רוקי:/

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif רוקי:/

האמ אני פונה פה בעיקר לירושלמיים שפה.. וגם לאלה שלא:] ביום שישי יש האמ.. ת'מופע של רוקי ברמת השרון.. אם מישהו מגיע או היה שם אני ממש צריכה עזרה בנוגע לסידורי ההגעה לשם.. איך אני אמורה להגיע מירושלים לשם:/.. תעזרווו ליי

את באה לרמת השרון????

איזה מקסים!!! העיר הכי מושלמת בארץ... או יותר נכון מושבה... אולי אני אכיר אותך!!

ZVI Z

New member
הממ

בעיקרון יש לי עכשיו ברמה"ש 2 קרובות משפחה שהגיעו מארה"ב לחצי שנה ללמוד,אז אני אולי יוכל לסדר לך משהו לחזור,אבל לא נראה לי כ"כ.

The God Within

New member
רוקי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ראיתי פעם כשהייתי קטן וטיפש.... האקס שלי משחק שם כלומא היה משחק שם לפני שהוא התגייס נועם ריפ אם את מכירה...

מה זה רוקי???

וסליחה על הבורות.... טוב די אני הולכת לבית ספר קצת...אזרחות היסטוריה...שיהיה...

Ez sLeeP

New member
בגלל זה את לא ממש עונה.. :/

The Rocky live show. טוב, זה הזמן בו נושי (שלא התקשרה אגב..) אמורה לרדת עליי, כי לא כתבתי את זה נכון. אני בעצמי לא ממש ראיתי אף פעם, אבל זה איזה סרט עם המון שירים שמקרינים בבתי קולנוע וסינמטקים בד"כ עם מופע חי ובובות וכל מיני דברים. למה אני כותב את זה? שמישהו עם יותר ידע יסביר לך.

beenINSANE

New member
נראה לי שנדב התכוון ל-

מה שקוראים בעברית מופע הקולנוע של רוקי הלא הוא סרט הפולחן הגדול של כל הזמנים אנשים באים להקרנות לבושים כמו הדמויות ומשחקים את התפקידים שבסרט... בקיצור חוויה

Ez sLeeP

New member
תודה מותק,

שחסכת בכינויים גנאי, ובעיקר - השפלה רבה, פומבית שכזו. אבל יש לנו עוד זמן לזה..

כמו שהם אמרו:]

ובעיקרון.. גם אני לא הייתי שם אבל שמעתי המון וזה מסקרן אותי.. \נאמ מאיפה עכשיו אני אשיג בגדים גותים?:/ ולמי שמעוניין.. ביום שישי הזה.. שעה 00:30 רמ"הש..

בורים! אני אסביר...

מופע הקולנוע של רוקי הוא סרט פולחן! אתם מגיעים לקולנוע בבגדים גותיים או בתחפושות או למי שלא בא מספיק רק איפור (למרות שזה כל הכיף!) ברוב הפעמים יש את הערכה של הרוקי שיש שם אורז ועיתונים ועוד מלא דברים. הרעיון הוא שהסרט מוצג על המסך ויש במה לפני המסך ששם שחקנים משחקים את הסרט... ככה שכשמתחתנים זורקים את האורז שהבאתם ושיורד גשם אז שמים את העיתון והקהל שם הוא קבוע ככה ששרים את השירים ביחד וזה חוויה היסטרית... דבר אחד מוזר- הולכות שם אורגיות מטורפות ואנשים נמרחים אחד על השני... תתכונני נפשית...

אושה אני כולי התלהבות להגיע לרמה"ש

ב-12 בלילה ביום שישי הקרוב ואז התחלת עם האורגיות המטורפות...שזה קצת מפחיד אותי.....אוכסה....(מילה חדשה לבאסה שהיא איכסית-כרגע המצאתי)

בע

בסוף החלטנו להשאר בבית וללכת ב16.. טוב גם ב16 לא.. (יש טיול פתיחה יום אחריי..) נאחס רציתי ללכת.. טוב נו אני כבר אלך.. עד שהשגתי הסעה! אני מבקשת לקבל קצת גאווה פה.. לקח לי יומיים להשיג הסעה לילדות עם הורים קפדניים שלא מרשים מוניות וטרמפים:] האמ אז זהר.. את גרה ברמת השרון?.. (קליטה מאוחרת:]).. האמ בת כמה ואת מכירה אנשים מהרצליה במקרה?..

חחח... קליטה מהירה יש גם לי...

כן אני גרה ברמה"ש המשובחת ואני בת 16 וחצי ואם את רוצה תשלחי לי אנשים שאת מכירה ואני אגיד לך אם אני מכירה אותם או לא... אבל בפרטי שלא יתעצבנו פה...

אני מבקש לדייק בעובדות

אין שם אורגיות!!! הייתי שם כמה פעמים ומה שיש שם מגניב בטירוף!!!! בכיף הייתי נוסע שישי אחד לראות אבל יש אנשים שם שאני מעדיף לא לראות יותר לעולם (לא קשור לרוקי קשור לעובדה שאני שונא את השכבה שלמדה איתי בתיכון)

למעלה