Fall Out Liel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

1. מי לא כאלה?
2. את יכולה לבטוח בי
את יודעת כמה סודות אני שומרת? אני כמו בונקר! [אפילו אמא שלי אמרה את זה
] ואם תצטרכי לדבר אז את מוזמנת לפנות אליי במסן [email protected]
3. תחזרי ל- 2
4. כנ"ל. יכול להיות שזה מלחץ או שאת צריכה לקבל
בכ"א תרגישי טוב
ותקחי כדור ותשתי תה חם עם דבש! |סבתא|
5. את לא שונאת את עצמך, את לא יכולה כי את מדהימה
6. תשתי רדבול XDDDD סתםסתם [ניסיון עלוב לעודד
] אל תעופי!!! תישארי פה! יש נשר בשמיים!! XDD חוצמזה הפורום הזה הוא כמו פאזל. כל אחד הוא חלק בלתי נפרד ואם תלכי יחסר לנו חלק מאוד משמעותי ואז נהיה עצובים מאוד מאוד
. 7. תקחי יום אחד שבו תהיי בבית קצת עם עצמך ופשוט תגידי לכולם שבאותו יום את לא יכולה להיפגש/לדבר ותתנתקי, זה טוב מדי פעם לנקות את הראש
8. כנ"ל
בשבועיים חמישה מבחנים ושלושה בחנים ושתי בגרויות בסוף החודש
9. בטח יש לך כמה חברות טובות
10. זה לא נחמד? הלוואי עליי לקבל טלפון מעשר חברות שונות.. 11. את שמנה? את יכולה בכלל להשמין יא מקלונת!
את כוסית ואם כבר מי שצריכה דיאטה ואפילו שאיבת שומן זו הדבה שכותבת לך את זה
חייכי, זה עושה טוב

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifיוווווואווווו

את פשוט מלללללללכה. תודה רבה, את האמת שהצלחת לעודד אותי, את טובה בזה
אני אוהבת אותך! ואיך זה שאת לא נמצאת לי במסן תגידי לי?! מדהימה

Fall Out Liel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חח תודה
אוהבת אותך
ואין לי מושג
גם את לא אצלי
וכדאי לך מאוד להתעודד!!!!111 אחרת ביל,טום,גיאורג וגוסטב לא יבואו אלייך בלילה..^^^ [חד גבה
] XDDDDDD

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifמסתבר שהתעלפתי ולא ידעתי מזה בכלל.. ../images/Emo12.gif

לקחו אותי לקופת חולים ובדקו לי לחץ הדם. הרופאה ההזויה אמרה שזה לחץ דם של מת ובגלל זה כאב לי הראש כל הזמן הזה. היא אמרה שזה בגלל הדיאטה שאני עושה. קצת חבל. הלכתי לטחון משהו מתוק ומלא קלוריות.. יש לי עכשיו סיבה מוצדקת.

Rukia nik

New member
../images/Emo23.gif

תרגישי טוב! ובאמת - תאכלי! אני לא ראיתי אותך במציאות אבל לפי התמונות את בכלל אבל בכלל לא שמנה!

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif דיאטטטה?!? דור.!?!?!? ../images/Emo12.gif

וואט דההה... את נראה לי הבחורה הכי רזה שראיתי בחיים שלי!!!!! מה את נורמאלית?!?! *הורגת אותך*

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifדור אהובה../images/Emo23.gif

כתבתי לך חפירה במסן אני ממש מקווה שתראי את זה אם לא תודיעי לי אני אכתוב לך את זה שוב

גו3י

New member
גזענים כמו אבא שלי ../images/Emo4.gif

הוא לא מסכים לי לחגוג בגלל שזה חג של נותרים כאילו מה ישראל לא חוגגים שנה חדשה

Fall Out Liel

New member
את זה אני מבינה אבל מה שהם עשו..../images/Emo168.gif

כולם מתפלאים למה יש אנטישמיות. כמו שהיהודים רוצים שיתנו להם לחגוג את החגים שלהם אז ככה גם כולם. אסור על אף אחד לכפות לחגוג חג אחר או לא לחגוג את החג שלו, אז מה אם הם נוצרים? גוים? זו לא קללה ומי שקורא ככה סתם דפוק

יוווו אבא שלי חופשי גזעני ! :mad: ../images/Emo85.gif

הוא כזה מעצבן ! אופפפ' נימאס כבר לשמוע אותו. כל היום מחרטת על מרוקאים\רוסים\אתיופים\ערבים . מה לא ?!?!?! אני חולה על מרוקאים ורוסים ואתיופים
אין לי בעיה עם ערבים. אבל בחיים לא היה לי חבר\חברה ערבייה אז אני ישתוק. |": קיצאר אבא שלי טבע. וחושב שכולם אותו דבר. אז אבא יקר. מצטערת לצער אותך. אבל לך תקעווד !

LiHiLuSh

New member
=.=

מרוקאים? הוא רוצה מכוות?
אני רבה מרוקאית ורבה פולנייה ורבה אשכנזייה ועוד רבה לא זוכתר
ויש בי משהו רוסי גם D: יעני מהצד של אבא שלי אז סבתא וסבא שלי ,ההורים שלהם חצי רוסים נירא לי
או רבה
סתם הוא לא יקבל D: אבל שאני יבוא עלייך ~גבות~הוא יסבול

XקוקיX

New member
../images/Emo4.gif

גזענות זה אחד הדברים שהכי עולים לי על העצבים. בעיקר כשאומרים "צריך להרוג את כל הערבים" ודברים כאלה. ועוד בעם היהודי שלנו, אחרי שעברנו דברים כמו השואה ("צריך להרוג את היהודים"). אני יכולה לחטוף עצבים חבל"ז כשאני שומעת את הגזענים המפגרים בכתה שלי... המשפחה שלי ממש לא כזאת.

למעלה