ב בוליפלג New member 1/3/09 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif
ב בוליפלג New member 1/3/09 #2 מחפשת להשאיל את הספר "טעמים ראשונים" לזמן קצרצר. אם יש למישהי, ומוכנה להשאיל לי אותו - מבטיחה לשמור עליו
מחפשת להשאיל את הספר "טעמים ראשונים" לזמן קצרצר. אם יש למישהי, ומוכנה להשאיל לי אותו - מבטיחה לשמור עליו
ב בוליפלג New member 1/3/09 #4 שיחקת אותה! אז מתי את באה../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif
ל לימיצ New member 1/3/09 #6 אצלי הוא על המדף, אל תתאמצי לחפש בארגזים (אלא אם את ממש רוצה בולי גם שלי הוא למסירה לעולמים.
א אמא עמיתית New member 1/3/09 #7 ניצחת../images/Emo70.gif וחסכך לי חיטוט במחסן... בולי,זה לא פוטר אותך משבת...
א אמא של ילדה קוראת New member 1/3/09 #13 ../images/Emo7.gif כולם נפגשים בלעדי... אז מה אם אין לי את הספר המדובר... (רצה לחנות לקנות )
ב בוליפלג New member 1/3/09 #29 ../images/Emo25.gifהספר בידייי../images/Emo70.gif ואפילו הצלחתי לחמם את לחיי בלחיו של הפצפון המשגע של יה-יה תודההההההההההההה נשמההההההההההההה
../images/Emo25.gifהספר בידייי../images/Emo70.gif ואפילו הצלחתי לחמם את לחיי בלחיו של הפצפון המשגע של יה-יה תודההההההההההההה נשמההההההההההההה
א אמאפלפלת New member 2/3/09 #32 יו, זה היה מהיר../images/Emo73.gif ועוד זכית לראות את הגברברים המדהימים של יה-יה - איזה כיף לך
א אמאפלפלת New member 1/3/09 #18 ../images/Emo6.gif אשמח לקבל בפעם הבאה שנפגש (לפי ציפור קטנה וגינגית אני חושבת שכנראה זה יהיה בקרוב )
../images/Emo6.gif אשמח לקבל בפעם הבאה שנפגש (לפי ציפור קטנה וגינגית אני חושבת שכנראה זה יהיה בקרוב )