noa165

New member
מממ...

למה את רוצה לעזוב? כי לא טוב לך בפורום? (לא בקטע של לסחוט ממך מחמאה לפורום, אלא תעני באמת), כי נפגעת מאנשים בפורום? כי זה לוקח לך את החיים? (ז"א את הזמן
) למה? כי אם נפגעת ממישהו- תמיד אפשר לפתור את זה אבל אם לא טוב לך בפורום/אין לך זמן זה לא נראה לי כ"כ נורא אם תתנקתי לכמה זמן (אבל שלא יהיה להרבה זמן כי אני אתגעגע אלייך) (פרק זמן של כמה שעות זה מספיק בהחלט). תמרי

../images/Emo191.gif לא ממש ממש לא קשור לפורום,

פשוט אני מרגישה שאני שוקעת בתוך הדיכאון יותר מידי כשאני כאן. וגם דואגים להגיד לי את זה. אפילו שאני חושבת שעוזר לי לדבר עם כולם וזה ממש כיף, פתאום כולם מתחילים להגיד לי כמה שאני חייבת להפסיק להיות כזאת תינוקת וזה ממש מעליב ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.

noa165

New member
נמנמנמנמ...

אז, אולי באמת תתרחקי מהמחשב, רק ליומיים שלושה ככה... תראי אם זה באמת עוזר.. אני מבטיחה לך שהשמים לא ייפלו...
חצמזה שקצת נתגעגע אלייך אני מקווה שזה באמת יעזור. לפעמים צריך קצת לצאת מהשגרה הזו (וגם מחשב הוא שגרה, בייחוד פורום שאת פעילה בו) ו.. אולי זה עובד. ודבר שני, ממש אל תקחי ללב את מי שאומר לך שאת תינוקת. אף אחד לא יכול אפילו להתחיל לשפוט אותך אלא אם הוא היה/נמצא במצב שלך. אני חושבת שאת מקסימה, ואת נשמעת מ-א-ו-ד בוגרת לפי איך שאת כותבת... ואני ממש מקווה שהדיבור כאן כן עוזר ושאת יודעת שכולם כאן אוהבים אותך.. או לפחות אני

Fall Out Liel

New member
זה ממש מה שאת מרגישה..../images/Emo168.gif

גם אני לקחתי לי קצת זמן והתרחקתי מהמחשב ליומיים- שלושה, הייתי אולי פעמיים על המחשב בהם, וזה היה לרבע שעה מקס'. אולי גם את צריכה לעשות ככה אם את רוצה לקחת הפסקה. אבל אם זה בגלל שקרה משהו אז אולי תספרי שנוכל לעזור

ElinorLahav

New member
תמרי ככנסי ../images/Emo201.gif ../images/Emo205.gif

אני לא יגיד לך שלא תעזבי וכאלה , כי אני לא רוצה שתעזבי , אבל אם את מרגישה שזה יתרום לך ויחזק אותך אז אל תחשבי על אף אחד פשוט תעשי מה שטוב לך , כי אף אחד לא חשוב יותר ממך כרגע
אוהבת אותך וישמח בשבילך בכל החלטה שתקבלי D:

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif:O לא! לא לא למה?!

תאמרה שלי אל תעזבי את הפורום ותתנתקי מהאינטרנט! :| אבל למה את רוצה לעשות הפסקה מהאינטנט? זה מהווה בעיה כלשהי למישהו ?.... אני לא רוצה שתלכי
תישארי איתנו פה,אני אוהבת אותך!
33>

../images/Emo124.gifלכל חברי הפורום היקרים!!../images/Emo124.gif

אני מקווה שאני לא הורסת פה את חוקי הפורום. לפי דעתי, טוקיו להקה מעולה. אך למה לא להרחיב קצת אופקים? בואו לשמוע להקה מעולה ששמה Killerpilze ! יתכן שאתם כבר מכירים אותם ואת השירים שלהם .. קילרפילצה שרים בגרמנית, כמו טוקיו הוטל, והם מונים 3 חברי להקה. לפי טעמי הם עושים מוזיקה טובה. בואו גם לקומונה הקטנטונת של קילרפילצה ותפעילו בה חיים כמו בפורום המשגשג הזה! הצטרפו בהמוניכם לקומונה הרשמית של קילרפילצה. http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=30240 מנהלת יקרה, אני מבקשת מקרב ליבך, למחוק את הודעה זו רק עוד יום או יומיים, אחרי שכל חברי הפורום יעיינו בה. בתודה, טל.

LiHiLuSh

New member
../images/Emo99.gifאני שועמ תאותם../images/Emo6.gif ואני אוהבת אותם גם

יש לי 3 להקות גרמניו תשאינ שומעת זה Tokio Hotel ואת Killerpilze ואת nevada tanm נירא לי זהו

Fall Out Liel

New member
חח איזו חמודה ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

טוב, נכנסתי לשם
נראה נחמד XD רק חבל שאני לא מכירה אותם

אם תרצי, תכירי!

סגנון המוזיקה שלהם מאוד מזכיר את טוקיו הוטל.. הקומונה כמו שאת רואה, מאוד יבשה. תביאי את כל מי שאת יכולה!

למעלה