היום ב-19:00 פורום מוזיקה מזרחית מצדיע לסרט המזרחי (הדכאוני) הראשון שפורץ את מחסומי הוידאו ומגיע לבתי הקולנוע ברחבי הארץ- "תני סימן חיים". פורום מוזיקה מזרחית ובלוג TV מארחים את תמיר גל- כוכב הסרט, ירמי קדוש- התסריטאי וימין מסיקה- במאי הסרט. ניתן להשאיר שאלות לכל אחד מהם כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 פורום הורים לתינוקות מארח את יעל גרזון, מומחית בעיסוי תינוקות, שתענה לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להשתתף בדיון.
פורום חתולים יוצא במחאה נגד פיזור רעל נגד חתולים בערים הגדולות. בואו להביע דעתכם בפורום.
היום בתפוז אנשים ../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif
סיגל חורי-דואק, קלינאית תקשורת, תתארח הערב ב-21:00 בפורום טיפול בשפה ובדיבור. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ערב בריאות ורפואה יתקיים ביום ג', 27/01/04 בשעה 20:00 באודיטוריום המרכז הרפואי ת"א (רח' וייצמן 6), והפעם בנושא הרטבות ומומים בדרכי השתן בילדים- שיטות טיפות חדשות. יש להזמין כרטיסים מראש בטלפון: 03-6974708/239 . מחיר כרטיס 15 ש"ח. פרטים נוספים באתר האינטרנט של איכילוב
תמיד רציתם לשאול ג'ון איך לעשות שלום? את ג'ורג' איך זה להיות בצל האחים הגדולים? או בכלל איך זה להיות רינגו? בפרוייקט הראיונות הוירטואליים של פורום הביטלס תוכלו לקבל לכל שאלה תשובה...
הרגע חזרתי מהסרט "נערה עם עגיל פנינה" (מומלץ ד"א) ותנחשו מי שיחקה שם את הילדה המניאקית הקטנה??? אן מהאחרים!!!! ראיתי אותה והיא הייתה ממש ממש מוכרת לי וניסיתי חצי סרט לקשר ואז פתאום עלה לי המשפט שהיא אומרת שכשהיא סיפרה לגרייס מה קרה היא הענישה אותה ואז אני קולטת שוב את השחקנית מולי (ממש מולי!! שורה ראשונה קיבינימט!!!) ואני קולטת שזו היא!!! איזה נחמד זה היה...
יש בו לא מעט מגרעות אבל בתכלס הוא עשוי טוב. רק שהייתה בעיה מההתחלה, ואולי הבעיה קיימת גם בספר- אבל בגלל שזה סיפור שמבוסס על ציור בעצם, כל ההבעות של גריט די קפואות כאלה ולא ממש משתנות וזה קצת הפריע.
היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות