../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

מה יהיה תגידו? כבר כתבתי פעם שיש לי דימומים ביציאות, אבל זה בא בהפסקות והשבוע זה בא וחזק וכל הזמן עצירות. אתמול הייתי אצל הגסטרו' והוא שלח אותי לקולונסקופיה וירטואלית, והיום בקופה הפקידה אומרת לי "למה את קופצת לוירטואלית? תעשי את הרגילה" וזה בזמן שהרופא כתב בפירוש שאי אפשר היה לבדוק אותי ברגילה כי המעיים שלי מאד מפותלים ויש מימצא במעיים אבל, אי אפשר היה לראות מהו, אז הסברתי לה את זה והיא פיקססה כדי שיהיה אישור ואני מקווה לטוב, אבל בינתיים סובלת ולא יודעת כבר מה לעשות.
.

gui1

New member
להתמודד עם הפחדים

בלי קשר להודעה של ממתינה פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש אבל אני עושה לי רשימה של פחדים ואני רוצה להתמודד איתם , אני כבר בת 38 כמה זמן אפשר לסחוב פחדים וחרדות שלפעמים משתקים ? אני פוחדת נניח מזוקים אז חברה שלי טיפלה בי בשיטת NLP אז עכשיו זוק לא משתק אותי ואני מתקרבת אליו יותר אבל כבר אני לא בהסטריה , למרות שהיה לי חדר בבית מלון ופתאום ראיתי זוק אז ישר רצתי לקבלה ודרשתי שיחליפו לי חדר , ובחדר השני לא ישנתי רגועה - אז אולי עוד לא השתחררתי מהפחד [ בנות אל דאגה זה היה בטיוואן ] אבל פעם זה היה יותר גרוע עכשיו אני פוחדת מקור והשנה החלטתי שאני רוצה לטוס למקום עם שלג ופשוט לשכב על האדמה להנות מהקור לטייל שם ] טוב עכשיו שאני מזדקנת אני כבר לא יכולה לסבול את החום והלחות של הארץ הוא גומר לי את הצורה וכמובן ידידנינו המחזור לראות כתמים על התחתון היו ישר מכניסים אותי להיסטריה די כבר נמאס לי ,כמו גם התחלתי ללכת עם מכנסים בהירים מה שלא העזתי לעשות בעבר פן אקבל מחזור בהפתעה והכל יהיה מוכתם אז עכשיו יש לי במלתחה גם בג' וחאקי

galim29

New member
GUIצ'ה../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif

יו איך הכנסת אותי עכשיו לסרטים
אז ככה: אתמול בלילה התעמתתי שוב עם הפחד הכי גדול שלי: לקבל מחזור ושהכאבים יחזרו בגדול. התעוררתי בלילה עם כאבים של פרה-מחזור וישר בלעתי על אוטומט 2 אדוויל והתפללתי שלא אקום בבוקר עם כתמי מחזור. והודיתי לאלוהים בבוקר שזה לא קרה.
ממה מפחדת? סבירות גבוהה שמגברים, או מקשר זוגי (והסיבות לא יפורטו כאן)
מפחדת מחוסר וודאות. לא יודעת איך להתמודד עם זה.
מפחדת לאללה מדבורים/צרעות והמשפחה שלהן. רק שומעת בזזזזז מחפשת לאן לברוח ולאטום את עצמי מספיק לא? בטוחה שיש עוד אבל לא אמשיך

gui1

New member
יש פחדים ויש

קשר זוגי וגברים לתחום הזה אני אפילו לא נכנסת בשבילו צריך סבלנות והתמדה ואולי הכי חשוב צריך לרצות , נניח אני יום רוצה זוגיות , שבוע לא, אז הבנתי שאני לא באמת רוצה אז אני אפילו לא מתאמצת פעם עוד הייתי באתרים באינטרנט היום אפילו זה לא , אולי פחדים ? לא בטוח, פיצוץ הורמונים ? יכול להיות ,אבל בעיקר סבבה לי לבד אין לי כוח לגבר, למחויבות, זה לא מושך אותי . נב את עדיין מככבת כבעלת המזל והנס המהלך ש200 שנה בלי מחזור !!! תמיד אני מזכירה אותך כדוג לאידאל הורנמוני עבורי

galim29

New member
אל תזכירי אותי../images/Emo2.gif../images/Emo57.gif

משוגעת. אני מגיעה אלייך עד הפיז דה לוך שאת גרה בו כדי ל-
אותך אם תהפכי לי את המזל.

gui1

New member
הבנתי את נרמז הסמוי מן העין

אז את רוצה לבקר אצלי בפיז דה לוקה ?[-:

galim29

New member
אני פולניה../images/Emo9.gif

מנומסת, שלא מגיעה בלי הזמנה. אבל באמת שזה בג'הנום. אבל את מוזמנת אלי

זואילי

New member
בובה, הלוואי על כולנו כזה ג'הנום

תראי ת'בית של גואי תביני...
בית חלומות

kikona126

New member
קור זה פה אצלי ../images/Emo186.gif

קפוא פה, וזה ועדיין לא ירד פה השלג שצריך להגיע בדצמבר... איזה מזל שאני באה לארץ ב-19!!!! (נכון שמארגנים מסיבת/פגישת מחזור פורום? כמובן שלמי שיש מחזור אין כניסה למסיבה!)

ככה ככה

זקי דבר ראשון
ועד 120. שלומי ככה ככה, עדיין מדממת. עוד אין תאריך לבדיקה, מחכה לאישור. בקשר לחוקן בריום עשיתי כבר לפני שנתיים בערך, כשהתחלתי לחשוב על ניתוח והיו ממצאים במעיים, ובניתוח הורידו הידבקויות משם אבל, עכשיו אני מפחדת שזה שוב משתולל.

למעלה