יו!! אני מקווה שנהנה!!! ../images/Emo95.gif

עם ביצפר קמצן כמו שלנו לא בטוח שאפר להנות כל כך! יהיה לנו בבריכה של ה"גרין פלייס " שזאת בריכה מטר על מטר(טוב לא נגזים קצת יותר גדולה..) והם רוצים שכל השיכבה תיכנס לשם... בקיצור אני מקווה שנעשה חיים...

טַלי

New member
חח ביום חמישי!

תמצמצי מלא מלא מלא וזה ייצא לך... אבל אם תדחפי את האצבע לעיין זה ייכנס יותר

KiShKooSh

New member
ואני מאושרת שאני לא יהיה שם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

תודה לאל
ולמה לפתוח הודעה חדשה
תנצלשי

תודה!!! אל תאשימו אותי... ../images/Emo95.gif

תאשימו את מרין שכל שניה פותחת הודעה חדשה... תראי מרין יש דבר כזה שירשור שקוראים לו: "שירשור
" שזה שירשור של דברים שלא קשורים לנושא עליו מדברים.. או שאת יכולה פשוט להגיד ניצלו"ש להודעה שלא קשורה לנושא שאת הולכת לדבר עליו... למשל אם מדברים על מפגש הפורום את יכולה להגיד ניצלו"ש ולהתחיל לדבר למשל על הפרק של היום באקזיט..

KiShKooSh

New member
באמת ליפז אחרי 4 חודשים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אין לי כוח פשוט להסברים... כי את יודעת שאנשים בשכבה הזו זו לא שיא הנחמדות לפעמים..... נצלו"ש פנימי: מי היה בפיטיבל תפוזינה אקטיב
ראיתי שם את חיים אתגר
והופעה חינם של האחיות פיק ועיברי לידר (
וב"בוא" השתגענו ומרוב הקפיצות שברנו את הבמה הקטנה[שלא נעמוד על החול]) בקיצר מי היה שם
מוטי

../images/Emo26.gifניצלו"ש ../images/Emo36.gif ../images/Emo95.gif

תגידו זה בסיידר אם אני אקח משחק מפורום אחר כן? כי אם כן יש לי משחק..

KiShKooSh

New member
בטח שאפשר../images/Emo8.gif

אבל הכי סבבה אם תמציאי משחק כמו שאני עשיתי ואת תהיי מקורית
איזה משחק זה
ומכירים את משחק העטלף

KiShKooSh

New member
יודעת מה צודקת../images/Emo70.gif

אני ילך למסיבה
תראו אותי שם

sheepi

New member
ני עצובה!!!../images/Emo140.gif../images/Emo7.gif

ואגב! לידיעת כולם! בסדר קלטתי!!!!!! אני לא יפתח יותר הודעות חדשות יא רעים!!!
לאט לאט אני יבין איך הולך פה!!!!!!

אל תדאגי .. ../images/Emo95.gif

אנחנו אומרים לך את זה כי אנחנו אוהבים אותך!!!ואנחנו לא רוצים שאנשים אחרים יאמרו לך את זה... וזה הערה מתוך אהבה

e l u l a

New member
../images/Emo32.gifפינת נעדרים!!!../images/Emo153.gif

דניאל שכנראה בצרפת
ליאל!!!איפה אתה?!!!
נופי לאב בופי עזר (ככה קראו לה
)היא כותבת בפורום נענע ופה היא כתבה קצת לפני האירוח של אסי...ומאז גם כבר לא כותבת פה... אם מישהו יודע על אחד מהאנשימים תגיבו!!

KiShKooSh

New member
מתי דניאל חוזרת../images/Emo35.gif וליאל באמת לאן

הוא נעלם לנו

זהבי עצבני על הבוקר... ../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif

היום ב-9:30 תוכלו לפגוש Live ב-blogtv את נתן זהבי, כוכב "רדיו ללא הפסקה", שיענה לשאלותיכם Live מתחנת הרדיו, ויספר לכם מה צריך לעשות כדי להיות שדרן טוב.
במסגרת חגיגות הספר העברי, הערב ב-19:00 נארח את העיתונאי והסופר בוקי נאה ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות החל מעכשיו- בפורום אקטואליה.
להקת "שוטי הנבואה" תגיע היום ב-20:00 לפורום המעריצים ול-blogtv על מנת לענות לשאלותיכם. השאירו שאלות כבר עכשיו בפורום.
המשוררת חווה פנחס כהן תגיע היום ב-20:00 לפורום שירה ופרוזה. ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
ו... היום ב-17:00 תוכלו לצפות בשידור חוזר באירוח של טלי שרון מ"מיכאלה". האירוח ישודר בפורום וב-blogtv צפייה נעימה!

למעלה