מקטרים

מיהי

New member
אני מחוקה משמע אני קיימת

לכל מי שתהה היכן התגובות שלי: ביד רמה [איזו רמה] ובזרוע נטויה-נמחקתי. לא צריך לדאוג לי כי היו מי שראו את התגובות ,ואחכ לא ראו [כי הן נמחקו] ושמו לב,ותמכו [במסר אישי]. רק אתמול ראיתי שאלה לגיטימית של אוריק לגבי הלגיטימיות של פירסום סדנא בפורום,ואחכ לא ראיתי אותה...ככה שאני בחברה טובה. כשהגבתי לשאלה אחרת של הנ"ל על דמוקרטיה וכתבתי-דמו-קרטיה ,נמחקתי. כשהגבתי לסגנון של המנהלת "..ואני מצפה שבכך יסתיים הדיון" לעינין הסגנון ה'מורתי' סטייל משרד החינוך,נמחקתי. מנהלת הפורום שולחת אותי להתלונן בפני ה'רשויות',אם יש לי בעיה.לא עינבל אני לא "אגיד אותך" לאבא שלי או למורה...יש דרכים אחרות. לדעתי סגנון כזה ראוי למשטרים אחרים [את בעצם אומרת שלגיטימי זה מה שאינו מתנגש במה שאת רוצה] ברור שאני אמחק גם כאן. אבל את יצרת מחתרת...ולא תוכלי לעצור את המסר הזה שישלח לא דרך הפורום. לז'ק פרוור יש שיר על מהפכן שכתב על הקיר כתובת נגד המשטר ושוטר הכריח אותו לנקות אותה אך אז היא הפכה ליותר גדולה,אז הוא הכריח אותו לצבוע את האותיות אבל אז היא הפכה לעוד יותר בולטת,אז הוא הכריח אותו לחצוב את האותיות מהקיר וכך היא נשארה חקוקה לנצח...[למישהו יש את השיר?] ולעינין איסור הביקורת-נראה לי ,שקיימת בפורום חרדת בקורת. בקורת, כשהיא עינינית היא בונה ,חיובית וחשובה.חלק בלתי נפרד ממנה הוא בקורת עצמית. אבי [בכר] אני זורקת לך נושא להרחבת דיון [ואני בטוחה שתעשה את זה יותר טוב ממני] ענבל-את תשארי כאו,אני אלך לעזאזל..[מהבדיחה הידועה על משטר מסוים]

אוריק3

New member
אן אני מחפש ריב ומדון, אבל הדברים צריכים

להאמר ולעשות. פורום הוא במה דמוקרטית לטוב ולרע. מטרת הניהול שבו לטעמי, היא לשמור על מסגת הנושא אבל בשום אופן לא להחליט מה יכתב או או ימחק. זאת צנזורה וגחמנות. מנהל כזה יטב לו באם יקים לעצמו אתר פרטי ושם ינהל כראות עיניו. כל דבר יכול להאמר כאן ובתנאי: לא השמצות אישיות מכווונות ולא ענייניות נושאים בעליל לא קשורים (נגיעות הומור ונגיעות בחומרים אחרים כדרך אגב כחלק מהווי הפורום בהחלט בעלי זכות קיום) בשום אופן לא סתימת פיות לא ניתן יד וגם לא לפרסומים מסחריים (הודעה הועברה להנהלת תפוז הכללית כחברה ציבורית) לדמוקרטיה יש מחיר אבל אינני רוצה כל משטר אחר במקומו.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif מקטרים

זה המקום היחיד שנאפשר לקטר ולבקר את ניהול הפורום, כל עוד זה יעשה בדרך הולמת. לא יתאפשר למלא את השרשורים בתגובות שלא ממין הענין.

למעלה