ויעני אני אחזיר לך כסף...
א אישתו של מארק New member 20/1/04 #47 הם כולם שווים אבל איןןן עללל יאןןןןןןןןןןן(אחרי אורלי כמובן חחח)
א אישתו של מארק New member 20/1/04 #50 מארק מלהקת ווסטלייף... אני אוהבת את ווסטלייף והכי את מארק משם יש לו קול מהמם..
י יסמין טרוגובוף New member 20/1/04 #58 גם לדעתי זה ../images/Emo5.gif סליחה... ובאמת שאין על אורלנדו!! (ודיויד, מה אני יעשה אני אוהבת את שתיהם באותה מידה! פשוט כשאני רואה את אורלנדו אני חולההה עליו וכשאני רואה את דיויד/אנג'ל אני חולהההה עליו!) תמונה שאין לי מושג מה היא...
גם לדעתי זה ../images/Emo5.gif סליחה... ובאמת שאין על אורלנדו!! (ודיויד, מה אני יעשה אני אוהבת את שתיהם באותה מידה! פשוט כשאני רואה את אורלנדו אני חולההה עליו וכשאני רואה את דיויד/אנג'ל אני חולהההה עליו!) תמונה שאין לי מושג מה היא...
א אישתו של מארק New member 20/1/04 #59 חחח זה בסדר כל אחד והטעם שלו... אבל לפחות כולנו מסכימות על משהו אחד.. אורלנדווו בלוםםם הבחוררר הכי שווההה שישש->> אני חולההההההההה על התמונה הזוווו
חחח זה בסדר כל אחד והטעם שלו... אבל לפחות כולנו מסכימות על משהו אחד.. אורלנדווו בלוםםם הבחוררר הכי שווההה שישש->> אני חולההההההההה על התמונה הזוווו
מ מורי פיש New member 20/1/04 #60 סופסוףףף! חיכיתי לראות במשך כל השרשור אם מישהי נוספת מכירה את צ'אדי שלי - והסתבר שכן! הוא היה השחקן האהוב עליי לפני שאורלי נכנס לתמונה... אז גם אני אוסיף תמונה שלו! צ'אדייי!
סופסוףףף! חיכיתי לראות במשך כל השרשור אם מישהי נוספת מכירה את צ'אדי שלי - והסתבר שכן! הוא היה השחקן האהוב עליי לפני שאורלי נכנס לתמונה... אז גם אני אוסיף תמונה שלו! צ'אדייי!