אמרת לי שיש כאן פורום נחמד אבל בתכלס אני רואה משו אחר לגמריי... איפה את ?!?! רחי תזהרי תזהרי שאני לא אבוא עלייך..ואז את יודעת מה יקרה... נכון את יודעת?!או את לא יודעת?! אני אכה אותך כ"כ חזק שאת תמותי.. חהחהחהחהחהחה התחרפנות מעודף אטומים
אני לא נרשמת כי זה לא מסתדר לי עם הלימודים והמורה שלי לא המליצה על זה. למרות שזאת עסקה די טובה. גם ככה יש לי הרבה ללמוד. ><" אם אני חושבת שכדאי לך להירשם? תלוי. כמה לחץ את מוכנה לקחת... זה הרבה ללמוד ויש לך עם עיניינים אחרים אני בטוחה.
אחותי עשתה את זה כשהיא הייתה בי"א, היא קיבלה 550, היא עשתה שוב עם לחמן אחרי הצבא, וקיבלה 700 בערך. ככה שלפי מה שראיתי בבית שלי זה לא הכי מומלץ, יהיה לך זמן לזה אחרי הצבא, לפני האונ'..קחי קורס ותעשי את זה באיזי, לא נראה לי שווה לדפוק את הקיץ שלך בגלל זה אלא אם כן את שואפת לעתודה.
אני עדיין לא יודעת מה ההשלכות לכך.אבל אני חושבת ששווה לנסות.זה בערך 1/5 מהמחיר שתאלצי לשלם אחרי ביה"ס, יש לך סביבה שאת מכירה,לרוב מלמדים בכיתות הלימוד בתוך ביה"ס(או במקום מוגדר בתוך העיר),כך שהנוחות כאן היא מובהקת. מה גם שאומרים שלתלמידי תיכון נטייה להצליח יותר משום שהם זוכרים יותר והחומר יותר נוגע להם. אני לא יודעת אם זה באמת נכון או שפברקו לנו סיפור,אבל בכל אופן אני נרשמתי.מה לעשות? זה פיתה אותי
.אבל כל אחד והעדפותיו. יש שיעדיפו לבלות בחופש ולא ללמוד עוד,כך שזו די החלטה שלך.בהצלחה!
ההרשמה מחר.. מצד אחד, זה באמת החופש האחרון שלי, חופש הבא כבר כולם מתחילים להתגייס, ובואו נגיד שלא הכי כיף להיתקע עם ש"ב בפסיכומטרי בחודש האחרון של החופש מצד שני אם אני אוציא ציון טוב (מה הסיכוי בכלל? אחרי הצבא המוח ודרך המחשבה שונים מאוד מדרך המחשבה של ילדה בתיכון..) זה יחסוך לי המון זמן אחרי הצבא.. מצד שלישי החומר עכשיו טרי ואחרי הצבא יהיה קשה להתחיל לחזור על הכל גררר@#$