HFT

New member
למה לא לשרשור???רק כיופים אה?!?

חהחהחחהחהח זה ישתנה כי חופית מאווווד רוצה שזה ישתנה. ואל תציג את זה ככה. אני לא קפצתי באנג'י כבר 17 (ב9/8-מצפה למתנות) שנים אז למה שיום אחד זה ישתנה.... זה מה שקורה כשגדלים....

ZVI Z

New member
היום יומולדת היום יומוללדת

עוד איזה חודש וחצי יומולדת לחופית יש שיר כזה עם ברגליים טח טח טח ובידיים טח טח טח וכולם מרביצים מכירה? אז נעשה לך את זה בניצנים

HFT

New member
אתם לא חייבים להרביץ לי!!!

למרות שאם תנסו אני אראה לכם את כוחי העצום והנורא ופשוט חבל עליכם.... אבל אני בהחלט מצפה לבלונים מתנות ואף גניבת המיקרופון של עברי למטרת-" יום הולדת שמח חופית!!!"....מצפה ומחכה...מה התאריך של ניצנים תזכירו לי....

ZVI Z

New member
אפשר לנסות לארגן משהו

יומולדת שלא תשכחי לעולם. נחלק לכמה קטגוריות וכמה אחראים. מין-מייקל(אחראי בלעדי לאונס הקבוצתי שהולך להיות). העלמת ראיות-כל המשתתפים. חלוקת מתנות-כרמית,ואופיר שיחזרו מחו"ל. ו..זהו עוד משהו?

ZVI Z

New member
את אחראית על מספר דברים

שעקב טעות טכנית הושמטו מהגליון הקודם 1.-את תעשי לנו הכרות עם הסביבה. סיורים יצאו מביתה של נועה כל יום בשעה 15:47 בדיוק.לא לאחר,מי שמאחר יקנס ב-2 פקקים שיותרמו לאגודת סס"ר(לא לא,זה לא סקס סמים ורוקנרול אלא סבא וסבתא רוצים במבה(אין ב' אבל לא נורא) 2.את תחלקי גלידות לנפגעי פעולות האיבה(בנות הפורום התמימות והיפות) 4.את תעלי לבמה ותגידי לעברי-אני אוהבת אותך וכולנו נריע בגיל ובשמחה! מספיק? אה את 3 אני צינזרתי עמכם הסליחה

מצטערת..אבל...

אני קיבוצניקית והבית שלי הוא ממש קטן... מי אלה בנות הפורום? תגיד לי בסוד את המצונזר ואת -4 -אני לא יכולה,אני מתביישת!

מתנגדת לסעיף 2 לחוק סס"ר

האומר כי בנות הפורום התמימות והיפות אומנם תמימה תמימה [יה רייט] אבל יפה???????. מצטערת לאכזב

HFT

New member
שכחת את הדבר הכי חשוב!!!!!!!

בבלללללווונניייםםםםם!!!!
ה
הה
ה מליונים של בלונים אני אוהבת בלונים.....אני מתה על בלונים.... וממיקל מעבר לאונס (מאוד חשוב לי תודה על ההשקעה והיצירתיות) אני מצפה לורדים אדומים....חה חה סתם אני מעדיפה לדלג על הקטע שמייקל מאגן.... פשוט חבל לי על כל המכות הסגולות והשברים שיהיו לכם א"כ....

HFT

New member
ועוד קצת למייקל!

1 אתה בא לניצנים? אם מישהו יתרום לי 8 פקקים אני אפגוש אותך שם ואז נוכל ליישם פנטזיות:) חיחי 2 פרסם תמונתך באינטרנט שאני אדע עם מי אני מתחתנת (וכדי שאני אוכל לפנטז עליך...חהחהחהחה)

מייקל21

New member
אז ככה

חשבתי על מקום להגיב בכל השירשור ענק הזה, אז אין כמו ההודעה הראשונה. קודן כל תודה השיר הזה נכתב בתקופות קצת פחות מחוייכות... תומר, רותם ושאר הכותבים - באמת מקסים (אהבתי את הכישרונות) אין ספק פעם בשבועיים נפתח מקום לדף יוצר בפורום בשירשור שירים של חברי הפורום וחופית - אנחנו מתחתנים? וצבי - "מין מייקל"? תרא תשמע סקס עם חופית מילא, אבל גם איתך...

HFT

New member
|הדגש| סקס עם חופית מילא?|סדגש|

אתה אמור להיות המאושר באדם... וכן אנחנו מתחתנים!!! ואני מתגרשת ממך דרך אגב..... עכשיו תפרסם פה כאן ועכשיו תמונה שאני אוכל לדעת למי לשרוף את הבית:) גנבתי לך את הסמיילי!!!!!!!!!!!!!! 0-ף (סמיילי לעצלנים)

HFT

New member
אוף הקונצ עם ההדגשה לא עבד לי....

אתה צריך למצוא משימות ליומולדת שלי כי ביטלו את המשימה שלך (אני ביטלתי אותה). הכי חשוב---לפתוח איציק ועכשיו!!!

למעלה