מתנה לחג

• פותח הנושא ri8
  • פורסם בתאריך

ri8

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif מתנה לחג

למי יש רעיון (ולא - שוקולדים/קרמים/סבונים...) למתנת חג למטפלת המקסימה של הילדה??? היא עובדת אצלנו רק חודש, ועוד לא ממש הספקנו להכיר את הטעם...

lisadan

New member
רעיון למתנה

אוף, דוקא רציתי להציע שוקולד או סבון ... אם הטעם האישי שלה עדיין אינו מוכר, אפשר פשוט לתת תווי קניה לסטימצקי. זה מתאים לכל אחד. אם רוצים משהו קצת יותר אישי, אפשר סלסלה יפה עם פירות ודבש (אולי קצת קיטשי, אבל תמיד מתקבל בברכה), או אפילו סתם זר פרחים יפה. לכל מתנה מומלץ להוסיף כרטיס ברכה עם תמונה של הילד. אני ממליץ לא לקנות כרטיס מוכן אלא להכין אותו לבד, באמצעות עיבוד התמונה והוספת כיתוב (בתוכנת פאואר פוינט או כל תוכנה גרפית בסיסית). זה מאוד אישי ומעיד על מחשבה ורצון טוב, הרבה מעבר למתנה עצמה.

את יודעת מה? חשבתי על מתנה עם

משמעות... הייתי נותנת לה את הספר שכתבתי עליו למעלה, ועכשיו הוא ירד למטה כמובן... "אדון ספלון" , אני הייתי נותנת אותו במתנה גם לאנשים מבוגרים בגלל המשמעות שלו.

ליייייי

New member
ואולי ...

לוח שנה? אני קניתי לי השנה כזה של פיות, ויש את של מיכל נגרין או אחד יפה אחר... ספר זה תמיד נפלא ,אגרטל יפה עם זר פרחים, עציץ של סחלבים. אפשר לשלב את הספר המקסים אדון ספלון, עם ספל יפה לקפה - כשאנ י כותבת את זה זו נראית לי המתנה הכי שווה....

vered73

New member
מתנות עם משמעות

כל שכן בהיותנו הורים לילדים מוגבלים (כל אחד ברמה שלו, אני יודעת ששונאים שאני משתמשת במילים: נכה אוטיסט מוגבל). הנה הצעות למתנות עם ערך מוסף.

גאמי

New member
העברתי את הקישור הזה לכל אדם שאני

יכולה ברשימת התפוצה שלי תודה ורד

למעלה