?
קורס!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

מגוון אירועים בבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
הערב בשעה 17:30, סופי צדקה, הלא היא אקווה בפסטיגל גיבורי על, תתארח לייב ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו.
נדב אסולין ואבי יפה - כוכבי הסדרה "בצפר" בערוץ ניקלודיאון יתארחו הערב ב- 18:00 ב-BlogTV של תפוז אנשים ויענו לשאלות הגולשים. אבל- זה לא הכל! הכנסו לפורום ניקלודיאון, שרשרו להם שאלות וגלו מי עוד אמור להתארח וכיצד גם אתם תוכלו לעלות לשידור!
גורי אלפי, מנחה התכנית הדוקו-סאטירית "ככה לא מתנהגים" יגיע הערב ב-19:30 להתארח לייב ב-BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר לו כבר מעכשיו שאלות בפורום ככה לא מתנהגים
חובבי ספינינג? מדריכי ספינינג? פורום ספינינג מציג את מפגש המדריכים הראשון מסוגו, לדיווש באופניים נייחים. בתוכנית: הרצאות של מומחים ואימון משותף של מדריכים ומתאמנים. ההרשמה בעיצומה. פרטים בפורום ספינינג: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1378&a=63877&c=6610&sc=1448&ssc=0

shai233

New member
רעיון מטורף איך לעשות אלפי שקלים מכ

שווה להשקיע 5 דקות

Girl From Mars

New member
../images/Emo32.gif? ../images/Emo32.gifקורס!

היום היה הזוי לחלוטין בביצפר.
מועצת התלמידים של השכבה שלי ארגנה יום כ"ט בנובמבר.XDXD אז זה התחיל מזה שלקראת סוף השיעור הקריאו ברמקול איזה קטע על כ"ט בנובמבר בקול כזה של דוד בן גוריון, ואז שידרו את ההצבעה המקורית. ואז יצאנו החוצה, הדשא היה ריק, היו שירים ארצישראליים ישנים, ובמרכז הדשא מועצבת התלמידים (כשהם מחופשים לאנשים משנות ה-50) רקדו הורה.XDXD זה היה כזה הזוי.XDXD נכנסתי עם חברה לבניין לאיזה 10 דקות, וכשיצאתי כל הדשא היה מפוצץ באנשים שרקדו.XDXD היה כ"כ כיף.XDXD כן, אממ, שכבה הזוייה יש לי.
תכתבו פה שטויות.

hbam

New member
נשמע משעשע ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין ספק שהבי"ס שלך מיוחד :))) נ.ב - הגיעו התעודות בגרות לתיכון :] סוף סוף אני יכול לקבל אותה
(לא שהיא מעניינת אותי...
)

Girl From Mars

New member
עכשיו רק קיבלתם אותה?../images/Emo12.gif

מוזר.XDXD אצלינו י"בניקים של שנה שעברה (הם עדיין י"בניקים.
וגם אלה שלפני שנתיים עדיין י"בניקים.XDXD) כבר מגיעים לביצפר לקחת את התעודות...
מוזר.

hbam

New member
ככה הבי"ס שלי...

ולא נראה לי שאני אקח את שלי :) אני כ"כ לא צריך אותה XD

Kill Bernard

New member
אוי. אמ. איילת, אנשים -

לא יכולה לבוא חמישי הבא אחה"צ.
ופאק, כרמל, הבי"ס שלכם מוזר. בי"ס.
מואהאהא.

Girl From Mars

New member
../images/Emo10.gif

בלה זה יום חמישי הזה? אמור להיות? או שבוע הבא? בלה. וכן, רק שזה יותר שהשכבה שלי מוזרה מאשר הביצפר שלי, בגלל שהמועצת תלמידים יזמה את זה.
XD אהה, וגם ילדים מהשכבה שלי יצרו בירה (כן, קראו מתכון לאיך מכינים בירה והכינו בעצמם בירה
) וקראו לזה בירה גולדה ואפילו הדפיסו את הסמל ואת הכל על חולצות והיום מלא אנשים הלכו עם זה.XDXD

Kill Bernard

New member
ה-8 זה עוד שבוע ויומיים.

והם הכינו בירה??
איך? מגניב! אני גם רוצה בירה גולדה!

hbam

New member
אסור למכור להם בירה במקום ציבורי

מה ציפית שהם יעשו? לא ישתו?

Girl From Mars

New member
היי, לידיד שלי היתה יומולדת 17

ואיכשהו לא היתה לא בעיה להשיג כמות אלכוהול שכמעט כולם במסיבה יקיאו.o_O

hbam

New member
מה קשור? :p

בטח הייתה לו שתייה בבית.. או שהוא ביקש מההורים שיקנו לו או משהו.. או שהוא מצא איזה קיוסק שהסכים למכור לו למרות הגיל (כמו שהיה לנו באילת ואז 4 ילדים התאשפזו בגלל שהם שתו כל כך הרבה ו-3 מהם סולקו XD)

Girl From Mars

New member
נו אז זה בדיוק קשור!../images/Emo6.gif

"אסור למכור להם בירה במקום ציבורי מה ציפית שהם יעשו? לא ישתו?" זאת לא כזאת בעיה להשיג שתייה אז למה להכין אחת?><

Girl From Mars

New member
כן אבל אז מה שאתה כתבת לא קשור.../images/Emo2.gif

ז"א, הצגת טיעון שהוא לא טיעוני.XDXD לא חשוב.
ולא מתחבר לי.

Sweet Misery

New member
אצלנו אף אחד לא התאשפז ../images/Emo2.gif

במפתיע. כאילו, אנשים שתו, אבל החזירו רק אחד הביתה וזה רק כי הוא הקיא ואמר דברים לא יפים על מורות.

למעלה