minerali1

New member
ואני חושבת על משהו חשוב

אחר: איך אשתו של התותח תשים טיטול כשיש 35 מעלות בחוץ? מילא, אם הייתה קצת בריזה שהייתה עוזרת לעניינים שם להתקרר קמעה. זה באמת נובע מדאגה כנה.

noga30

New member
איך הם יסתדרו עם הבטן של אחרי

צריך שהגזרה תהיה נמוכה ומתחת לבטן וזה אפשרי עם תחתונים חד פעמיים שגם מאוד גמישים ונמתחים על הגוף, עם חיתולים אני לא יודעת אם זה יהיה אפשרי לסגור אותם

galit74

New member
יש היום תחבושות עם ספיגה מאוד גבוהה

והן גם ארוכות מאוד ומצויינות. (אולוויז נייט למשל).

galit74

New member
תן לה מה שהיא רוצה

אם נוח לה עם זה חבל על מריבות מיותרות. היא כנראה לפני לידה ראשונה ופוחדת מדימומים כבדים אבל זה בסה"כ כמו מחזור קצת ארוך. כמו שאמרתי אם היא רוצה קנה לה וזהו חשוב שהיא תרגיש בטוחה ושהכל הולך איך שהיא רוצה, ככה אנחנו בהריון לפעמים קצת משוגעות ומי שאוהב אותנו לומד לקבל את זה. בכל אופן שיהיה במזל טוב, זה הכי חשוב.

Tותח

New member
תודה

אבל שוב הפחד שלי שהיא כמו אלו: http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?communaid=8226

Tותח

New member
סליחה

יש עוד דעות? חשוב לי לשמוע! אף אחת מכם לא שמעה על זה?

סביון2

New member
לי קנו בטעות לפני הלידה הראשונה

ובכלל לא הייתי מודעת לכך, עד שפתחתי כשכבר הייתי לאחר הלידה. מכיון שכבר היה לי ניסיתי - וזה היה ממש לא נוח, כך שזנחתי את הענין מיד. יש תחבושות של וניה שנחשבות סופגות. באופן אישי, השתמשתי באלוויז נייט בשילוב עם תחתוני רשת, הרבה שטיפות והחלפות - וזה עשה את העבודה.

Tותח

New member
מה קנו?

קנו לך טיטולים בטעות? סליחה על השאלה אבל איך טעו? ולמה ניסית?

אוי, נו, באמת...

נכנסתי לקישור ששמת (ממש עניין אותי להבין על מה אתה מדבר ומה הבעיה). מעבר לעובדה שיש שם תמונות רבות של פורנוגרפיה של קטינים (ממש חמור!!!! חובה לסגור את העניין הזה ומהר), אתה גם רושם שם על ההתנסויות שלך עם טיטולים. ממש מזעזע. ניחה שזו הסטיה שלך, אבל למה לנסות לעורר עניין כזה בפורום כ"כ תמים ונפלא. אוף, ממש הרגזת אותי עכשיו...

minerali1

New member
התותח הוא בדיוק מסוג האנשים

שמיועדים לפדופילה. הפסיקו לענות לו ברצינות, הוא סתם ניסה לקדם את הקומונה הדוחה שלו.

galit74

New member
אני התייחסתי לשאלה ברצינות אבל

מתברר שאתה סתם סוטה עם כל התמונות ששמת שם. אני לא יודעת מה החוקים פה אבל הייתי שוללת ממך את האפשרות להטריד אותנו שוב.

dafdaf

New member
אני מאוד מקווה שאין לך אישה

תת רמה
תשאיר את זה לחברים שלך!

Tותח

New member
ממש מצטער אבל

זה לא אני כתבתי אני ממש מבטיח לכם עכשיו אני עובר שם על הכל בגלל מה שאמרתם ואני ממש בהלם כנראה שזאת היא וכנראה שהיא ממש הרבה זמן שם.

למעלה