אורלי מתה על התמונה הזאת!
I iloveo New member 21/1/04 #91 מה זאת התמונה הזאת?!?!?!?!../images/Emo12.gif אף פעם לא ראיתי אותה...
M moran14h New member 21/1/04 #93 התמונה הזאת זה צ'אד מייקל מרי אחרי שגדל לו השיער (רובנו מכירות אותו כמו שהוא נראה בדו"ק) ככה הוא נראה עכשיו-----> ונ.ב גם אני מחבבת את ג'ייסון בהר..הוא חמוד.
התמונה הזאת זה צ'אד מייקל מרי אחרי שגדל לו השיער (רובנו מכירות אותו כמו שהוא נראה בדו"ק) ככה הוא נראה עכשיו-----> ונ.ב גם אני מחבבת את ג'ייסון בהר..הוא חמוד.
י יסמין טרוגובוף New member 20/1/04 #68 למה דווקא כשהוא קטן? ../images/Emo9.gif הוא לא פחות חמוד עכשיו!
G Galadriel 3000 New member 21/1/04 #80 הוא דווקא כן פחות חמוד עכשיו... בד"כ אנשים יותר חמודים שהם קטנים.
K karin byrne New member 20/1/04 #74 וואלה צודקת!!!!!!!! אני מסכימה איתך ב 100 אחוז....כמעט כל מי ששמתם פה תמונה שלו....אחח גברים גברים....אי אפשר גם להבין אותם (כמו שהם לא מבינים אותנו הנשים זה בסדר).....
וואלה צודקת!!!!!!!! אני מסכימה איתך ב 100 אחוז....כמעט כל מי ששמתם פה תמונה שלו....אחח גברים גברים....אי אפשר גם להבין אותם (כמו שהם לא מבינים אותנו הנשים זה בסדר).....
• •aniviel• New member 20/1/04 #72 אוי לי... עזרת לי להבין שאני פשוט לא אוהבת אף אחד אני מעריכה הרבה שחקנים ואומרת שהם שחקנים טובים וחמודים וכו'... אבל הם לא חתיכים לדעתי (סיר איאן מק'קלן, בילי בויד... חח - למרות שבילי כן חמוד)
אוי לי... עזרת לי להבין שאני פשוט לא אוהבת אף אחד אני מעריכה הרבה שחקנים ואומרת שהם שחקנים טובים וחמודים וכו'... אבל הם לא חתיכים לדעתי (סיר איאן מק'קלן, בילי בויד... חח - למרות שבילי כן חמוד)
י יסמין טרוגובוף New member 21/1/04 #75 למה רק אנשים משרה"ט? תחשבי על יותר אנשים מפורסמים ותאמיני לי תמצאי עוד חוץ מאורלנדו..
• •aniviel• New member 21/1/04 #76 יש הרבה שחקנים שאני אוהבת אבל לא מעריצה גם את אורלנדו אני לא מעריצה הוא נראה טוב, כן... אבל שחקנים בכלל, אני כבר לא חושבת עליהם ככה, רק שחקנים שמשחקים טוב.. מי שהזכרתי קודם משר הטבעות, ג'וני דפ שחקן מדהים, ראסל קרואו... יש מלא
יש הרבה שחקנים שאני אוהבת אבל לא מעריצה גם את אורלנדו אני לא מעריצה הוא נראה טוב, כן... אבל שחקנים בכלל, אני כבר לא חושבת עליהם ככה, רק שחקנים שמשחקים טוב.. מי שהזכרתי קודם משר הטבעות, ג'וני דפ שחקן מדהים, ראסל קרואו... יש מלא