דינהלה1

New member
../images/Emo178.gif זקוקה דחוף להמלצה לדיאטנית

רצוי דרך קפ"ח כללית באזור ת"א, ר"ג, גבעתיים. לא מצליחה להשיל את מה שהשמנתי בהריון. אשמח לקבל המלצה מכאלה שהיו בטיפול אצל דיאטנית שהצליח. בתודה מראש

תתי 1

New member
האם מישהי משתמשת כאן בגלולות למניעת

הריון בשם "הרמונט" נעלם לי המרשם שהביא לי הרופא נשים אז הלכתי לרופאת משפחה הייתי צריכה לקחת בדיקות אז ביקשתי ממנה מרשם לגלולות שאני לוקחת והיא נחרדה כששמעה שאני לוקחת אורטו סיקלן היא אמרה שזו גלולוה שמפוצצת בהורמונים והמליצה לי "הרמונט" מה דעתכן? ואם לקחתי אתמול גלולה והיום אני אמשיך את מה שהיא נתנה זה בסדר? אני לא רוצה לקבל החודש כי יש לנו ארוע.אשמח לתגובות.

../images/Emo57.gif תאירעות הכל בסדר ברוך השם

אוף ירדה לי אבן מהלב
דייי מספיק עם הדמעות דייייייי חוזרים לשיגרה אני הבתאדם הכי מאושרת בעולם כולו
חזרתי לחיים לחיוכים לכללללללל אין אין אין כמו במבה של אוסם (לא קשור אבל אני מאושרת) סלחו לי על ההתפרצותתתתתתתתתת

ysg

New member
אני לוקחת

אין לי שום בעיה עם הגלולה מרוצה מאוד כבר ארבע שנים ברציפות איתה

תאירעות

New member
תגידי יא @$#3@ איך זה קשור לפה???

מה קורה לך איבדת קצת שכל כשהאבן ירדה לך מהלב?? יופי ממי שמחה לשמוע שהכל תיקני,טוב אז אם ככה לא נותר לנו אלא להמתין ליום א הבא!!!

תגידי, זו את שברחת מ"איתנים"?

ההתפרצות שלך הפחידה אותי למדיי אבל מה שהכניס אותי לחרדות זה הדקלום של במבה...
מה נסגר איתך??

אני לוקחת אותה 8 שנים כבר

וגם לי אין בעיה היא גלולה מצויינת ועכשיו היא חסרה על המדף כי משנים לה את האריזה

תתי 1

New member
האריזה מאוד יפה,קניתי היום בבית

מרקחת של הקופ"ח והאריזה שונה מהגלולות שלקחתי ,לא רשום יום על כל גלולה זה אחרת...אין בעיה אם אני ממשיכה ישר אחרי שלקחתי גלולות אחרות בלי הפסקה נכון?(כאלו שחודשיים לא אקבל מחזור.)

הרמונט לא טובה לכל אחת !

לחברה שלי אז בזמנו נתנו אותו הציצי התנפח כמו בלון התחיל שערות בגב ... אחרי חודש היא נגשה לרופא והוא שינה לה לסוג אחר שזה לא גרם לשום תופעות מוזרות וחברה אחרת שהשתמשה בהרמונט שנים וכלום שום תופעות אני השתמשתי מינולט וסבלתי בטרוףףףףףףףף ממגרנות בחילות סחרחורות ובהמלצת ניראולוג עברתי לבמליאן אחיות שלי עד היום משתמשות במינולט ואין להן שום השפעה

תתי 1

New member
יאוו! נשמע מפחיד,טוב אני אנסה

בכל אופן לכי תדעי השתמשתי באורטו סיקלן יש לי מדי פעם סחרחורות, דופק מהיר,אולי זה מזה ,בינתיים אני עושה גם בדיקת דם אולי ההמוגלובין שלי צנח ,תודה בכל אופן.

גרזנית

New member
לי בעבר עזרה מאד השיטה

של דיאט קלאב הרזיה שפויה ונוחה עם קבוצות תמיכה טובות

למעלה