיבה להשתכר ופשוט לחגוג בטירוף!! שנה חדשה ומוצלחת לכולם !! תחגגו את זה כמו כל העולם, בלי קשר לנוצרות וליהדות... !! HAPPY NEW YEAR .. עוד שאלה: מי חוגג ומי, לא? אני אישית חוגג כמו מטורף CHILLYBOW!!!

MajorWinters

New member
יומולדת זה שולת!!1 ../images/Emo19.gif

מזל טוב נעמה!!! עד 120. תמשיכי לנהל ככה יפה את הפורום ושיהיה לך רק טוב.

very dark girl

New member
../images/Emo32.gif(שימו ../images/Emo23.gif-../images/Emo32.gif) צום קל למי

שצם... יום הקדיש הכללי י' בטבת...

נתן 15

New member
אני חוגג!!! ../images/Emo6.gif...

ואני רוצה להגיד לכם, שאין לזה שום קשר לא ליהדות ולא לנצרות! זה ציון זה פשוט ציון של תחילת שנה חדשה לפי לוח שני גרגוריאני, שינוי במספר השנה, ציון של עקיפת השמש עוד פעם אם תרצו. ובקשר למסורת הרוסית של חגיגת החג (עם עץ האשוח וכולי), אז זה בגלל הקומוניסטים ברוסיה שביטלו לאחר המהפכה את חג המולד האורטודוקסי, ונאלצו להפוך כמה ממנהגי ציונו למנהגי השנה החדשה ה"נוביי גוד".

very dark girl

New member
../images/Emo47.gif-זה הדבר הכי קרוב לזר...

צריך ללחוץ על התמונה כדי לראות ת'אנימציה...

MajorWinters

New member
טוב נו...../images/Emo19.gif

שבת שלום מילא... אבל צום קל... לא הגזמנו? מילא יום כיפור, ט' באב.... 'סדר... אבל זה.... כאילו בלי להעליב...

thorondor

New member
זה באמת כבר מוגזם.

מה יהיה הצעד הבא? לאחל הצלחה לחבר פורום לפני שהוא עובר בדיקת שיניים?

C.R

New member
אם יש כבר ../images/Emo32.gif אז../images/Emo28.gif

למה לפתוח עוד אחד?..... יכלת פשוט לעשות תגובה לקודם....

סידיוס

New member
דיי!!!

דיי לכפיה הדתית בפורום!!! אכשיו אני הבנתי מה כל הקטע של "שבת שלום" ו"צום כל" .. זה בגלל שאנחנו חגגנו את השנה החדשה ומישהו כנראה מאד לא אהב את זה.

נתן 15

New member
אולי נפתח בכלל פורום חדש?

כמו שמישהו כבר הציע פה אולי נפתח פורום "פדמה" - פורום דיבורי מלחמת הכוכבים? אני מתנדב להיות המנהל.

למעלה