ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

bestrafemich

New member
Mindless Self Indulgence

היי אנשים, אנחנו מנסים להביא את מיינדלס לארץ ואנחנו צריכים את העזרה שלכם, אז בבקשה תחתמו רק עם שם באנגלית! תודה מראש!! http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=620915

the z girl

New member
השיר החדש של ווסטליף סאקססס

וכן- אני אוהבת ווסטליף
טוב השיר לא כזה נורא אבל הקליפ כן. בקיצרו היה להם רגע תהילה עם שירים יפים, והם חוזרים להתדרדר... מגיע להםםםםםםם חחח.. טוב לא סליחה. בלעט רעיון ! *נפתח שרשור*

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifמי זה מיינדלס?.....

לא מכירה אותם..לא חותמת...רוצה את גודי בארץ

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifמי זה מיינדלס?.....

לא מכירה אותם..לא חותמת...רוצה את גודי בארץ

Snooopy Girl

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

בזמן האחרון יש הרבה הודעות טופיק של אנשים שקשורים לפורום אז זה השרשור לכל שאר ההודעות שלא קשורות כמו תפוז אנשים מודיע וכו'

../images/Emo45.gif../images/Emo11.gifWelcome

ברצוני לברך את Snooopy Girl על הצטרפותה לרבולושן של פורום ASP חברתי. כולכם מוזמנים לשנות חתימתם לפי התקן החדש: <שמשתמש> <אייקון> <חיה> <הצבע השולט באייקון> <משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. כרגע ישנם 29 תומכים, מחכים לראות את כולכם. תודה.
דוגמא:

FreakyPunkGirl

New member
אהה כנס לפה רבולושן בוי..

מה זה פורום ASP חברתי? אשמח להצטרף אם תסביר לי מה הקטע של הראשי תיבות והחתימה?

FreakyPunkGirl

New member
אהה כנס לפה רבולושן בוי..

מה זה פורום ASP חברתי? אשמח להצטרף אם תסביר לי מה הקטע של הראשי תיבות והחתימה?

כדאי לי לעשות חתימה?../images/Emo105.gif

לאדעת אם יש לי כחחח... חיחי והממ, מישו פה יודע מתכון לרוטב סלסה? :-*

למעלה