kikush4

New member
../images/Emo41.gifמחפשת עבודה מהבית

החלטנו לא לשלוח את הקטן למשפחטון בספטמב. הוא יהי איתי בבית עד שילך או עד ספטמבר הבא. אני כן מעוניינת לעבוד. מחפשת עבודה מהבית. אם ידוע לכן על מקום כלשהו שמחפש מעצבים/גרפיקאים אשמח לקבל פרטים

noa1977

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזקוקה להמלצה על חנות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לקניית שמלה לחתונה של אחותי (רצוי באשדוד).... תודה

maya323

New member
לא קשור לפורום, ובכל זאת...

גיליתי תולעים באורז ובקוסקוס שהיו סגורים עם אטב של כביסה. יש לציין שיש לי כמו פרפרים קטנים בארון.. מדובר בדירה בת שנתיים ולא משהו רקוב. מישהי נתקלה? מה עושים? אני מוצפת תחושת גועל...

עזרה חשובה לגבי רופא מוהל בירושלים!!!

שלום... הימים מתקרבים, ואנו נלחצים. נודה מאוד אם תוכלו להמליץ על רופא שעושה ברית מילה באיזור ירושלים... תודה מראש

down under1

New member
זורקים ומנקים

מרססים וקונים מחדש. הפרפרים האלה לא מגיעים מהארונות אלא מהאוכל עצמו כשקנית בחנות. מספיקה ביצה אחת שתבקע אצלך בארון וזה מתפשט משקית לשקית. אז תרוקני הכל מהמזווה, תבדקי פריט פריט (כלל תבלינים, לפעמים פפריקה היא מקור טוב לפרפרים כאלה), כל מה שחשוד עף לפח. תבדקי גם אם יש מן גושים קטנים שנוצרים מביצים. נדמה לי שלסנו יש ספרי מיוחד בשביל זה. תרססי את הארון, והדלתות מבפנים. אחרי שהכל מתיבש תכנסי חזרה את מה שנשאר וצאי לקניות.. לא נעים אבל לא נורא.

לוליק25

New member
ממליצה כתמיד על ד"ר גקסון

לא יודעת אם הוא מגיע לירושלים, אבל שווה לבדוק.

אולגה26

New member
רופא ומוהל בירושלים

לבני עשה ד"ר שאול ברוך. הוא רופא ומוהל מוסמך. איש דתי. עושה טקס כמו שצריך. נותן הסברים איך לטפל אחרי, כולל הנחיות מודפסות.

אולגה26

New member
לא

הוא עושה רגיל., עד כמה שאני ראיתי- כי חמתי לקחה אותי רחוק שלא אראה מה הוא עושה. ילד בכלל לא בכה.

הגעת למקום הנכון...../images/Emo6.gif

(אני מאשדוד...) אז ככה: מירל-חנות שנמצאת מתחת למרכז בריאות הילד בסיטי,מול יינות ביתן-יקר ושווה. ווג-רובע א' ברחוב רוגוזין בערך במס' 11 -זולה אבל יש דברים יפים. ווג בקניון הסיטי(לא רשת)-ליד קפה הילל-שווה שווה ויקר. תמיר-קניון הסיטי-מעצב שאצלו התלבשתי לחתונה של אחותי-ליד זברה-שווה כל שקל. המון מזל טוב

נוRית

New member
לא צריך להגעל

זה בסה"כ עש כל מה שפתוח - עדיף לזרוק. לנקות את הארון, לסדר מחדש, ואת הדברים הפתוחים לאחסן בצנצנות אטומות ולא עם אטבים. בכלל - יש האומרים כי את האוכל היבש עדיף לשמור במקרר/מקפיא. אצלי הכל בארון המזווה. שמתי עלי דפנה - אומרים שהם טובים נגד העש. לא יודעת אם זה נכון, העובדה היא שמאז שאני שמה עלי דפנה אין לי עש בארונות.

חרקי מזון ארוך ומגעיל

לפני שנתיים חווינו פה את מכת חיינו. רוקנו ארונת מהכל (!!!!) ריססנו בעצמנו, קנינו הכל חדש ו.... הם חזרו. בגלל שלא הייתי מסוגלת לחשוב ישר, לא רוקנתי ממש ממש הכל (האוכל של הכלבים לדוגמא - נזרק המצע של הנחשים שבבי עץ לדוגמא - לא נזרק. מגרות תפוחי האדמה מורקו באקונומיקה אבל ארון התרופות לא). כך שלא ממש נפטרנו מהכל. אחרי חודש שוב פרפרים - הזמנתי מדביר וחברת נקיון ככה שלא יהיה להם חבל על כלום. העיפו את כל האוכל מהבית ואם כל המטבח ניקו "כמו שצריך". מי שמכיר אותי יוע היט שאני ממש לא בן אדם מלוכלך ואפילו ממש להיפך. כשהם התחילו כל כך נגעלתי שזה מה שיש לי באוכל שלא חשבתי ישר. ם לא חשבתי שהם יתרבו לי בתוך שבבי עץ או בתוך כדורים לכאב ראש....מי חושב על זה????? בקיצור, איזה אורז / קמח/פסטה/ קטניה נגוע עלה לנו באלפי שקלים....

מציעה לפרסם את עצמך

באתר קונספציה. תוודאי שיש לך עוסק פטור/מורשה, וכך תוכלי לעבוד כפרילאנסרית ולהגדיל את אפשרויות הפרנסה שלך. כשכירה יהיה לך הרבה יותר קשה למצוא עבודה מהבית. כפרילאנסרית יותר פשוט. את מוזמנת לכתוב לי במסר, אני מהתחום. בהצלחה.

jojo04

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo100.gif גם אני זקוקה להמלצה על חנות

היי! אנחנו אחה"צ רוצים להצטייד לתחילת השנה + סוף הקיץ. איפה אפשר למצוא חנות צעצועים בדרום ת"א?

tiger mom

New member
רחוב כפר גלעדי

ומסביבו יש שם מקבץ של חנויות צעצועים עמוסות בדברים

משפרים את המדינה ב-../images/Emo43.gif אנשים

דורה, ספיידרמן או בת הים - זה לא העיקר... מה שבאמת חשוב הוא המשקל והמבנה של התיק! לקראת החזרה לביה"ס, אילנית אברון, פיזיותרפיסטית מוסמכת, תעשה לכם סדר בנושאים החשובים באמת ותתארח בפורום הורים לילדים ביסודי בין 14:00-15:00. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=310&MessageId=132969761
תפוז מחברת אתכם לנבחרי הכנסת! פורום ארבעים פלוס מזמין אתכם לתת לנו, ב-20 מילים, הצעה שתשנה את פני המדינה ולו במעט ותגרום לשנה הבאה להיות טובה יותר. ההצעות הזוכות יוקלטו על כרטיסי קול של חברת Vocal Greeting ויועברו לחברי כנסת רלוונטיים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=133018132

למעלה