tsipi35

New member
שמעתי עכשיו ברדיו ש......

צ´יצ´ולינה מגיע לביקור בארץ....... אבל אם זה חשאי...איך אומרים ברדיו? גברים היכונו לביאת האישה בלי הנחש....הפעם

leeloo

New member
מה יש לכולם עם הלחם הזה?!

אמא שלי באה אליי לפני יומיים (מסיבה מאוד לא ברורה) ואמרה לי - "כמה קשה היה לי למצוא לחם, כמעט נגמר" אדידס אמרה שגם היא לא מוצאת לחם. ואפי אומרת שנגמר הלחם. מה נסגר עם הלחם? אני זקוקה ללחם קל שלי! מה אני אוכל? פיתה משמינה? גאד דמט! ירדתי 2 קילו, ואני אעלה אותם בחזרה? אם לא יהיה לחם, יצרני הלחמים ירגישו בחמתי, ואעשה את הדבר האהוב עליי, הנקמה המושלמת - אדרוס אותם! האאאאאא! עזבו.. רמת סוכר נמוכה.. נמאס לי מהיופלה דיאט הזה, ושאנשים שואלים אותי- "למה את בדיאטה? רוצה להיות אנורקטית?", ואני צריכה להסביר לכל העולם שאני לא בדיאטה, אני פשוט נמנעת מדברים משמינים.. ועכשיו אני מפחדת שארגיש כמו שג´וליה רוברטס אמרה ב"נוטינג היל" - "אני בדיאטה במשך 10 שנים, מה שאומר שאני מורעבת במשך עשור"... (איפה אייקון הלחם?) יחי לחם!

Y A E LY

New member
27 סיבות להיות אופטימיים!

*אם דוד לוי הצליח לחזור לעבוד כל אחד יכול *הרבה מאוד מחבלים נהרגו השנה (רק חבל שרובם עשו את זה בבתי קפה) *הדולר שווה 5 שקלים והרבה יותר קל לחשב את שכר הדירה *אחרי מלחמה תמיד יש שגשוג כלכלי *סוף סוף נמחק החיוך מהפרצוף של גיל חובב *אפי איתם הבטיח שיש לו פתרון לחיסול הטרור *שלמה ארצי לא יוציא כנראה עוד תקליט בחודשים הקרובים *יש ירידה חדה במספר דורשי העבודה (ובמיוחד ביישובי קו התפר( *אחרי הכל, האג זה לא מקום כל כך נורא לעבור אליו *שרון בן 74 *גם ערפאת *לבוש הזה אין בנים *גם לערפאת *עוד זמרת ישראלית הצליחה לעשות קריירה בחו"ל *צביקה פיק מתרכז עכשיו בצילומי הסידרה סיטי טאוור *מנגל לא עושים בחלל סגור *הרבה פקחי חנייה יצאו למילואים *מחירי הטיסות לארה"ב מאוד זולים עכשיו *אחרי ארבע שנים, כבר כמעט הצלחנו לשכוח את חגיגות היובל *בקסבה של שכם יש סייל על הסדינים *בשתי ערים ומושב אחד עוד לא היה פיגוע *אם הצלחת להגיע בחיים ולקרוא את המדור הזה, כנראה שבכל זאת מישהו שומר עליך *ביבי בחו"ל *ברק בחו"ל *פרס עדיין מוביל בסקרים *יותר גרוע לא יכול להיות *איכשהו, הצלחנו למצוא 26 סיבות להיות אופטימיים

אושר מ

New member
אני אוהבת את הסרט הזה...

ודווקא אצלנו אין מחסור בלחם.... יש המון ממנו. כנראה שזה עוד לא הגיע לצפון...

השועלה

New member
27 סיבות להיות פסימיים

מצטער להרוס את האופטימיות השוררת בפורום בעקבות יעלי. * אם דוד לוי הצליח מצבנו בכי רע * הרבה מאוד אזרחים נהרגו ולא רק בבתי הקפה. * הדולר שווה חמישה שקלים ובקרוב 10 שקלים. * אחרי המלחמה תמיד יש דכדוך חברתי. * בגלל המצב גם חיוכו של גיל חובב נמחק. * אפי איתם יש פיתרון והוא מלחמה כוללת איזורית. * שלמה ארצי לא יוציא עוד תקליט??? * יש ירידה חדה יותר בהצעת מקומות עבודה. * אחרי הכל בהאג רוצים לשפוט את חיילי צה"ל על פעילותם בשטחים. * פרס מעל גיל 74. * ועראפת ימשיך עוד הרבה אחריהם. * לבוש יש בנות שרלילות שרוצות להיות נשיא ארה"ב. * גם לאבו עמאר יש בת ז..ה. * ויש גם זמרת ישראלית עם קריירה מבטיחה בגרמניה. * צביקה פיק עוד יעשה קאמ באק לאחר סיטי טוואר. * מנגל לא, אבל פצצה גרעינית כן. * הרבה שוטרים החליפו את הפקחים. * הטיסות לארה"ב "מאוד בטוחים" , ראו הוזהרתם. * אחרי ארבע שנים טרם שילמנו את החובות של היובל. * בקסבה של שכם יש סייל על חגורות [נפץ]. * עוד שני ערים ומושב אחד יכנסו בקרוב למודעות שלנו. * אם הצלחת לקרא עד כה את הסיבות בימן שיש לך סיבה לדאגה. * ביבי מתגורר בחול של קיסריה * גם ברק טובע בחול של זהב. * פרס מוביל עדין בסקרים מאז ומתמיד, כמו בכל מערכת בחירות . * יותר גרוע עוד יכול להיות. * בקלי קלות מצאנו 26 סיבות להיות פסימיים ועוד היד נטויה.

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

תכל´ס כמעט כל הערותיכם היום היו צריכות להכנס לפה... נגמרו הבעיות? נא לשרשר לכאן כל הגיג שאינו שאלה/בעיה/דילמה. ועליי אמרו פעם שאני אופטימית....

adidas^

New member
למה הכל אחרי??

סתם משהו שהירהרתי לעצמי- שמתם לב שהממשלות שלנו תמיד עושות הכל אחרי? במיוחד זאת שעכשיו. עושים שלום אחרי מלחמה מנהלים משא ומתן אחרי שביתה דואגים לאבטחה אחרי פיגוע מייבאים מים אחרי שנתייבש מפטרים אחרי מעילה מקצצים אחרי גרעון דואגים לחינוך אחרי.... אחרי הכל.

אקווה

New member
אה...

זה התחילו עוד אבות אבותינו במדבר, כשאמרו: "נעשה ונשמע". מי קודם עושה ואח"כ שומע?? מה החיפזון הזה לכם? קודם תשמעו במה מדובר ואח"כ תחליטו אם תעשו!! ועכשיו כבר מאוחר מידי... זה בגנים......

De-Panther

New member
למה בסופרלנד יש שומרים מעצבנים??...

ידידה אחת שלי לא נתנו לה להכנס בגלל ששומר אחד היה עיוור הוא אמר שהיא עקפה וזה ממש לא היה נכון רצינו להגיש תלונה בהנהלה שם אבל לא זוכר למה שכחנו אךךךךךך הייתי כל היום בסופרלנד איזה כיף!!!!! מישהו רוצה לדעת את השיטה הכי טובה איך להקיא?? קומבה קומבה ועוד קומבה
וכמובן טופ ספין ועל שניהם למזלי לא עליתי מכיוון שאני פוחד מגבהים מוצהר ולכן כל דבר שעבר הרבה מעל לראש של בנאדם מאוד גבוה לא עליתי עליו אבל ידידות שלי עלו על רכבל וצילמו אותי מלמעלה כמובן בפוזה נורא לא מתאימה שכללה את זה שהתקופפת הפנתי אליהן את אחורי היפים והורדתי תמכנסיים שיראו תבוקסר החדשים
אבל היה מזה כיף!!! וגם עשיתי להן את זה כשהן היו בגלגל הענק בעעע כמה תמונות שלי יש לידידה אחת שלי אהה וגם ראיתי היום מה זה מים נקיים וצחים לכו לסופרלנד תיראו איזה מים יפים שם הם ממש נקיים ובכלל לא ירוקים מזהומה אההה וראיתי איך ילדים מגיל צעיר מתנהגים כמו ישראלים לכל דבר נדחפים וכל זה והכי מרגיז שאני גבוה אז כמה עברו לי בין הרגליים
כמובן שמייד דרכתי עליהם ולא ניראה לי שמישהו ימצא אותם עד לזמן איסוף הזבל הבא איזה יפה היה עם האורות בלילה כל כך יפה לא רומנטי!!! יפה כזה עם כל הפעלולים שיש שם עם חלק מהמתקנים ונישרפתי לאללה ויש לי עכשיו קו של החולצה כזה אז הראש שלי ניראה כמו עגבניה והגוף ניראה ממש נייר לבן וחלק לעומתו הרגליים לעומת זה משום מה לא השתזפו הכי מצחיק זה איפה שהשעון חחחח

leeloo

New member
צריך להשמיד את סלקום האלה!

מזו ההודעה המפגרת הזו: אתם מאוהבים? רוצים לשלוח הודעה ולראות ולהראות כמה אתם מאוהבים? שלחו SMS לבלה בלה בלה ושלחו תמונה למי שאתם אוהבים! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! ממש זה מה שיראה אם אני אוהבת מישהו או לא!!!! אני עוד אנקום בהם... כמעט חטפתי התקף לב...

אושר מ

New member
בעע. מי בכלל טורח לקרוא את כל

הפרסומות האלה? הן רק מזיקות למוח.

leeloo

New member
המניאקים האלה תוקעים את זה בכל מקום

גם למעלה, בבאנר, בתור פרסומת, די כבר!!!!!! יום האהבה זה מחר! מחר! כבר הכנתי את עצמי מראש- יום רביעי אני מדברת עם אנשים שאינם מעוניינים בקשר מחייב ו/או אינם מאוהבים, ופשוט להסתגר בבית, עד שהכל יעבור, או ללכת לאיזה בר של גאים או של פנויים-פנויות ולצחוק על כל העולם שאני יכולה לבחור מי שאני רוצה מבין הבאים, והם עם אותו אדם כל הזמן (גישה משונה, אבל עוזרת בימים שכאלה..) אז די כבר! לא מתחילים יום לפני, ולא עושים מסיבת יום האהבה יום אחרי!

למעלה