חחחחחחחחח שיחקת אותה
K Kטלנית New member 27/8/05 #130 ../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif נסיון ראשון מה לי ולפולנים אני תמניה שאני לא אשאל את השאלה המתבקשת..........
../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif נסיון ראשון מה לי ולפולנים אני תמניה שאני לא אשאל את השאלה המתבקשת..........
K Kטלנית New member 27/8/05 #143 אצלי משחקים בחדר../images/Emo103.gif למדתי את הדרדסונים להעסיק את עצמם אחרת הייתי משתגעת מזמןןןןןןןןןןןןן
אצלי משחקים בחדר../images/Emo103.gif למדתי את הדרדסונים להעסיק את עצמם אחרת הייתי משתגעת מזמןןןןןןןןןןןןן
K Kטלנית New member 27/8/05 #164 מתי גם לי תהיה שבת חופשה../images/Emo4.gif אנחנו עוד לא סגורים על זה הוא מתחתק כל הזמן אוקצ'ור עצלן.
K Kטלנית New member 27/8/05 #149 שאלה צינית נו איך???? יש שם בכלל עניים???? לפי החקויים של המותגים??? גלה נו, אל תהיה רע
K Kטלנית New member 27/8/05 #181 ../images/Emo46.gif נו אז מה התשובה אתה נהנה למתוח אותי כמו איזה מסטיק לעוס צריכה כאן, ועכשיו!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo46.gif נו אז מה התשובה אתה נהנה למתוח אותי כמו איזה מסטיק לעוס צריכה כאן, ועכשיו!!!!!!!!!!!!!!!
K Kטלנית New member 27/8/05 #187 חיחיחיחיחיחיחי../images/Emo6.gif אין, בידרנת אותי טוב, עכשיו שאני יודעת את התשובה אני יכולה ללכת לנוח לי בסבבה שבת שלום שיהיה לך. חחחחחחחחחחחחחח אני עדיין צוחקת רק שתדע והייתי טיפה טיפה קרובה
חיחיחיחיחיחיחי../images/Emo6.gif אין, בידרנת אותי טוב, עכשיו שאני יודעת את התשובה אני יכולה ללכת לנוח לי בסבבה שבת שלום שיהיה לך. חחחחחחחחחחחחחח אני עדיין צוחקת רק שתדע והייתי טיפה טיפה קרובה