../images/Emo124.gifחיפאיות ,זקוקה לעזרתן...

אז ככה, קרובת משפחה שלי מגיעה מחו"ל להתחתן בארץ עם בח"ל... המשפחה של הבחור מחיפה ואנחנו מחפשים מלון מצוין בחיפה להעביר בו מסיבת רווקות מאולתרת. צריכה המלצה למלון מצוין בחיפה(ולא יערות הכרמל) ומסעדה טובה (לא חייבת להיות כשרה) לארוחת ערב מפוארת. תודה

אתיקה25

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifיובש בכפות הרגליים.../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלום לכל בנות הפורום. זאת הפעם הראשונה שאני קוראת וכותבת כאן. אני מעיינת מידי פעם בפורום הורים לתינוקות, ועכשיו גיליתי עוד פורום נפלא ומעניין. אז לעינינו....(לא קשור לילדים, אבל בכל זאת....). יש לי יובש נוראי בכפות הרגליים. לכן רציתי להתעניין בכמה דברים. 1. האם יש לך יובש בכפות הרגליים? אם כן באיזו מידה? 2. האם את מסירה/ מרככת את העור הקשה? אם כן באיזה מכשיר/ באיזה חומר ריכוך את משתמשת? בתודה מראש לכל העונות, אתיקה

dikli28

New member
מנסה

אומנם אני כבר לא גרה בארץ, אבל לפני 5 שנים התחתנתי בפיין קלאב שנמצא באזור יערות הכרמל ליד קיבוץ בית אורן. המקום היה בעברו מסעדת גורמה והוא כבר כמה שנים משמש כגן ארועים. בגן יש גם מבנה אבן יפייפה שגם בתוכו עושים ארועים. למקום יש אוכל מעולה. ויקר..... אני מניחה שתוכלו להנות ממנו באחד מהאירועים, אם לא בשניהם. לא הצלחתי למצו לינק לאתר שלהם אבל הנה אתר שמפרסם אותם : http://www.mekomot-eruim.co.il/showatt.php?attid=2048

עושה פדיקור באדיקות

כל שבועיים בערך. אצלי זה מונע את התופעה. כדאי למרוח קרם רגליים לפני השינה ולגרוב גרבי כותנה,זה עוזר מאד.

Ani15

New member
מחיפאית לשעבר

מלון - מרידיאן (אחד ממגדלי חוף הכרמל), נדמה לי ששמו שונה, אולי מלון ליאונרדו? מסעדה - הנמל 24 (יקרה מאוד). שניהם מהמלצות "יד שניה" (נו, כשאני בחיפה אני לא ישנה במלון ולא אוכלת במסעדות..) יש גם מלון בוטיק חדש בשם וילה כרמל ממש צמוד לציר מוריה הבלייני. אין לי מושג איך הוא. אם את מחפשת המלצות קצת זולות יותר, תכתבי. (צר לי לשמוע על הבעיות הבריאותיות שלך)

תודה יקריתי../images/Emo140.gif

ותודה על ההמלצות. את הנמל 24 אני מכירה ולא כל כך אוהבת. לא מחפשת זול,אלא דווקא יקר ומפואר

Ani15

New member
אם כך

תשקלו לצאת קצת מהעיר למשל, תראי פה וחוץ מזה לשף של וילה כרמל יש שם ומוניטין, אבל אין לי מושג אם יש לזה כיסוי

yaelyb

New member
../images/Emo31.gifרק לא מרידיאן../images/Emo31.gif

לפני שנה הייתי בו ופשוט אפשר להגיד שלשים שם את הכסף זה בזבוז!!! האוכל וחדר האוכל פשוט לא ראויים למאכל אדם(ואני לא מפונקת ולא מקצינה) השירות נוראי, זה נראה כמו המלון בזהו-זה רק חדרים חדשים יותר. חברים שבאו קיבלו חדר עם חלון שלא ניתן לפתוח! ואין אפשרות החלפה(יש להם הרבה חדרים כאלה) ועל נקיון אני בכלל לא רוצה לדבר. ממליצה על דן פנורמה חמוד ושירות מצוין, עוד שמעתי המלצות על דן כרמל.

תודה

מלון מרידיאן החליף שם וכנראה גם בעלים. אני מקווה שהוא השתפר. בכל מקרה הזמנתי להם בוילה כרמל.

מללנ

New member
הי מלוש

מזל טוב מסעדת רנה שמבטאים כך renne זו מסעדה יוקרתית ברחוב יפה נוף בכרמל עם נוף מדהים למפרץ מאוד שווה אם תרצו יש את מלון הולידי אין- הוא לא מאוד יוקרתי - אבל נמצא במרחק הליכה משם לא מאוד רחוק יש את מלון דן פנורמה. הוא יותר יוקרתי. מה שכן, המלונות בחיפה די ותיקים, אז קשה להמליץ על משהו מסוים

הי יקירה

תודה על המידע. סגרתי להם בוילה כרמל. אני אהיה בחיפה בשבוע הבא,יש סיכוי לפגוש אותך?

מללנ

New member
ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sil77

New member
../images/Emo45.gifאני מתה על אמבטיות

ויש לי את הזמן בישביל זה ביום שיש..אפילו קיבלתי ביום הולדת האחרון ערכה לאמבטיה עם כרטיס ברכה שמבטיחים לי לתת לי להשתמש בזה לבד
אנחנו מתקלחים ביחד כל לילה... שלושתינו
אני ו2 ילדיי. וזה השעה הכי כיפית של היום...משחקים, מספרים מה היה בגן...לפעמים מביאים סיפור (מפלסטיק)...זה זמן איכות... לפעמים מדברים על הגוף, כל אחד יש את הגוף שלו והאיברים שאסור לאף אחד לגעת,אפילו הגדול מסבן את עצמו
לא מתביישים מעירום- אך לא מסתובבים ערומים בבית. יוצאים אחר כך רק לפיג'מות ולישון... זה כל כך מעט זמן ביום להיות ביחד (כי אני עובדת משרה מלאה) שצריכה לנצל כל דקה שנישאר לי איתם.

מללנ

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אני ומלי באמבטיה???

על זה לא חשבתי ..........

למעלה