אפשר משהו שלא קשור לכלום?

סורי, אין לי מושג בכלל לאן לקשר. שרשור האוף איפשהו מאחור.... אז ככה, בסוף השבוע הבא אנו מתעתדים לנסוע לנופש קצר. את הילדים בוודאי שאנחנו לוקחים. את הכלבים אסור! זו פעם ראשונה, מאז שיש שני ילדים הוכי על ארבע, שאנחנו נוסעים. אנחנו מאוד עצובים להשאיר את זוג הנשמות הטהורות האלו. ההתלבטויות כמו עם ילד בפעם הראשונה בגן: ומה אם לא יבינו אותם? ומה אם יכעסו עליהם? ומה אם נפלנו על פנסיון מתעלל? קיימת אופציה בטוחה לנסוע רחוק (רחוק על אמת) ביום רביעי בלילה או משהו לשים אותם ולהחזיר אותם ביום ראשון בלילה, אבל זה אומר שמישהו מאיתנו חייב להיות עם הילדים והשני לנסוע בלילה רחוק (מאוד, כאמור) מה שמהווה סיכון. אוף! בא לי פשוט לבטל את הכל!

Big Mam

New member
ברכת פרדה לגננת

היי, למישהו יש קטע יפה לגננת?אני מחפשת איזשהו טקסט יפ]ה לכתוב לגננות. משהו מהספרות אפשר עזרה?

לא יודעת באיזה פנסיון בחרת אבל...

אם את זקוקה להמלצה על פנסיון באיזור השרון רק תגידי... מבינה מאד את החששות אבל חופשה משפחתית היא דבר חשוב ואם את לא מצליחה למצוא שקט בסידור שמצאת אז אולי באמת כדאי לנסוע רחוק.

חמודבה

New member
../images/Emo207.gif מתנת סוף שנה לצוות בגן ../images/Emo77.gif

מחפשת רעיונות למתנה לצוות. צריכה חמש מתנות, שתיים מהן צריכות להיות גדולות (לא ספא או משהו כזה) השלוש האחרות קטנות יותר אבל יותר מקרם גוף, מדובר בצוות שמקורב אליי...

קרטמן1

New member
מתנה לצוות

כמעט בכל מקום אפשר לקנות כרטיס קניה בסכום מסויים, זה תמיד כייף לקבל ואז בוחרים מה שאוהבים (זארה, פוקס, גולף...) בנוסף כמובן אם התקציב מתאים,אז סדנאת בישול, אני אישית הייתי שמחה מאוד.

אשמח לקבל המלצה. אני לא מכירה ממש פנסיונים.

עדיפות רבה למי שמחזיק את הכלבים בתוך הבית. תודה

בבית הם לא מחזיקים... אבל התנאים ממש טובים...

שני כלבים בתא משותף עם חצר צמודה ומטפלים מדהימים. בכל פעם שהיינו באים לאסוף את הכלבה שלנו היא היתה תמיד ריחנית (אחרי אמבטיה טובה) ולא רצתה לבוא איתנו לאוטו מרב שהיה לה כיף. היינו מגיעים עד האוטו והיא היתה רצה חזרה למטפל
מבחינתי זה אומר הכל... הם נקראים א.א.א כלביון ויושבים בבני ציון. הנה הקישור לאתר שלהם.

הם נשמעים מעולים! המחיר נהדר!

הם רק מוכנים שנוציא בין 16:00-17:00 את הכלבים - מה שאומר שנצטרך לאבד יום שלם במחופש שלנו. למה? כי האחורה של האוטו יהיה מלא בדברים ועל מנת לאסוף אותם נצטרך לפרוק את האוטו מוקדם (זה אומר לחזור הביתה). מי אמר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

sorry...

אין מישהו שגר קרוב שיכול לאסוף אותם ולהביא אותם אליכם? בכל זאת, זה רק לאסוף...

חייבת להגיד לך משהו

וחלילה לא בשיל לעשות לך רע על הנשמה... למה לא בחרתם מקום שמקבל גם הולכים על ארבע?

גם מקומות שמקבלים הולכי על ארבע בדרך כלל

מאוד מגבילים את האורחים. אבל נניח שבחרתי מקום כזה - איך שראוים את צמד עדיני הנפש אך גדולי הגוף מיד מפילים עלינו סנקציות. אז בשביל מה לקחת אותם? שיהיו סגורים?

לא מבינה בזה אבל

הייתי מחפשת פנסיון טוב וזהו... נכון שזה מבאטס אם אתם קשורים כל כך לכלבים אבל נראה לי שהנסיעה לנופש סתם תיתחרב עם 2 כלבים ו2 ילדים, נשמע לי לא פשוט להתנייד עם כלבים בנופש, מספיק שצריך "להתחשב" בצרכי הילדים... קחי המלצות על פנסיונים, יש גם פורום כלבים ותיסעו. לדעתי לא יקרה כלום לכלבים מסופ"ש אחד:)

אחותי משאירה מידי פעם את הכלב בפנסיון

והם מאוד מרוצה - הם גרים ברמת גן ואאלט הפנסיון באיזור מודיעין. אם זה מתאים לך אז אני אשאל בכיף

tamamitt

New member
מנסיון

זה לא פרקטי. קודם כל כי אין מספיק מקום באוטו לכל הדברים וגם לכלבים. חוצמזה כי יש המון מקומות שאי אפשר להגיע אליהם עם הכלבים, אפילו אם מקום הלינה אפשר את זה. לנו יש את אותה הבעיה - עד היום נעזרנו במשפחות אבל בקיץ האחרון כבר אף אחד לא הסכים. שמנו בפנסיון מומלץ ולא נראה לי שהם סבלו אבל לא בטוחה שהם נהנו. הכלבה חזרה עם חור נשיכה קטן שעד עכשיו צובט לי בלב. אילת - תשקלו גם את האופציה של להביא מישהו שישמור עליהם אצלכם בבית. אנחנו עשינו את זה כמה פעמים עם האחיות שלנו (הדודות שלהם).

אילתית 2

New member
היי ../images/Emo24.gif

קודם כל מבינה אותך אומנם כבר אין לי כלב..הייתה לי ...ומקווה שתהיה לי שוב בעתיד הקרוב אבל כשאנחנו היינו נוסעים חברים היו שומרים עליה פעם אחת חבר בא וישן אצלנו בבית - הוא היה רווק אז לא הפריע לו והעביר את הימים אצלנו בבית וככה היא היתה בשגרה שלה ופעמים אחרות היתה בבתים של חברים שלנו לא נסענו הרבה אבל כשנסענו חברים שלנו שהיא מכירה שמרו עליה אין לכם מישהו שיכול לשמור עליה חברים/משפחה אצלכם בבית / אצלם בבית? ולגבי פנסיון אין לי מושג לא מכירה אבל כדאי לבדוק טוב פנסיון עם המלצות..ויש גם אנשים ששומרים על כלבים אצלהם בבית בתשלום...זוכרת שהיתה פעם כתבה בחדשות על אנשים ששומרים על כלבים אצלהם בבית וכך הכלב לא בפנסיון אלא בבית חם..שווה לבדוק מצרפת קישור לכתבה שהיתה בתוכנית חיסכון על פנסיונים לכלבים ויש שם כמה המלצות על פנסיונים מומלצים http://www.mako.co.il/home-family-recreation/Article-4cc4d84db259121006.htm

למעלה