Dor K

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

לא לצלוף בי עם אבנים. קודם תקראו, אחרי זה תעמדו כולם בשורה, ותכאיבו לי כאוות נפשכם. מחר אני נפגש עם חברתה של אחותי. בבוקר. ונדמה לי שאני יותר לחוץ ממנה. לא יודע, אני לא יכול סתם לבוא ולהגיד לה תתחפפי, בשפה יפה. לא יכול. מה גם זאת חברה שבאה אל אחותי המון, כך שאני בטח אפגוש אותה. אני גר ממש קרוב להורים, ונמצא המון שם. אחרי זה אני לא אוכל להסתכל לה בעיניים. אמ.. זהו. אני אמשיך לבהות לי במסך... עד אור הבוקר.

Dor K

New member
והשאלה הגדולה היא!

למה לעזאזל כתבתי את ההודעה הזאת במקום כל כך בולט, שישתלחו בחיי? למה כשתיכננתי לכתוב את זה כתגובה לשירשור שולי אחר, כתבתי את זה כהודעה חדשה? האם אני לא רוצה תגובות, ותת המודע שלי חושב אחרת? האם אני צריך לישון?
אחד גדול!

אושר מ

New member
דורצ´וק יקירי

יהיה בסיידר. אל תדאג.. תסביר לה שאתה מוחמא. שתבין את זה. ותיהיה רציונלי. חוצמזה תסביר לה שרק עכשיו פגשת מישהי (וזה הרי לא שקר
).. ואת החסרונות והבעיות בקשר בין גילאים שונים. ויש המון כאלה. יהיה טוב דור
.

אז אתה בכל זאת הולך על זה

מה יקרה כשהחברות שלה ישמעו שהיא רק צייצה שאתה מוצא חן בעיניה וישר הוזמנה לקפה על חשבונך? הם יאוצו מיד לאחותך לספר לה שגם הן חלמו עלייך בלילה, ושחייהן אינם חיים בלעדיך !!! אבל אם החלטת, אז שב איתה, תריץ איתה דחקות, ספר לה על הבחורה המקסימה שפגשת (אושר, תשובותינו מתחילות להשמע דומות. האם זו בעיה???), ושאתה לא כזאת מציאה, שיש בחורים בגילה שיבינו הרבה יותר לליבה, ושחבל שאתה לא בן 15-16, כי אז היית שמח לבלות איתה זמן איכות ביחד. ואני עדיין לא מבינה מדוע אתה טורח? אבל ניחא, אתה מאושר וכנראה עושה דברים בלי לחשוב. לא הזהרתי אותך מזה???

מיטללל

New member
אבל דוררר

לא סיפרת לנו איך היה? מה היה? על מה דיברתם? מי שילם על הקפה? תעדכן!

אני באה

אבל בתנאי שאתה זורק עצם ומספר על האהבה החדשה בחייך. ולא סיכמנו כבר שלא מספרים בריש גלי על המעבר לצ´ט (מחשש מרעין בישין, סוטים ושאר מטרידים), אלא רומזים בקודים: "אני עובר למצב צ´", "קשקשת ברשת נפתחת עכשיו", וכן הלאה וכן הלאה???

אושר מ

New member
פעם ראשונה מזה ימים

(איזה ימים? שבועות, חודשים), שעד שאתם נכנסתם לצ´אט, אני סגרתי אותו והלכתי למיטתי... אויש ז היה כיף. ובכל זאת אל הצלחתי לקום הבוקר לעבודה...

מיטללל

New member
"...חתולים הם כמו בני אדם".

ובכן אפי, כל הלילה העסקתי את מוחי וחיפשתי נקמה שטנית במיוחד. מרוב שמחשבותיי היו טרודות אפילו התעוררתי היום בשעה 8.30. שזה מזמן לא קרה.. לקום כזה מוקדם מרצוני החופשי. בכל מקרה זכרי מתי קבענו לחזור. אותו חדר. בתקווה שבלי אורחים לא קרואים.

נתן.ל

New member
אפי היקרה ../images/Emo10.gif יש לי בעיה

אני ממש לא יודע איזו עיר היא זו המופיעה בתמונה הזו : זו תמונה אמיתי למדי מתוך מגזין כלשהו של מחשבים אבל מה העיר הזאת עם החומה והים

אבל הלא זה ברור

זהו מבט מזוכך על עיר בירתנו ירושלים, בעדשת זום מדהימה המוצבת בחוף תל אביב, 2 ק"מ מהעיר חיפה. אם תסתכל טוב, התגנבה לפריים גם צללית של מגדלי עזריאלי, וקצת בצד יש את הכור בדימונה (מטושטש ומעומעם, אך קיים). בקיצור, כל הדברים הטובים בישראל.

למעלה