../images/Emo192.gifאפשר שירשור קיטור? ../images/Emo11.gif

הבעל נסע לגרמניה היום עד ראשון לפנות בוקר, השאיר אותי עם הבטן הענקית שלי ואת יובל המלאכית. הוא התקשר אליי עכשיו מהמטוס (הם עוד לא המריאו) ואמר שיש עיכוב כי יש סערה מעל איזה מקום ובלה בלה בלה, ועכשיו רצים לי מיליון סרטים בראש ורק בא לי שהוא יחזור... נראה לי מפחיד לטוס איפה שיש סערה ובסביבה.... והם היו צריכים לתפוס טיסת המשך לגרמניה (טיסה לא ישירה) וכנראה הם יפספסו אותה, ואת המזוודות שלחו להם ישירות לגרמניה בטיסה אחרת.... בקיצור סרטים
חוץ מזה, אין לי מושג מה אני אעשה עם יובל בסוף שבוע, אז אולי יש רעיונות שלא מצריכים לזוז הרבה?
זה הקיטור לעת עתה..............

למנויי "הורים וילדים"

למנויים פעילים, אני זקוקה לעזרתכם: בגליון מאי או יוני יולי (שעוד לא יצא כמובן) השנה אמורה (??) לצאת במדור ספרים חדשים התיחסות לספר "איפה הדובי אלישוע?" שאותו כתבתי ואיירתי. מאחר ואיני מצליחה לקבל התיחסות מעורכת העיתון לגבי אם ומתי ומאחר ואיני מנויה על העיתון, אודה לכם אם משהו מכם שנתקל בהתיחסות לספרי, שיעדכן אותי בגליון ובעמוד בו הבקורת התפרסמה. תודה.

מללנ

New member
../images/Emo32.gif אני רק שאלה...

שאלה של
במערכת החדשה, איפה הסימון של המסרים לא מצליחה למצוא תודה

א ג מ י ם

New member
../images/Emo32.gifאיך מגדילים את הגופן בפורום

פתאום נהיה לי כתב קטן מבאס..

מללנ

New member
../images/Emo24.gif מותר ואף מומלץ לקטר

זה משחרר..... מבינה מאוד את הצורך לקטר... נשמע לא פוט בכלל אבל אם הם לא המריאו בגלל מזג אוויר אז כדאי שלא תריצי לך סרטים בראש, כי הם ימריאו כשהכל יהיה בסדר מקווה שיעבור לך הזמן מהר ובקלות ותישני באלכסון, זה מה זה כיף...

אגב

הפרצוף הצוחק לא היה עלייך כמובן, הוא היה על זה שהצחיק אותי, שאני פעם חיפשתי חצי שעה איפה יש את הריבוע הגדול שמהמערכת הישנה עוברים לחדשה... בגלל זה כתבתי לך כמו שכתבתי.

adibeja

New member
../images/Emo207.gif מחפשת מנקה בתל מונד

מחפשת בנרות מנקה אמינה וטובה - השילוב המנצח ... בתל מונד

../images/Emo24.gif מבינה אותך ואת המחשבות

גם אני אחת שתמיד חושבת יותר מדי, רק שזה לא ממש עוזר, אז נסי לחשוב על דברים אחרים. במקרים כאלה אני אוהבת להזמין אלי כמה חברות אחרי שהילדים הולכים לישון. מכינים או קונים אוכל טוב, מוציאים סרט (אבל לא חייבים, לפעמים זה ממש מיותר) ומעבירים את הערב בכיף. לגבי סוף השבוע, מה לגבי לבלות עם משפחה/ סבא וסבתא כדי לא להיות לבד (וגם בשביל קצת פינוק ועזרה...) מקוה שהזמן יעבור לך מהר ובקלות

טוב, הילדה נרדמה

ואחרי לבטים אם לשים אותה איתי במיטה כבר מתחילת הלילה שאני לא אצטרך לקום באמצע הלילה כשהיא מחליטה שזה הזמן לעבור החלטתי שהיא תישאר במיטה שלה בינתיים. אחחחח.... איזה הרגלים רעים
עכשיו הגיעה זמן המקלחת, אף פעם לא יצא לי להתקלח כשאני איתה לבד בבית, מקווה שהיא לא תקום או משהו ואני לא אשמע

אילתית 2

New member
אני מנויה

ולא ראיתי בגיליון של מאי ..יוני עוד לא קיבלתי (מקבלת עד 15 לחודש)

למעלה