את מתאמנת? <הלכתי לישון>
מ מבקרת פנימית New member 30/11/09 #25 ../images/Emo6.gif לא נראה לי שהיא התכוונה לג'ודו יש מחזה ישן שנקרא "מחכים לגודו". אני אפילו לא מצליחה לדמיין את יעל לובשת חליפת ג'ודו!
../images/Emo6.gif לא נראה לי שהיא התכוונה לג'ודו יש מחזה ישן שנקרא "מחכים לגודו". אני אפילו לא מצליחה לדמיין את יעל לובשת חליפת ג'ודו!
M Macbook New member 30/11/09 #22 סנדל אפור! ../images/Emo2.gif http://www.youtube.com/watch?v=KSP44VQp_M8&feature=related
M Macbook New member 1/12/09 #46 אני מחכה לחנוכה. חופש. סוף סיפור. ----- * מישהו זוכר אלגברה של כיתה ח' ויכול לעזור לי עם תרגיל שמשום מה אני מצליח את כל האחרים ואותו לא? ף-/ עברתי עליו כבר מיליון פעם.
אני מחכה לחנוכה. חופש. סוף סיפור. ----- * מישהו זוכר אלגברה של כיתה ח' ויכול לעזור לי עם תרגיל שמשום מה אני מצליח את כל האחרים ואותו לא? ף-/ עברתי עליו כבר מיליון פעם.
M Macbook New member 1/12/09 #52 תודה לכולם אבל כבר לא רלוונטי ../images/Emo6.gif כאילו בתאכלס ניסיתי לפתור את התרגיל הזה בערך ב11-12 בלילה, והתבלבלתי עם 25 כפול 4 ו24 כפול 5.. ככה שבמקום לרשום 120 רשמתי 100 וזה דפק את כל התרגיל.
תודה לכולם אבל כבר לא רלוונטי ../images/Emo6.gif כאילו בתאכלס ניסיתי לפתור את התרגיל הזה בערך ב11-12 בלילה, והתבלבלתי עם 25 כפול 4 ו24 כפול 5.. ככה שבמקום לרשום 120 רשמתי 100 וזה דפק את כל התרגיל.
T Touched By Angels New member 1/12/09 #51 ../images/Emo41.gifהיציאה המטומטמת של היום../images/Emo26.gif אח שלי-"האורז הזה לבן!!11 מה אני אשכנזיייי?" אני-"כן. -_-" ביוש.
../images/Emo41.gifהיציאה המטומטמת של היום../images/Emo26.gif אח שלי-"האורז הזה לבן!!11 מה אני אשכנזיייי?" אני-"כן. -_-" ביוש.
D deisy New member 1/12/09 #54 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באת לי טוב עם יציאה כזו עכשיו!