כמישקפופרית לשעבר

ממליצה להשקיע בהכי יקר. הפלסטיק יוצא מאד מאד כבד המוכרות צודקות. הכי הכי ממליצה על ניתוח להסרת משקפיים-עשיתי לפני יותר מעשור וזאת בערך ההחלטה הכי חכמה שעשיתי בחיים.

שני דברים

זכוכית לטענתן יותר כבד ו...אני אחרי ניתוח להסרת משקפיים, היה לי מספר ,שאלוהים ישמור ויציל, והורידו לי כמה שיכלו... תודההה... אשמח לעוד דעות של משקפופריות בהווה

פלגיה

New member
מניסיון של אימא שלי

כמה שיותר יקר, יותר טוב. במשקפיים ההשקעה שווה, כי דיוק בעדשות חשוב, וגם הדקות שלהן חשובה, בגלל שמשקפיים עבות מכבידות מאוד, וזה חשוב בעיקר אם את לא הולכת איתן ביום-יום, כי פתאום להתרגל חוץ מהדלק גם למשקפיים כבדות ומכוערות זה קשה.

בוליפלג

New member
../images/Emo22.gifמי קרא לי../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

מימושקפת מגיל 8...(כמה שנים בהכחשה קשה קשה..
) וכיום בהנאה רבה. אז ככה, לשאלותייך: המחירים באמת מופקעים, אבל - ככל שהעדשות יקרות יותר - הן גם לרוב משוכללות יותר, קלות יותר ומאד חשוב - דקות יותר. לכי על העדשות הדקות ביותר (זה משפיע גל על גודל העין הנראית דרך המשקף - ולי זה חשוב...), על פלסטיק, כי כמובן הזכוכית מאד כבדות על האף והראש.. על הציפויים - שמאריכים את אורך חיי העדשות - UV וגם נגד שריטות. ואגב, עכשיו ב'הלפרין' יש 59% אחוזי הנחה - שווה לבדוק אם זה כולל עדשות - ואילו..

בולי...

קודם כל תודה, אני כבר הלכתי לאופטיקאי שביררתי עליו ואני סומכת עליו ולכן אין מצבבב שאני הולכת להלפרין ודומיו. זה מתאים לאנשים עם מספרים פחות בעייתים משלי. במצבי, ההתאמה הכי חשובה, אז נפרוס גם את זה במיליון תשלומים

בוליפלג

New member
איפה שמרגיש לך בטוח -הכי טוב../images/Emo70.gif

תפרסו כמה שנכון לכם - אך תיהיי בטוחה שההשקעה מאוד נכונה ולרוב גם משתלמת.. (אני מאלו שעשו את כל הנסיונות להוזיל
....ומה לעשות, כשמדובר במשקפיים באמת לעלות יש השפעה מכרעת על האיכות).

י י ל י

New member
וחשוב גם לבחור מסגרת קטנה

במרכז העדשה היא דקה, וככל שמתרחקים לצדדים היא נהיית יותר ויותר עבה. אם תבחרי מסגרת קטנה תמנעי מהעובי בצדדים.

נבחרה מסגרת דקה - תודה../images/Emo13.gif

את גם מסכימה עם הנאמר? פלסטיק וכמה שיותר דק (1700 שקל FOR GOD SAKE)?

בוליפלג

New member
אכן זהו המצב, והוא עגום..

לא תרצי בכלל לשמוע מהו מחיר העלות של העדשות הללו הלכה למעשה. (יש לי קרוב שהוא טכנאי של הרשתות...וכשהוא סיפר לי מהי עלות העדשה.....כמעט שהתפוצצתי...)

י י ל י

New member
שעולה זול בסוף הוא יקר

מסכימה עם זה שצריך פלסטיק דק, זכוכית כבדה ועלולה להשבר בקלות יחסית. והתכוונתי מסגרת קטנה - שהעדשות לא יגיעו מקצה לקצה. לדעתי גם עדיף מסגרת עבה כי היא תסתיר את עובי העדשות.

אני מפ"ת

הלכתי לחביב, אין לי מושג אם הוא נחשב יקר אבל המליצו לי עליו ובאמת הוא עשה רושם מעולה והיה מאוד רציני (ואחרי 25 שנה אני קצת מבינה בזה...)

נכון../images/Emo45.gifרון חביב

הוא ממש זול והוא גם נחמד מאד, את יכולה לחפש משקפיים במקומות אחרים ואם הם לא מותגים בלעדיים שיש רק בחנויות מסויימות הוא יביא לך אותה מסגרת רק יותר בזול, הוא נחשב זול ואיכותי
אני הייתי הולכת על ההמלצות שלו אגב, איפה בפ"ת אתם גרים, אני במקור מפ"ת ואנחנו מחפשים עכשיו לקנות שם בית

אני עם הכי דקה../images/Emo45.gif

ולצערי בגלל זה יש לי רק זוג אחד של משקפיים
כבר כמה פעמים נשברו לי המשקפיי והייתי בבעיה רצינית אבל איכשהוא הצלחתי להסתדר (עם הרבה סלוטייפ
) ואני יודעת שאין מנוס מקניה של עוד זוג אבל כרגע מנסה לדחות את הקניה (אצלי בדר"כ העלות היא ~1500 במקרה הטוב)

פתרונות מימון בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

נציגי לאומי קארד, ציקי הירש, מנהל מחלקת עסקים, וגילה להר, מנהלת מחלקת האשראי, יתארחו הערב ב-18:00 בפורום יזמות וניהול עסק, בפורום יזמות וניהול עסק, ישיבו לשאלות בנושא פתרונות מימון ויציגו את מגוון הפתרונות העומדים לרשות עסקים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=248&MessageId=124230550
עדי שפירא-פאיאנס, דרמה תרפיסטית בעלת נסיון רב בעבודה עם מתבגרים, תתארח החל מהשעה 21.00 הערב בפורום הורים למתבגרים ותשיב לשאלות בנושאים הקשורים למתבגרים, כמו תקשורת משפחתית, שיקום הסמכות ההורית, זהות מינית, הפרעות קשב, הפרעות אכילה, ועוד. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=94&MessageId=124306752
ד"ר נתן לויט, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית בבית החולים "בני ציון" יתארח הערב בין השעות 20.00-22:00 בפורום תרומת ביציות ויעניק מידע רפואי בנוגע לתהליך תרומת הביציות. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=926&MessageId=124220828
גם השבוע פורום מוזיקה שחורה מזמין אתכם לקחת חלק במצעד השבועי של הפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=124292737

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאיפה קונים ספות בזול../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|

הספות בבית כבר ממש מתפוררות ומצד שני אנחנו מתכננים לעבור דירה בע"ה בעתיד הקרוב ובטח כשנעבור נרצה ספות שוות אבל בינתיים אנחנו רוצים לקנות ספות שיהיו נוחות וזולות אז מישהו יודע איפה מוצאים דבר כזה ?
וכמובן, שיהיו גם יפות
אנחנו מראשל"צ

למעלה