../images/Emo187.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo65.gif

התאומות אולסן מעניקות ראיון בלעדי לגולשי הפורום שלהן בתפוז! התאומות אולסן יעניקו ראיון כתוב לגולשים, וזה הזמן להשחיז את המקלדת. תמיד פנטזתם לתחקר את מרי קייט ואשלי? ההזדמנות שלכם הגיעה! הכנסו עכשיו לפורום התאומות אולסן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=471&msgid=89435414
תמיד רציתם שיפתחו לכם בקלפים או יגלו לכם את העתיד? אנו שמחים ונרגשים לספר לכם שבשבועות הקרובים אנחנו נעלה עם תוכנית חדשה ב-Flix בכיכובה של אחת המיסטיקניות הטובות בארץ. בתוכנית המיסטיקנית תענה על שאלותיכם, תפתח לכם בקלפים או בשמן ותהיה תמיד מוכנה לעזור לכם עם טיפים משלה. רוצים לעלות לשידור כדי שגם לכם יפתחו בקלפים ויגלו את העתיד? הכנסו ללינק המצורף: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=2214882 ושלחו לשם משתמש זה מסר (מספיק מסר אחד) עם הפרטים הבאים: שם מלא שם משפחה שם של אבא ואמא ותאריך לידה והכי חשוב: מספר טלפון בו אפשר להשיג אתכם. צוות Flix מחכה לשמוע מכם!

Tomer TR

New member
עיבוד שלי לשיר "קרן אור", מוזמנים

בזמן האחרון הכנתי עיבוד משלי לשיר "קרן אור" של אביב גפן, ואתם מוזמנים כעת להאזין אליו ולהגיב אם בא לכם. "קרן אור" - בבמה חדשה עם עוד כמה יצירות חדשות, ובמיי ספייס, מוזמנים לבקר שם את הדף החדש שלי.
מי שלא הצליחו להאזין בעבר למוזיקה בבמה, אני מקווה שכעת דרך המיי ספייס זה מסתדר לכם. האזנה נעימה! סגירת מעגל.

Z A M i

New member
(תפזונה):

השירה עם יותר מדי לחישות.. זה קצת מלחיץ..o_O אבל בעקרון, את העיבוד של המוזיקה עצמה אהבתי..

Tomer TR

New member
תודה זמי

זהו שיר ראשון שאני משתתף בו גם בשירה, אבל עם הזמן אני מקווה להשתפר, זוהי רק ההתחלה
תודה שוב

../images/Emo2.gifאתה שר?

חשבתי שאתה מאלה שרק טובים בלהלחין וכאלה... כמו שזמי אמרה קצת לחששת אבל לא רע בכלל! כל הכבוד מוכשרון!

yafit17

New member
../images/Emo45.gif

אני עם זמי!!! רואים השקעה.. .אין לי מה להגיד חוץ מזה שעשית עבודה מדהימה יש מקום לשיפור בשירה.. יש לך כל מעולה אתה מגיע לטונים מדהימיםםם רק תעבוד עליה קצת וזהו אני פותחת מועדון מעריצים לתומר ברמי!!!

אני דווקא

כן אהבתי את זה שזה שקט.. כל הלחישות. אבל יש קצת מקום לשיפור. בכללי זה ממש אחלה :) והעיבוד המוזיקלי פשוט מצויין.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifהעיבוד המוזיקלי והנגינה

מעולים השירה הרבה פחות..יש מקום לשיפור בשירה.. היא באמת חלשה מידי ולא בטון המתאים לשיר אבל בעיקרון,הביצוע ממש יפה.
עלה והצלח

קרן אור../images/Emo99.gif

ממש אהבתי את הנגינה והעיבוד והכל. בקשר לשירה, זה רעיון דווקא ממש יפה העניין של הלחישות, אבל צריך קצת שיפור. כאילו, לפעמים הטונים משתנים בשניה וזה טיפה מפריע. אבל בסך הכל ממש אהבתי

Tomer TR

New member
תודה לכולכם

שמחתי לקרוא ולקבל כל תגובה וביקורת. תודה למי שהאזינו ולמי שהגיבו

shmuelr

New member
הגבתי לך בפורום של אביב. עשית

פה עבודת קודש. שתמשיך שתמשיך שתמשיך (ציקי לאבין).

IRBaB00n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif23.11 באלטרנטיב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

23/11/06 באלטרנטיב (מועדון הפלסטיק - רחוב הרב שך 12 ת"א) עוד מסיבה טובה עם מוזיקה טובה, אלכוהול חינם ואוירה מעולה שימו לב, כל מי שמגיע בחמישי הקרוב יקבל שובר הנחה למסיבת הבריט, אינדי ואלטרנטיב שתתקיים בשבת פרטים על המסיבה <-- לחץ כאן רחבה אלטרנטיבית (Alternative, Rock, Grunge) ג'קי שרגא [102FM] עידן רייטן רחבת ניו מטאל (Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO) קימל [מארח את פאולו] דרור טייכר רחבת מטאל (Thrash, Heavy, Power, Doom, Black, Goth, Death) גיא לאוב ועידן רייטן אורי זילכה [אורפנדלנד]
שתייה חופשית (בירות, וודקות תפוזים, טקילות,
פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח <תודה לניש על ההזמנה> לפרטים והנחות לפנות לICQ 103129314 או בפלאפון 0523757927

שחוררר

New member
מישהו ראה עכשיו

תתכנית של אורי גלר!? יאללה איזה מפחיד זה עם הדופק. פאקינג 27 שניות.

למעלה