../images/Emo32.gif אלבום תמונות

אולי תוכלו לעזור לי... יש ברשותי הרבה תמונות משפחתיות והייתי רוצה להתחיל לערוך אלבומים מוכנים אחת לשנה במקום להדפיס ולסדר באלבום מהסוג הישן. האם תוכלו להמליץ (במסר אם אסור בפורום) על חברות מומלצות לעריכת התמונות. יש כל כך הרבה (בסגנון זוםזום, לופה, אי-בוק וכו') ואני לא יודעת מי באמת טוב. אם עשיתם אלבום אשמח לחוות דעתכם תודה.

xxss1

New member
שאלה-

היתה בבוקר שאלה בנוגע לתרומת דברים. לא יצא לי לראות לאן "שלחתם" את התורמת... פשוט יש לי גם דברים שאני רוצה לתת ואני לא יודעת לאן. אני לא מוצאת את ההודעה בדפים הקודמים. בקיצור- מישהו יודע איפה אני יכולה להציע את הדברים לתרומה? מצטערת על הבילבול.

asku

New member
אתר יועצים חדש מחפש מומחים בתחומי הורות

ומשפחה זוגיות מאמנים כלכלנים מעצבים ועוד מוזמנים להתרשם ולהרשם וגם לקרא עלינו

דנהבלום

New member
מארגנת חוג בית של אופטימיל!!!!!!!

חוג בית של אופטימיל שיכלול הרצאה מעניינת , מאין מפגש נשים/ ערב בנות נחמד.... כיבוד ושתייה קלה, וכמוון תקבלנה חבילת שי מעניינת.... החוג יתקיים בביתי במושב שובה בנגב המערבי בין נתיבות לשדרות בשעות הערב (8-9 לערך) לחוג מוזמנות כל מי שיש לה ילדים עד גיל שנתיים וחצי,תאומים, שלישיות, בהריון כרגע ושלא היתה כבר בחוג שכזה בעבר למעוניינות אשמח אם תיפנו אליי במסר או למייל [email protected]

mom2ia

New member
אני עשיתי בלופה

יצא מקסים אבל מלא מלא מלא עבודה...

פורום תפוז למען הקהילה

אתר אגורה אתר יד 2 דברים של תינוקות אפשר בד"כ להעביר לטיפת חלב

גם אני ממליצה על לופה

עשינו דרכם כבר כמה וכמה ספרים, התוצאות תמיד מעולות. התכנה פשוטה וקלה להבנה, וחופש העיצוב בה גם גדול מאוד.

r u t h y a

New member
ממליצה על CBOOK

תוכנה קלה ופשוטה להפעלה. מבחר גדול של רקעים סגנונות וכו' ממש כיף. מחיר זול יחסית לאתרים אחרים וגם שירות מעולה תוך יומים קיבלתי את החומר.

מאוד מאוד ממליצה על PIC-A-BOOK

עשיתי דרכם לוחות שנה, אלבום משפחתי ואת אלבום לידת הבית שלי. תוכנה קלה לשימוש עם אפשרויות עיצוב מצויינות. שירות נהדר (גם בטלפון). דניאלה

למעלה