omer landau

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

אלעד מה דעתך??? פתרון לבעיה ..... כל יום ייפתח שרשור כזה ובו יכתבו כל מה שלא קשור לגאג שרשור
שכזה זה יכול להיות ממש נחמד במקום מלא הודעות לא קשורות _____________________________________________________ מה נשמע חברה
גיליתי מה גרם להרס הגב שלי חחח המזגן בכתה כיוונו אותו אתמול על קור מקפיא כזה וכל העוצמה בדיוק ממוקדת על הגב שלי אני עובד מקום חחחחח מה עבר עליכם היום?????

Dark Storm

New member
סיכום יומי ../images/Emo13.gif

- קמתי ב 0600 - הלכתי לעבודה ב 0630 (ראיתי את הסוף של האוסקר בטלי) - הלכתי לאכול צהרים ב 1230 - סיימתי משמרת והלכתי לשעור שבועי במועדון התחנה ב 1410 - סיימתי שעור שבועי והלכתי הבייתה ב 1610 - נכנסתי לאינטרנט לדבר עם חברים מאנגלי עד 1830 - כתבתי את ההודעה הזאת. עוד משהו ?

omer landau

New member
איזה שיעור????

אם כבר סיכומיישן אז.... התעוררתי ב6:56 ראיתי חדשות ב0700 קמתי מהמיטה בשבע וחצי חחח התקלחתי הלכתי לבית הספר ב8:40 למדתי היום רק ארבע שעות שעתיים מימון שעתיים מתמטיקה איזה כיף חחח הלכתי הבייתה ראיתי גאג אכלתי תוך כדי חחחחחח ומאז עשיתי כלום וקצת באינטרנט ישנתי קצת כי הייתי ממש עייף ושוב אני מול האינטרנט _______________________ בבית הספר שלי גם ככה יש 4 מצלמות לא בגלל התפרעות וכאלה אלא בגלל אבטחה פלילית בטחונית וכאלה וכולם יודעים איפה המצלמות אי אפשר לגעת בהן בכלל והבנתי שעכשיו רוצים להתקין מצלמות קטנות יותר בגלל שקיות מים ונגד אלימות חחחחח לא שיש הרבה אלימות יש מלא שקיות מיםםםםם

פגית

New member
גם אני מצטרפת...........

קמתי ב07:00 הלכתי לבצפר ב 7 45 יצאתי מבצפר ב10 חחחחחחחחחח והגעתי הביתה סביבות 11 ככה כי אמא שלי שלחה אותי לכל מני שטיות במרכז ואז ראיתי ג'אג למדתי קצת סיימתי פריט לתחפושת שלי.. אני אשרשר תמונה ביום שישי.........

Dark Storm

New member
גם לי יש תחפושת.... ../images/Emo152.gif

אני גם אנסה לארגן תמונה :)

חחחח... סיכום../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif

יום קצת רע
... היה לי מבחן במחשבים, ואני ועוד מלללא אנשים לא הצלחנו\ הגשנו כי היה ממש קשה, ועדיף לעשות מועד ב'
זה יהיה מועד הב' הראשון בחיי
לא טוף.... זה היה יותר קשה מהתרגיל בבגרות שהגשנו, שאותו לקח לי לעשות רבע שעה נטו
רוע לב
לפחות אני מרגיש טוב שאני לא היחיד שלא הלך לו, אפילו לידידי גאון המחשבים, אבירם, לא הלך טוב והוא וויתר.

shipper heart

New member
מממ בואו נראה

6:30 קמתי *טוב העירו אותי!* 7:30 שיעור אנגלית שעשינו את הפוסטרים המטומטמים בלה בלה אחרי שעתיים מתמטיקה ראינו סרט בהיסטוריה...היה ממש מגניב.. ערבית המורה לא הצליחה ללמד...כרגיל ואז תרבויות שדיברנו על פורים וזהו... הגעתי הביתה שנייה אחרי שנגמר ג'אג...בעע חח ומאז פחות או יותר אני על המחשב והטיווי...

omer landau

New member
למה אתה מתחפש??? אני לא יודע למה

להתחפש כבר שנים לא התחפשתי בא לי לעשות איזה משהו לא יודע מה לצבוע את השיער בכסף בא לי זה יהיה מגניב למה אתה מתחפש??? גיל תלווה לי את המדים שלך ליום שישי אני אתחפש לשוטר חחחח אהה???!!!

Dark Storm

New member
זה מסובך....

לתחפושת שלי יש עבר (קצת מביך
) מטיול יחידתי שלנו לפני שנה... אם אתה רוצה אני אספר לך אח"כ באיי סי את הסיפור המצחיק של התחפושת... אני הולך לראות XF עכשיו נחזור ב 2245 !

פגית

New member
כלום.....................

הכל סבבה אני רוצה להיות כבר אחרי המבחן הענק שתקוע לי בגרון ..............

omer landau

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif1/3/2004

משהו כזה אפשר לעשות כל יום ואת כל ההודעות לצרף לפה

omer landau

New member
לא מת על במבה

אני אוהב לאכול הרבה הרבה דברים והרבה חחחח אבל יש דברים שהם סתם לא טעימים או פשוט מגעילים במבה זה משהו יבש ודחוס חחחח ביסלי בצל רולסססססססססס

למעלה