ElinorLahav

New member
ואואואואאואואו ../images/Emo205.gif

זה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים ואני מתה על בריקינג בנג'מין הם להקה אדירה! קליפ ממש מוצלח

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifגאד זה יצא יפה :O

השיר של ברייקין בנג'מין זה אחד השירים שלהם שאני הכי אוהבת 33> וזה נראה אשכרה כאילו ביל שר את זה DDD:

Fall Out Liel

New member
למה זה חייב לקרות שוב? איפה הגלידה שלי לפחות?

שלוש פעמים קרה לי אותו דבר, אותו דבר שבסופו של דבר אני צריכה לצאת כלבה ואח"כ לייסר את עצמי עם כל רגשות האשמה האלו. למה זה קורה לי אה?!?!?!?

noa165

New member
מה יש בובי?

אני מוכנה לבוא ולקנות לך גלידה
באלך לספר מה יש?
אני פה אם את צריכה

Fall Out Liel

New member
בובובובובובובובובובו../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

שלוש פעמים קורה המצב שמישהו מחבב/דלוק/אוהב/מה שבא לכם, עליי ואני לא רוצה אותו...ואז זה מכניס אותי לסיטואציה מביכה כזו של "מה להגיד לו?" או "מה לעשות?" ואלה אנשים שאני רואה יומיום ולבוא ולהגיד שאני לא מרגישה אותו דבר זה פשוט מכאיב לי כי אני שונאת להעציב אנשים, זה פשוט נגד הטבע שלי ולבוא ולעשות כזה דבר שובר אותי, כמה שזה נשמע טיפשי/דפוק/לויודעת מה, אני שונאת לפגוע באנשים. ושלוש פעמים זה קרה לי, אם לא יותר ]רק שאני לא זוכרת ><]. וגם כל פעם אני נדלקת על מישהו ואז כשגם הוא מרגיש משהו כלפיי פתאום כבר לא "בא לי עליו", וזה קרה לי כמה פעמים, ואלה אנשים ממש חמודים אבל לויודעת... ואני כ"כ שונאת להרגיש ככה/שקורה לי משהו כזה.

noa165

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אווףף הלוואי שלא הייתי מבינה אותך

זה עושה הרגשה נאחסית כזאת... מזל שאצלי אחרי שזה עבר (פעמיים ואם היו עוד אני לא זוכרת וטוב שכך) נשארנו ידידים... אני והוא עוד מדברים והכל בסדר.. תתנחמי בזה שגם אתם תישארו ידידים? *ז"א אני מקווה שתישארו ידידים* אתם תישארו ידידים כי ככה החלטתי. איך אפשר לעודד אותך?
אוף אני מבואסת בשבילך

Fall Out Liel

New member
תודה לכן ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אז זהו, שנורא דפוק הקטע אצלי כי שניים מהם בכלל לא הייתי איתם בקשר, כאילו, סתם דיברנו באייסי לשתי דקות וזה לא היה משהו רציני שהם צריכים להידלק עליי בגללו, למרות שעם מה שקרה עכשיו אז אנחנו באותה כיתה כבר שלוש שנים ואני כל הזמן מרביצה לו
[מה לעשות שהוא מציק?! XD] וכאילו, מה?!?!?!? [אני שונאת לכתוב "כאילו" אבל באמת, כאילו?! XDDD]. אני לא רוצה להישאר ידידים איתם כי זה פשוט מביך, אבל אני תמיד אומרת משהו שגורם לי לצאת כלבה. ויש לי מין סוג של חבר עכשיו ולויודעת...........><" תודה נוני
אני רוצה כבר לראות אותך1!!!!!$##@ את באה למפגש וחסר לך שלא!!$%%#$

noa165

New member
בבקשה מתוקה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

(יצאתי ערסית בכותרת אבל בסדר) (בשבילך הכל
) (אפילו לצאת ערסית
)
ו.. אם יש לך מן-סוג-של-חבר-עכשיו-לא-יודעת-פרצוך-נבוך
אז בכלל אל תרגישי רע עם זה שדחית אותם. זה בסדר לצאת כלבה לפעמים. (בייחוד אם את מכירה אותם שתי דקות) (פאק, מה?)
וההוא שאת מרביצה לו שלוש שנים? תמשיכי להרביץ לו ואתם תשכחו מזה (נראה לי) ויהיה בסדר. כי הכל תמיד בסדר בסוף והעולם ורוד ואני מסוממת
ובעצם מה שרציתי להגיד בחפירה האחרונה זה שאת ליאלי שלי ואני אוהבת אותך וגם אני רוצה לראות אותך וביי.

noa165

New member
אה אם ככה אז..

בובובובובובבוווובובובובובווווווו ביחד...

Fall Out Liel

New member
XD../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני מרגישה רע עם זה שאני פוגעת בהם, לא בזה שאני דוחה אותם, וזה בובובוובובובו

ElinorLahav

New member
וואאוו זה קרה לי המון ../images/Emo201.gif ../images/Emo205.gif

אני פשוט לא הייתי חושבת על זה ומיתנהגת כאילו כלום לא קרה !

בובובובובו../images/Emo201.gif

תסבירי לו שאת לא מרגישה כמוהו ,ואולי הוא יבין אותך :) וזה לא נשמע טיפשי זה שאת לא אוהבת לפגוע באנשים ><

../images/Emo191.gif../images/Emo207.gif אני צריכה להתייעץ איתכם על משו.

אני מתלבטת אם להתנתק קצת מהאינטרנט לכמה זמן. אני כבר עזבתי פורום אחר שהייתי בו כי ממש נפגעתי שם מכמה... וגם אם אני כן אגואיסטית, דאמ, שיסתמו=[ אני באמת מתלבטת, ואשמח אם תענו לי. ולא רק תגובות של :"אל תעזבי!" אלא אני באמת צריכה שתעזרו לי

למעלה