הריון בשם "הרמונט" נעלם לי המרשם שהביא לי הרופא נשים אז הלכתי לרופאת משפחה הייתי צריכה לקחת בדיקות אז ביקשתי ממנה מרשם לגלולות שאני לוקחת והיא נחרדה כששמעה שאני לוקחת אורטו סיקלן היא אמרה שזו גלולוה שמפוצצת בהורמונים והמליצה לי "הרמונט" מה דעתכן? ואם לקחתי אתמול גלולה והיום אני אמשיך את מה שהיא נתנה זה בסדר? אני לא רוצה לקבל החודש כי יש לנו ארוע.אשמח לתגובות.
מרקחת של הקופ"ח והאריזה שונה מהגלולות שלקחתי ,לא רשום יום על כל גלולה זה אחרת...אין בעיה אם אני ממשיכה ישר אחרי שלקחתי גלולות אחרות בלי הפסקה נכון?(כאלו שחודשיים לא אקבל מחזור.)
לחברה שלי אז בזמנו נתנו אותו הציצי התנפח כמו בלון התחיל שערות בגב ... אחרי חודש היא נגשה לרופא והוא שינה לה לסוג אחר שזה לא גרם לשום תופעות מוזרות וחברה אחרת שהשתמשה בהרמונט שנים וכלום שום תופעות אני השתמשתי מינולט וסבלתי בטרוףףףףףףףף ממגרנות בחילות סחרחורות ובהמלצת ניראולוג עברתי לבמליאן אחיות שלי עד היום משתמשות במינולט ואין להן שום השפעה
בכל אופן לכי תדעי השתמשתי באורטו סיקלן יש לי מדי פעם סחרחורות, דופק מהיר,אולי זה מזה ,בינתיים אני עושה גם בדיקת דם אולי ההמוגלובין שלי צנח ,תודה בכל אופן.