Mrs pringels

New member
את לא היחידה שלא יכולה באמצע השבוע : \

תעשו טובה ותעשו את זה בסוף שבוע

Mrs pringels

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בעד יום שישי,יום חמישי ממש ממש ממש ממש לט מתאים לי : \ ואם בלי עדי המפגש יהיה חסר פלפליות,בלעדיי לא יהיה לך לכן אקשן XD

לינקיXD

New member
חחחחח אקשן האא?XD

מטווורפת את,לא רואה בעיניים האא? לא.זאת אני, את מטורפת רואה בעיניים..

לינקיXD

New member
חחחחחח כפרה עליי אין אין,אני...להיט !XD

ללללה אבל את יודעת איזה יפה ענת מציירת?היא שלחה לי כמה ציורים שלה אמאאאאאא... אשכרה אמנית.תהיי בריאה ענת לא יזיק אבל אם תדברי ותלכי קצת יותר לאט,שלא תעלמי לנו עוד פעם...אנחנו עוד בקניון בדיזינגוף ואת כבר באום אל פאחם..

נשמאמית

New member
חחח כן ספידי גונזלס פרייאר ליידה

היא ליידי פתאום פופ נעלמת כמו בסרטים

נשמאמית

New member
אמא לינוי מה עשינו פה..חחחחח

איזה שיחה ארוכה היו ימים שקמו לתחייה ?!

לינקיXD

New member
חחחחח חופשי שיחה ארוכה אבאללה

יאאאלה מה קרררה שהימים של פעם יחזרררו קצת מה קרה?! אלמוג תשתתפי גם בשיחה יא רעעעה. חחחחח מה ככה מהנשמע מה חדש איך האישה הילדים ?:)

נשמאמית

New member
חחחחחחחחח ישר איך האישה חחחחחח

יעני זה ברור מאליו שלכולנו יש אישה ולא איש חחחחחחחחחחחח

לינקיXD

New member
חחחחחחחחחח

משוגעת.. טווווב חמודה תקשיבי טוב טווווווב. אחותי לוקחת תמחשב למספר דקות חחחחח כשאני חוזררת,יש לך נושא לדבר עליו..יש מבין? 3>

נשמאמית

New member
יש יש נושא תמיד יש נושא חחח

איימי וסהר יהיו בשוקק חושבות שרק להן מותר לפתוח אופים ולדבר ככה שרשורים ארוכים אז לאאאאאא גם לנו לותיקות הזקנות מותר D:

לינקיXD

New member
חחחחחחחח כןןן האאא ?:)

טוב אז קדימה,תעלי נושא.היה לך זמן לחשוב... טיים אוף בובה. קדימהההההההההההה! אם לא תעשי מה שאני אומרת אני אאלץ להרוג אותך...חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אני חיה בסרט שובר קופותXD

נשמאמית

New member
שובר ראשים מקסימום עלאק שובר קופות

טוב נושא?! בואי נשחק ארץ עיר ? אני נותנת אות איזה שבאלי ואת אומרת בזה את כל אלו למשל ג' ארץ- גרמניה עיר-גני תקווה - זה עיר חחח?! חי-גמל צומח-גזר דומם-גלגל ילד-גל ילדה-גילי מקצוע-גנן מפורסמים - גלית גוטמן

לינקיXD

New member
אוולי לא ?\:

חחחחחחחחחחחחחחח אני לא סובלת את המשחק ארץ עיר. כי אני יוצאת מטומטמת בו חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא דעת כלום שמה.. בואי בואי נמשיך לדבר וזהו..:) אממממממ אז..על מה נדבר?XD

למעלה