תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.

SofyTofy

New member
../images/Emo32.gifתאחלו לי מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני מנהלת עוד פורום
כולכם מוזמנים ב
גדול לפורום 873, ערב טוב עם גיא פינס

../images/Emo103.gifזה לא רק משחק../images/Emo43.gifתפוזLive

מה חושב יורם לוינשטיין על כישורי המשחק של צ'ינו? הערב, בשעה 20:30, מגיע יורם לוינשטיין, המורה למשחק של דיירי הוילה, להתארח בצ'אט המצלמות של פורום YTV. אפשר לשרשר שאלות מעכשיו.

hadas 5

New member
ניצוליישן../images/Emo70.gif

היה אתמול או שלשום באקזיט פינה של מישהו (לא הקרח) של מחשבים, שהוא הראה איזה תוכנה כזאת לעריכת תמונות... הוא הראה עיוותים של המנחים וזה... הוא אמר שאפשר להוריד את התוכנה מהאתר exit
אבל אני לא מוצאת את זה שם
יש למישהו מושג איפה אני משיגה

REBELDE 16

New member
ויש לי שלה אלייך..כנסי!

תגידי איך הופכים להיות מנהלים של איזה פורום? מה אפשר לעשות? או אם אני רוצה לפתוח איזה פורום...חדש מה עושים? תודההה....

סנטרל O99

New member
נ"ש...דחוףףףףףףף

תצביעו לי בתחרות של הרקעים! לעומר בן זאב תמלאו פרטים ותשלחו תודה לכל מי שמצביע!! http://exit.nana.co.il/Survey/?SurveyID=1213

hadas 5

New member
../images/Emo50.gif

ו-סנטרל O99 כמה פעמים
גם אני יכולה לפרסם שיצביעו לי לאתר...

SofyTofy

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo103.gif

אז תגידו.. כמה קיבלתם היום במתמטיקה
האופניק השבועי

../images/Emo82.gifארוח עוד מתמודד שעוזב את הוילה

כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

elalush

New member
../images/Emo32.gifתצביעו לייייייייי../images/Emo153.gif

exit.10.tv בתחרות דסקטופים... אנ האחרונה-אמן אנונימי...
אני יודעת שזה לא משו אבל בא לי לזכות וד"א מי יודע מה נסגר עם התחרות ספיישלים? מנהלימיישן-דיברתם כבר עם ההנהלה??!!!?!?!?

היייי

סתם משעמם לי אז אני כותבת
חחחחחחחחח.......... מה קורה בכלליות אחים שלי
אני בסיידר תודה ששאלתם
Love u
ביקי

Yuval Y

New member
../images/Emo32.gif / ../images/Emo91.gif הורים לילדים גאים

פורום חדש שהושק לפני שבוע, בשיתוף עם עמותת תהל"ה [תמיכה להורי לסביות והומוסקסואלים] מזמין את ההורים ואת הילדים לרשום דברים הקרובים לליבם. הפורום עוסק בעזרה, תמיכה, סיוע מתן תשובות לשאלות וכל מה שעולה על רוחכם בנושאים כמו...
הבן/בת שלך יצאו מהארון ואת/ה לא יודע/ת להתמודד?
את רוצה לספר לאבא שאת/ה לא ממש תתחתנ/י - ולא יודע/ת איך לצאת מהארון?
לחצו כאן למעבר לפורום "הורים לילדים גאים"
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

M o n a L i s a

New member
../images/Emo187.gif פורום חדש!!! ../images/Emo140.gif

כולם מוזמנים לפורום
שירות לאומי
- מספר 893

למעלה