ליום שני!!!

מיקמיק 1

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifליום שני!!!

שרשרו לכאן את כל מה שלא קשור לנינוש המושלמת שלנו..
היום גמר כוכב נולד !!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo64.gif

היום בשעה 18:00 ישודר בבלוג טי-וי האירוח של הד"ר מיקי הרן, מנכ"לית המשרד לאיכות הסביבה. בואו לצפות בתשובות לשאלות שנשאלו בפורום איכות הסביבה לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עדי הימלבלוי, כוכבת התכנית "השמינייה" תגיע הערב ב-19:30 להתארח ב- BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. הכנסו כבר עכשיו לשרשור בפורום השמיניה והוסיפו שאלה
מה יהיה הלוגו הנבחר לשנת הלימודים החדשה של פורום לימודים ושיעורי בית
בואו להצביע ולהשפיע

Miss Taubenfeld

New member
ממממ לא אבל אני ישמח אם תשלח לי

במסרים..!!
איזה סרטונים אתה רוצה להעלות?

Miss Taubenfeld

New member
בעצם אני לא בטוחה אם אסור זה לא כתו

כתוב במפורש בתקנון חחח... צריך לשאול את גבי..

elad2419

New member
העלתי כבר ואני מחכה לאישור

אם אפשר להעלות את הקישור לפורום...בנתיים העלתי את הקטע שנינט שרה אם אתה הולך אז קח אותי והמשפחה שלה מדברת על השיר..וגם את הקטע שנינט מדברת עם רמי קלנשטיין על בחירת השיר לגמר.

Miss Taubenfeld

New member
וואי הקלטת את הסרט ששידרו עליה עכשו

איזה יופי!!!!!
הלוואי שאפשר הלוואי....(!)

elad2419

New member
כן הקלטתי הרבה מהסרט ששודר..

וגם אם אסור תמיד יש מסרים

Miss Taubenfeld

New member
למזלנו.... יופי שהקלטת!!

תגיד הקלטת גם דברים מ"השיר שלנו..?" ועוד משו -אתה תקליט לפורום היום את נינט בכוכב נולד..?

elad2419

New member
אכן אכן.

הקלטתי הרבה דברים מהשיר שלנו את מוזמנת לבדוק בפורום השיר שלנו(981). ואני אנסה להקליט הבעיה היא שאני עוד לא יודע אם אני אהיה בבית... בכל מקרה אם אני אהיה בבית אני אקליט...

Miss Taubenfeld

New member
יופי מצוין../images/Emo70.gif ופשוט רציתי לשאול אם

יש לך במקרה את הקטע שנינט יוצאת בהכרזה לכל תושבי סאן אנד ביץ על המשקל שלה ועל שנפרדה מזוהר -מבין למה אני מתכוונת? ואם לא תהיה בבית -לא תראה את נינה

elad2419

New member
כמה דברים:

יש לי את הקטע עם ההכרזה אבל אני אתן את הקישור היום או מחר כי הוא דחוס לי בתיקיות ועד שאני אמצא
..עם זוהר לא בטוח... ובסוף 99 אחוז שאני אהיה בבית...וגם אם לא איך אפשר להפסיד את נינה? יקליטו לי:)

elad2419

New member
אגב מישהו יודע אם הקטעים

היום בכוכב נולד יהיו עם תחילת התוכנית או לקראת הסוף?

Miss Taubenfeld

New member
זה צריך להיות או בהתחלה או לקראת

הסוף כי זה או "מופע חימום" או "קינוח..."
וזה רק שיר אחד לא יהיה יותר מזה אני חושבת אבל גם משו

Miss Taubenfeld

New member
יש../images/Emo70.gif אתה לא יודע כמה אני שמחה שיש

לך את זה
אני מחכה למחר.... וטוב שאתה תהיה בסוף בבית כי לראות את זה אחרי שכולם כבר ראו זה לא כיף...

elad2419

New member
יש!מותר להעלות סרטונים!

אבל המחשב שלי קיבל וירוס אני כותב מחבר...מישהו יודע אם יש דרך להעביר סרטונים מהטלויזיה למחשב? פשוט בגלל שהמחב שלי נדפק את לי את השיר של נינט אבל הקלטתי אותו בטלויזיה ואני רוצה להעלות יש אפשרות?

למעלה