מאיוש33

New member
היי עצבני! לא ראינו אותך פה הרבה זמן :]

מי ראה את הסולו של בועז אתמול בכוכב נולד? איזה שולט נכון??

porky169

New member
כוכב נולד../images/Emo5.gif../images/Emo134.gif

לא סובל את זה כל כך דביק ומלוקק שזה כבר עובר כל גבול. ודביק תרתי משמע כי בכל מקום שאתה לא מסתכל יש משהו על כוכב נולד

הם באמת כבר חופרים

טחנו עוד עונה.. ועוד עונה... ועוד עונה... ועוד עונה... נמאס! הכל אותו דבר! זה כבר לא מרתק כמו שזה היה בעונה של הראל סקעת. האודישנים הם הדבר היחיד ששוה לצפות בו.

Tu Lus

New member
גם אני אהבתי רק את האודישנים

מחזירים את נדב קדמון ומרים טוקאן לגלגל הצלה. הייתי בשוק! כמה "דרמה" בתוכנית אחת

בא לי לבכות...

(לא להתייחס- סתם רצון רגעי...) מישהו הולך לכפר המוסיקה של קוקה קולה?

חלמתי חלום

שהארי פוטר 7 יצא בעברית וזה לא ספר אחד, זה מחולק לשבעה ספרים. מזכיר קצת את נרניה. וחלמתי שההורים שלי שלחו אותי לקנות זיתים בשוק, ואז כשהגעתי ראיתי אותם שם קונים זיתים וןהתעצבנתי עליהם שהם כבר שם ולמה הם טירטרו אותי בכלל. וגם חלמתי על ברנדון יורי. אני לא זוכרת מה הוא עשה אבל חלמתי עליו. וגם חלמתי שאני משנה את החתימה שלי. מעניין מאוד.

מאיוש33

New member
החלומות שלך הם אפילו לא קצת מוזרים..

ביחס לחלומות שלי S: חוצמזה אני גם הולכת מתוך שינה..לפני כמה ימים מצאתי את עצמי בשירותים D: זה היה ממש מצחיק XDD פתאום התעוררתי והייתי בשירותים :]

אוקיקי

New member
אממ..משהו כמו:

-שאת רוצה שהארי פוטר לא יגמר/שנרניה זה ספר טוב, כמו הארי פוטר -שההורים שלך מעצבנים אותך/שליקנות זיתים זה מיותר -שכדאי תשני את החתימה שלך למשהו שקשור לברנדון יורי?

חחחחחחחחחההההההההההההההה

אהבתי!!!!!!!!!!!!!! ברנדון יורי!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נזכרתי, ברנדון היה עם גיטרה וצחק ממשהו. לא יודעת מה. רעיון טוב לשנות את החתימה, רק שאנשים בפורומים אחרים קצת יסכלו אותי באבנים, כי לא ממש אוהבים שם גירלפאנס של הסולן או החתיך של הלהקה. זאת הסיבה שאני מרסנת את עצמי קצת עם ג'ארד לטו.

miaBaby

New member
עיייפה...כ''כ

חזרתי הבייתה באיזה שלוש! הלכתי לישון ביאזה ארבע! ועכששיו.... 8 בבוקר... צריך לקום... ולסוע לאיזה מקום שיט... בלעעע *מנצלת את האוף טופיק לקטר*

מי ראה את הסרט של הסימפסונס?

זה קורע!הלכתי ביום רביעי שעבר עם חבר שלי בגלובוס מקס החדש בפולג(אני גר באיזור שם,אבל לא מנתניה),ראיתי עם התרגום.ממליץ לכוווווווווווווווווווווווווווווולם
חוצמזה,אחרי שנגמר הסרט יצאנו החוצה(האמת שהאולם בזמן הסרט היה ריק יותר ממה שחשבתי)ולא מצאנו את הדרך החוצה,הכל היה חשוך,מזל שהבאתי איתי את הפלאפון.עדיין בונים שם,אז בגלל זה.חוצמזה,שמה במרכז החדש שנקרא יכין סנטר פולג,יש ארומה ומקס ברנר פעילים,ובקרוב ייפתחו שם עוד מלאאאאאאאאא דברים.

למעלה