make some NOYse

New member
אני חושבת עשו מישראל כזה ביג דיל

בגלל שישראל זה חור ויש יותר סיכוי לחכות למשיח מאשר שלהקה תבוא להופיע .. וברור בגלל מה שהיה אבל זה לא הקשר היחיד של גרמניה וישראל מאז מלחמת עולם שניה

XקוקיX

New member
את אומרת דברים שמסבירים למה כן לחתום.

הקטע הוא שאת צודקת- זה לא תלוי בהם. את העצומות אפשר לשלוח לאנשים בארץ כמו שוקי וייס וא לייב, כמובן שידוע להם שאנחנו מעוניינים שהם יבואו, אבל אם הם יראו שאנחנו עדיין [מאוד] רוצים את זה, הם גם יתאמצו יותר, הרי הם רוצים "לקבל בחזרה" את הכסף שהם מבזבזים, אם הרבה יחתמו, הם יבינו שהרבה יבואו להופעה ושווה להם יותר. תאמיני לי שהמנהלים של טוקיו הוטל וגם הם עצמם מאוד נהנים מזה שאנחנו "קרציות", כי זה מחמיא להם וגם כן נותן להם כסף טוב. וגם אם אנחנו מציקות, אז מה? הם מכירים אותנו אישית? XD הקטע של העצומה הוא להפעיל "לחץ" וליידע את האנשים בארץ [
] שאנחנו רוצים שהם יבואו, כי שווה להם, הם ירוויחו מזה אז שיתאמצו קצת להביא אותם. זה עזר פעם אחת, זה יכול גם לעזור שוב. וגם אם לא, כמו שאמרתי, זה סה"כ לבזבז שנייה מהחיים שלך בשביל לחתום על משהו. לא יעזור- אין מה לעשות. יעזור- מצויין :) וגם אני חושבת כמו הרבה שבטוח טוקיו רוצים לחזור וכו' וכו'... אבל אם אף חברה בארץ לא תדאג לזה זה לא יקרה גם אם המנהלים של טוקיו רוצים את זה.

XקוקיX

New member
בקשר לעצומה.

קראתי את רוב התגובות שלכן ואני לא רוצה לריב או שתכעסו עליי, אבל מה זה הגזמתן, אפשר לחשוב. סה"כ ביקשו מכן לחתום, אתן לא רוצות- לא צריך. לא צריך להתחיל להגיד למה לדעתכן לא. ותכל'ס? זה כן עוזר. תחשבו מה שאתן רוצות אבל העובדות מראות שזה עוזר. כמובן שזה לא תלוי רק בטוקיו הוטל עצמם, אבל העצומות נועדו כדי להעביר אותן למנהלים של טוקיו הוטל ובעיקר לחברות בארץ [כמו א לייב, שוקי וייס] וכאלה... כי אם הם יראו שיש ביקוש גדול ושעדיין קיים הביקוש הזה וששווה להם להביא אותם, אז הם גם יותר ינסו. וגם אם בסופו של דבר זה לא יעזור ולא יעשה כלום, סה"כ תסתכלו לאחור ותגידו "בזבזתי דקה וחצי מהחיים שלי" XD חחח זה לא כזה נורא. אין לכן מה להתעצבן על זה :/

noa165

New member
../images/Emo45.gif למרות שלי אין כוח לחתום

לא נראה לי זה עוזר בכלום, אני להיות סקפטית ואני להיות עצלנית רצחחחחח...

florit11

New member
אני לא מתעצבנת

אני רק מביאה דעה. חוצמזה, אם תתמידו בעצומה |אחת| זה באמת יעבוד. לא יעזור אם תפתחו 100 עצומות. רק אחת =]

XקוקיX

New member
כן את צודקת.

חשוב שכולם "יעבדו" על עצומה אחת, עם זה אני מסכימה :) אבל פשוט אני לא חושבת שצריך להיות כ"כ נגד, זה לא לוקח הרבה זמן לחתום
ואני לא כועסת או משהו, אין לי בעיה עם הדעות, אני פשוט מנסה להביע את דעתי ההפוכה חחח XD

N i t z a n 42

New member
זה לא העניין..

לפחות אצלי.. אני חושבת שתחכו קודם בסבלנות! עוד לא פורסמו כל התאריכים
.. הנה רק אתמול נוסף תאריך ברוסיה[ורוסיה די קרוב אלינו!!D:] אז תחכו בפאקינג סבלנות! אחרי שתראו שבאמת אנחנו לא מופיעים בסיבוב ..נפעל להביא אותם!

XקוקיX

New member
אני גם חושבת כמוך

שהסיבוב עוד לא גמור וכו'.. ודווקא בגלל זה כדאי כן להשקיע! כי זה כן מעלה ת'סיכויים. ואני אגיד בפעם האלף- זה כדי להפעיל לחץ על חברות בארץ! ולא על טוקיו הוטל עצמם.

../images/Emo191.gif../images/Emo207.gif יש לי פסים !! |תמונה בהודעה|

גבריאלה עשתה לי פסים עם ארטלייןXDDD לא יודעת אם רואים אבל זה אדום בצד אחד וכחול בצד שני =]

Mana Sama

New member
לא ממש רואים כחול

אבל בכל זאת זה נחמד ^^ היה עדיף אדום בשתיהם.. תתחדשי :}

dorkiflitz

New member
גם אני עושה את זה!! ../images/Emo6.gif

זה כזה טוב להעביר את השיעמום XD יצא לך מגניב!

למעלה