happylove

New member
רווק שמציץ...

אמנם אני לא גרוש, אבל יש משהו באנשים שכבר עשו סיבוב אחד, שמאוד מעניין אותי... יש סיכוי להצטרף- אפילו סתם כדי להכיר?... ואם כן- איך מוצאים אתכם?

hava47

New member
ברוך הבא

ברר אצל המלצריות היכן יושבים האנשים מפורום תפוז גרושים גרושות

סיפור יפה על אהבה.בריאות.ואושר

בקצה העולם חי לו זוג צעיר.יום אחד חזר הבעל מהעבודה בשדה והנה בפתח הבית עומדות שלוש זקנות עייפות ותשושות. מי אתן. ומה מעשכין פה.?שאל האיש ענו לו הזקנות באנו מרחוק. אנו מאוד תשושות מהדרך וצמאות אנו למים. מה שמותיכן?שאל אותם האיש. שמי אושר.שמי בריאות ושמי אהבה.ענו לו הזקנות. הזמין אותם להיכנס לביתו. תודה על ההזמנה האדיבה שלך אדוני.אך יש בעיה אחתענמה לו אחת הזקנות. רק אחת מאתנו יכולה להיכנס לביתך. והכן אמר האיש אכנס לבימי ואתיעץ עם אישתי. נכנס האיש ללביתו וסיפר לאישתו על שלוש בזקנות שעומדות בפתח הבית אמר הבעל:בואי נזמין את האושר. מה פתאום ענתה האישה נזמין את הבריאות .והתחילו לריב רבו רבו רבו ... ולבסוף הגיע להחלטה שהם זקוקים לאהבה. פתח הבעל את הבית והודיע להן אנו מזמינם את האהבה להכנס. קמה הזקנה ונכנסה לביתם והנה אחירה נכנסות גם אושר ובריאות. שאל הבעל:רגע רגעאמרתן שרק אחת יכולה להיכנס. נכון ענו לו הזקנות .אבל בבית שיש בו אהבה יש גם בריאות ואושר...זה הסיפור אז...........

טעות ב-E-MAIL

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: [email protected] בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה נתנה צעקה, ניסתה לקום אבל התמוטטה ומתה מהתקף לב. קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר, ולאחר שראו את האישה המתה קראו את ההודעה: "אשתי היקרה, הרגע הגעתי. הנסיעה היתה ארוכה, אבל היה שווה. הכל מאד יפה! העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות, אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת. רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום ימצא חן בעיניך. בעלך האוהב אותך לנצח. נ.ב. תכיני את עצמך, חם פה גיהנום!"

בחנות של החיים...

בחנות של החיים אפשר לקנות הכל, הכל שם מוצאים אך לכל דבר צמודה תויות ועליה-כתובים המחירים: מחיר הגאונות-בדידות מחיר האהבה- וויתורים מחיר פעלתנות- סיכונים בחנות של החיים קונים ומשלמים אפילו אם את המחיר לא רואים... (אסתר קל)

דמדומים

New member
לא גאון

ובודד לפעמים,אוהב ולא מוותר לעצמי,מסתכן מבלי לשלם,יותר נהפוך הוא,ממש מצפה...פתגמים לי לרוב,כמו גם משחקי מילים,ובסוף,לגמרי בשקט,חי החיים.

למעלה