הכל מיותר בייב

חוץ מאנגלית... וכמה סעיפים במתמטיקה כמו חיבור חיסור חילוק וכפל... אז למה אנחנו לומדים הכל? מן הסתם בשביל להיות סוג של אינטיליגנטים...

Fall Out Liel

New member
בכלל שאני עצלנית אני יענה לכולם ביחד../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ליהי- יש לי גם בוחן לעשות בהיסטוריה [וגם אני לא יודעת כלום ממנו]. נועה- חח אני אופטימית אבל יש לי לעשות חמישה מבחנים חוזרים ועוד מצפים לי 15 מבחנים החודש+ שלושה מגנים+ שתי בגרויות. וזה הכל יוצא המון המון המון חומר! וכן, אני אסיים עם זה עכשיו עד לבגרות חוזרת כי אני בטח אכשל
אבל אני אופטימית!
רוזה- זה בכ"ז מיותר. תלוי במה תעבדי בעצם..

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאני עושה בקיץ.. סביבות יוני שמה..

למה אתם לא עושים בקיץ גם? וכן, ספרות זה די קקי.. אבל עכשיו דווקא למדנו סיפור מה זה מגניב.. לא כבד כזה.. אבל בגרויות חורף זה מועדי ב'.. או שהבצפר שלי מפגר.. בכל מקרה, המון המון בהצלחה, את תעברי את זה

Fall Out Liel

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

אנחנו לא עושים בקיץ כי אז יש לנו עומס של תנ"ך,איכסטוריה,אנגלית וכו'.. TOO MUCH
אז החליטו לעשות בחורף, וזה לא חוזר [רק מתמטיקה 001]. ותודה

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif אהאהאהאהאהאה!!../images/Emo168.gif

עוד נצל"ש >< אני מתחילה ללמוד גרמנית!! במכון גתה!!! אבא שלי התקשר אליי ואמר לי שההרשמה נפתחת רק ב-10 לפברואר אבל רושמים אותי! תמיד חלמתי ללמוד עוד שפה ועכשיו גם יש לי סיבה וגם אפשרות!#@$ מצטערת אבל אני פשוט מתרגשת >< סופסוף אני אוכל להבין מה הם אומרים בסרטונים מבלי לעצור כל שנייה בשביל לקרוא את הכתוביות המעפנות באנגלית
ושמעתי שיש בנות שרוצות/רצו להירשם לזה, אז תירשמו!
~חוזרת לנסות להתכונן למבחן במט' מחר~

noa165

New member
אהעאהעאהעאהעאהעאהעאהעאהעהעהעהעה מזלטוב ליאלי!

(זה היה ארוך) איזה כיף לךךךך!!!
יווו אני כ"ך מקנאה, גתה אינסטיטוט?! פשוט, אממ... יואו... כיףף!!! אהההה אני כ"ך רוצה להתחיל לרמוז לאבא שלי שבא לי גם...
עכשיו, אם את מתחילה ללמוד גרמנית אז: sehr gut! kannst du deutch schprechen? ja סתם, עזבי, אני מתחילה לחפור (וכשזה בגרמנית זה גם לא נפסק) (למרות שזה מוסיף עניין לשיעורי היסטוריה. משמע אני אפילו מקשיבה לחלק מהפטפוטים של המורה). אבל אני שוב מדברת על עצמי
מזלטוב מזלטוב מזלטוב *חוזרת ללמוד להסטוריה*

Tsof XD

New member
יאו איזה כיף לך! ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

*מקנאה* בהצלחה
!

כרמלי6

New member
תהני ../images/Emo24.gif ובהצלחה ../images/Emo3.gif

שעשיתי את העבודה באזרחות על גרמניה אני וחברה שלי עשינו על האיש שעל שמו נקרא המכון שאת לומדת בו

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifכיף לך!!!

אני משגעת את אמא שלי שאני רוצה ללמוד גרמנית אבל היא כ"כ נגד!!! =\\

McLeaFLY

New member
../images/Emo207.gif אעאעעאה אני לא מאמינה 0__0

סיימתי עכשיו לעשות את כל 5 העבודות באוריינות!@!!*!&!^ אני פאקינג עושה אותן מ3
המורה שליי התקשרה אליי אחריי הבצפר ואמרה שמחר מועד אחרון
עכשיו אני שונאת אוריינות

למעלה