magy

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif

תעלו למעלה...........לא רואים אתכם שם למטה......... צ´מעו, מגיעים אנשים לצ´אטים......ככה פתאום..... אנשים מבקשים גם צ´אטים מסוג אחר , לא רק מה שרואים שם ברשימות....... רציתי לפרט שמות של צא´טים.....אבל במחשבה שנייה.... לא רוצה לחזור על מה שראיתי שם........ השם יישמור.....איזה תועבה......ושיקוץץץץץץץץץץץץ

שקדי

New member
אותך למנהלת.................... ../images/Emo22.gif

אנחנו ככה הורגים את עצמנו ומושכים שירשור בן חודשיים זה כבר לא שירשור אלא שרשור וככה בהינף מקלדת כזה עוף?????????????

magy

New member
איזה צחוקים..........

לראות אותך ואת שקדי מצטופפים בפינה.....שם למטה........ בקושי על בלטה........נכנסים אחד לתוך השני......... ראיתי בדימיוני,,,,,איך אתם בלית ברירה.....מתחבקים שם... בלטה...........מה נשאר לעשות חוץ מלרקוד?????? צעקתי לכם לעלות.....אבל.....הייתם כל כך עסוקים שלא שמעתם..... בפינה?????????????
))))))))))))))))))))))))))))))

דווקא היה לי נעים וחמים

ולכן ביטלתי את האפשרות להתחיל שרשור הפוך כזה שמתעלם מההודעות אבל שומר על התבנית ועל הסדר וגם ראיתי לך פה ויצאתי קצת לבלקון אבל הייתי לבד ולא ענית לי על השאלה הראשונה - שתי שורות מעלה

magy

New member
אם את מתכוונת לצ´אט......

הלכתי לשם עם עיניים .....להתבלקן......פתאום צצו אנשים משום מקום... בכל הגילאים....שהגיעו לצ´אטים במקרים......וראו את הכותרת ....נוסטלגיה....ונכנסו..... עיניים האדיבה, הזמינה אותם לבוא לבקר אותנו בפורום..... אני התלוצצתי.....כדרכי.....וזה הבריח את השניים. הגיעה גם ילדה בת שש עשרה......יש לה כבר נוסטלגיה?????? אילו חיכינו עוד.....אולי......מי יודע, היינו פוגשות שם עוד אנשים.... שעברו במקרה ברחוב, ונפלו על הצ´אט.......

למעלה