../images/Emo204.gif../images/Emo42.gif../images/Emo207.gifמה זה פונקציה

?
טוב תקראו בבקשה..! מתנגן: השיר שכשניכנסתי לחיל האוויר. היה כאלה רמקולים עם שירים. קיצר הייתי בחיל האווי ר[בבצפר] אז אני יגיד לכם בכללי: 1. מדהים , מקום ענק .. 2. יש שם כול מיני "חוגים" כמו כדורסל מחול כדורגל טניס שולחן וטניס שדה שחייה קיצר הרבה.. 3.המיגרש ענק.. ענק זה לא מילה.. זה 2 מגרשים ביחד.. 4. יש מיסדר בוקר כול יום.. כולם יום.. כול יום.. עאעאעה להשתגע. 5. המדים מדהימים. 6. לבנות אפשר לנעול נעליים שחורות מעור בלבד. לבנים מביאים נעליים. 7.יש מקום שניקרה "משאבים" שזה.. מקום לשעות הפניי יש שם: ספרי לימוד, סיפרי קריאה, טלוויזיה, עיתונים, וגם מעל 50 מחשבים חדשים ואיטרנט ..., מדפסות, מכונות צילום. 8.אולם להרצאות וכו'.. הוא ענק.. זה כמו שיושבים בהצגה ויש שורות ככה זה גם שם. והבמה ענקית.והכיסאות נוחים. 9. המנהל מלחיץ.. הוא אמר שממש קשה שם.ץ ~ממשתודהרבה~ 10.יש חדר אוכל בלי אוכל XD כי אין שם מישהוא שיכול לעבוד כי הם לא מצאו אבל יש קפיטריה. 11. יש מיספרה לבנים... 12. יש חדר אחות. 13. המקום ענקי. 14. הבנים מכוערים שם. ראיתי מישהוא אחד נורמלי ואולי הוא סתם בן אדם מגעיל. 15. הבנות ממש פריק כזה. הפלא שלי מצלצל ויש שיר שראי. כצילצול והם היסתכלו עליי מוזר 16. המעבדות לא הגעתי לשם כי הרגליים התעייפו הייתי על עקבים. 17. אני ממש אהבתי את המקום. 18. כשחזרנו הבייתה אז אימא שלי פנתה למקום לא נכון ונסעה ישר כול הזמן אחרי חצי שעה ככה קלטה שהיא לא יודעת איפה היא נימצאת. אחרי שעה חזרנו הבייתה. XD זה היה מצחיק.. 19. יש מבחנים ב13-14 באפריל והנושאים קשים ואין לי מושג ואני לא הגעתי לנושא הזה: הנושאים:פעולות חשבון: חיבור חיסור כפל חילוק חזקה במספרים מכוונים בשברים פשוטים ועשרוניים כולל סדר פעולות ללא מחשבון להדגיש ללא מחשבון. פיתרון משוואות עם נעלם אחד [כוללמספר מכנה מספרי] קבוצת הצבה. בעיות מילוליות - תנועה , מכירה וקנייה, מספריפם[בלי פרמטרים] פונקציה וטבלת הערכים שלה: לדוגמא: [ככה רשום] Y=0.5X+3. בנה טבלת ערכים עבור X: -3,-2,0,2,5,6 {ממש קשה..

} פונקציה קווית[לינארית] תאור גרפי של פונקציה לפני תבנית : Y=AX+B א. נתונה פונקציה Y=2X+5 צייר גרף פונקציה. ב. [יש פה עוד תרגיל

ובאנגלית: פרזנט סימפל פרזנט פוגרסיב פסט סימפל פסט פרוגרסיב פיוצ'ר סימפל- גויינג+V ויש הרבה.. מילים לא מובנות

ויש מיבחן על שאלות היגיון. הם רוצים להתעלל בי.

קיצר זה מה שהיה.. כמה נושאים שנייה אני יספור. חשבון: 5 נושאים אנגלית:15 נושאים ושאלות היגיון כמה שיתנו.. קיצר מעל 20 נושאים. וזה לא תרגיל לכול נושא זה כמה. וזה מ8 בבוקר עד 4 אחר הצהריים. עאעאעאעה למות.! וראיתי מישהוא שדומה ממש לדור. מהפורום! ואין לי מושג אים זו היא.. כניראה שלא אבל דומה.!.