תגדירי זולות...

ממליצה לך להסתכל ביד שניה, יש שם לפעמים מציאה ונשמע פתרון מעולה בשביל לא להוציא יותר מידי עכשיו. אנחנו קנינו בדרום ת"א ליד התחנה המרכזית ב2500 שקל והן משמשות אותנו בכיף.

2500 זה מחיר טוב, יש חנות ספציפית שאת ממליצה

עליה רציתי 2 ספות אחת של 3 אחת של 2 ובכול זאת להרגיש שהספה נוחה במקרה יש לך תמונה של הספות שקנית ?
תודה

קנינו ברהיטי עין גדי

אחרי שנתיים הם במצב סביר פלוס אבל לא יותר מזה, אז שוב, ברור לך שזה מסוג הספות שמחזיקות גג 5 שנים?אני אנסה למצוא תמונה......

ההורים שלי גרים בפ"ת ושיהיו בריאים

עוזרים המון בראשון אין לי עזרה בכלל ההורים של בעלי גרים בקירית רבין בחולון אבל הם לא רוצים לעזור ההורים שלי באים מפ"ת לעזור אז אנחנו מחפשים בפ"ת אנחנו מחפשים כבר יותר משנה לכן אני לא יודעת מתי בדיוק נקנה,זה לא שיש משהו וודאי וגם אני עוד לא יודעת איך ירוהט הבית החדש ככה שאולי הספות ממש לא יתאימו ובקשר לעוזרת - היי ! תמצאי לי גם בפ"ת חחחחח

שיכנעת אותי...

ולגבי הרהיטים..הכי זול זה בהרצל בתל אביב או ליד תחנה מרכזית ישנה.... נראה לך שיש עוזרות בפ"ת? חחחחחח לקח שנה עד שקלאודיה נימצאה...

aila10

New member
רהיטי חזן

בדרום ת"א, בזמנו הוא היה הכי זול, ספות סטנדרטיות כמו של כל החנויות בדרום ת"א כל החברים שלנו קנו ממנו, זה היה לפני 8 שנים והספות עדין מחזיקות לא רע.

בוליפלג

New member
הלוווווו הלוווווווו ומה יהיה כמגיע תורך פה../images/Emo35.gif

כי זה מממש ממש, אבל ממש ממש קרוב

פלגיה

New member
אני מבטיחה לך שיהיה יפה גם כאן

ולדעתי יהיה שרשור שונה לחלוטין, ויילך בדרכים אחרות לגמרי. יהיה מעניין, אל תדאגי.

AYELET1

New member
ארוח דרמה תראפיסטית בפ' הורים למתבגרים

ביום א' 30/11/08 בשעה 21:00 תתארח בפורום הורים למתבגרים עדי שפירא- פאיאנס M.A. דרמה תרפיסטית בעלת נסיון רב בעבודה עם מתבגרים. שפירא-פאיאנס עובדת עם מתבגרים במסגרות שונות- החל מעבודה פרטנית בנושאים שונים, הנחיית קבוצות של מתבגרים עם הפרעת קשב וריכוז, בעיות התנהגות והפרעות אכילה. הנכם מוזמנים לשאול כל שאלה בנושאים הקשורים למתבגרים, ביניהם: תקשורת משפחתית עם המתבגר, עולם המתבגר, שיקום הסמכות ההורית, המשולש מתבגר- בית הספר- הורים, שאלות של זהות עצמית וזהות מינית, הפרעות קשב וריכוז, חרדות ודיכאון אצל מתבגרים, מתבגרים במשפחות חד הוריות,הפער בין הצורך בעצמאות מחד ומגבלות התא המשפחתי מאידך והפרעות אכילה בגיל ההתבגרות. הנכם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם

UmaGuza

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחברת השמה - מי יודעת, מי שמעה?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאחר חודשיים של חיפוש חסר תועלת במודעות דרושים, החלטתי לפנות לחברות השמה. מישהי יכולה להמליץ מנסיון על חברת השמה טובה ויעילה?

למעלה