:X
O o0Invisible0o New member 1/12/05 #38 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifפאקקקקקקקקק!!! כ"כ אסור לראות אבודים, לבד..בשעה כזאת. פאאאאק. הייתי בטוחה שמשהו אחר לחלוטין יקרה. [נו ספיילרו לי וזה. ] פרק 2X06 למתעניינים.:X אם היה לי כוח הייתי יושבת לראות עכשיו את 7..
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifפאקקקקקקקקק!!! כ"כ אסור לראות אבודים, לבד..בשעה כזאת. פאאאאק. הייתי בטוחה שמשהו אחר לחלוטין יקרה. [נו ספיילרו לי וזה. ] פרק 2X06 למתעניינים.:X אם היה לי כוח הייתי יושבת לראות עכשיו את 7..
D dalida1988 New member 2/12/05 #45 ראיתי היום סרטטט מדהיםםם זוג משמיםםם מצחיק ברמותתתתת וכזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שווה צפייה !
ראיתי היום סרטטט מדהיםםם זוג משמיםםם מצחיק ברמותתתתת וכזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שווה צפייה !
D dalida1988 New member 2/12/05 #46 נב עכשיו רק שמתי לב שאני בכלל לא קשורה לשרשור הזה אבל אתם בכל זאתת מרשים לי לכתוב נכון?
O o0Invisible0o New member 2/12/05 #47 כן נו, זה אוף.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif
D dalida1988 New member 2/12/05 #48 ../images/Emo163.gif חחח טוב אז הסרט שולטטטטטטטטט ושורפות לי העיינים צריך ללכת לישוןןןןןן נ.ב. קיבלתי סוף סוף את הרשיון השבועעע ונהגתיייי זהו
../images/Emo163.gif חחח טוב אז הסרט שולטטטטטטטטט ושורפות לי העיינים צריך ללכת לישוןןןןןן נ.ב. קיבלתי סוף סוף את הרשיון השבועעע ונהגתיייי זהו